bir erkek neden telefonuna şifre koyar

Dedektif tutun?

Yani eş takip etmek de,bunu düşünmek de,telefon karıştırmak da bana çok ayıp geliyor ama takip etmek isteyene de dedektif öneriyorum

İkimizin telefonunda şifre var bizimki biraz alışkanlıktan dolayı var. O benim şifremi bilir ben onunkini ikimizde birbirimizin telefonunu karistirmayiz. Yani illa şifre var diye kötü bişey olacak değil fakat sizin durumunuz farklı suphelendiginiz bir şey var takip edin en iyisi telefon karıştırmak hoş degil

türk gelenek göreneklerine göre, türk hukukuna göre evlilik demek sadakatle eşleşir ve güven duygusu aynı zamanda yalnızca evlendiğiniz kişiye bağlı kalacağınızı da kapsar, yani sadece paramı pulumu canımı emanet değil, nikah akdini de emanet etmek demek. burada evlenen insanlar aksi üzerine anlaşmadıkça bu kuralları kabul etmiş sayılıyor kendisi arasında. ha baştan anlaşırlar açık evlilik yapma konusunda, başkalarıyla takılırlar, swing yaparlar, ne bok yerlerse yerler. bu benim evlilik ideama uymuyor ama kendi hayatları, burası beni ilgilendirmez.

hayat memat meselesi mi diye sormuşsunuz. olabilir. cinsel yolla bulaşan bazı virüsler rahim ağzı kanseri, rektum kanseri, baş ve boyun kanseri ile ilişkilendiriliyor. yani hayat memat meselesi değil değil.

bu dünyada en iyi, en güzel diye bir ölçüt yok. dünyanın en güzel kadını kim? herkes yorumumu mentionlayıp fikrini yazsın. monica belluci mi? adriana lima mı? marilyn monroe mu? aynı iki cevap ihtimali yüzde kaç sizce? ve ben, eğer güzel yaratılmamışsam sadakati hak etmiyor muyum? nasıl en güzel olmayı başarabilirim?

o kadar saçma tezler ki… ben rahatım, daldan dala severim aldatmak aldatılmak hoşuma gider deyin geçin, ne bu çok eşliliği aklama gayreti???

ben de çok sinirlenmiştim ama şahıs herkese salça olan zevzek fake bir hesapmış çok şükür. kafanızı takmayın, teşekkürler..

Birşey varsa da bir şekilde kendini belli eder zaten..boşver ya düşün düşün insan çıldırıyor sonunda..çok merak ediyorsan bir şekilde şifreye ulaş,ama sonunda kavgalar büyük olur..ne yapacaksan çaktırma

Aynen dediğiniz gibi düşün düşün insan kafayı yiyor, şu anda bişey oluyor mu bilmem emin değilim ama olduysa da beni kandırdıysa diye içim içimi yiyor, yaptı, geçti gitti diye biseyi gururum kabul etmiyor

şifre koyması ilişki ile ilgili değil de iş yeri ortamı veya arkadaşlar arasında telefonunun karıştırılmaması için olabilir. ne olur ne olmaz yani. sonuçta özelini x insanlar okumasın istiyor olabilir

Ferhans kendini bile aşmaya başlamışsın artık.
Ama eski konularını var ya, sevgilinin başkalarına bakmasindan rahatsız oluyordun hani ne oldu ona?
İşin gücün hayal alemi. Salla dur anca.

Evt olabilir ama insan eşinden de bu kadar saklar mi? Ki ben elime alıp karistirmam hic

Sifre olmasi normal ama sizin o sifreyi bilmemeniz anormal. Benim esimde zamaninda tedirgin olurdu elime telefonunu aldigimda ama sebei beni aldattigi icin degil yengesiyle(annesi gibidir) benim hakkimda dedikodu yaptiklari icin :) Umursamam pek ama arada sirada sopayi gosteririm. Birak dedikodu yapsinlar ana ogul kim yapmiyor ki :)))

Aradığınız evli adam tarafından kandırılan kız ayağınıza geldi. Adam beni beş ay boyunca kandırdı ruhum duymadı. Eğer onun karısı telefonuna baksaydı durum bu hale gelmezdi. Burda ki bütün bu tarz konulara girp girp yazıyorm. Beni kandıran adamn karısına bi şey söyleyeyemıyorum. Sonuç ne olur fikrim yok çünkü kadın anlıyo susuyo belkide rencide etmeyeyim diye. Siz mutlaka ama mutlaka bu işin peşini bırakmayın. Aynı yatağı paylaştığınız bir adamın şifresini saklaması hangi akla hizmettir.

Size sarıldım sayın lütfen

Yaşadığınız durum için çok üzüldüm. Şu anda herhangi bir şey yapmıyorum, inanın uğraşacak halde değilim.
bir gün belki elime bir fırsat geçer, ya da geçen olduğu gibi önüme düşer, elbet yalan söyleyen bir gün yakalanır.
şu anda kendime odaklıyım, kendi keyifme göre hareket ediyorum. varsa Allah karşıma çıkarsın inşallah diyorum.

Keyifliyseniz çokk çokk sevindim. Bi yerde fire verir umarım en az hasarla atlatırsnız. Allah gönlünüze göre versin

Ben olsam ben de aynısını yapardım rahatsız olmasını sağlardım, ancak öyle anlayabilir. Özellikle de söylerdim sen vermiyorsun ben neden vereyim derdim

Evt olabilir ama insan eşinden de bu kadar saklar mi? Ki ben elime alıp karistirmam hic
tabiki eşinden saklamasın. ama şöyle düşün. seninle özel konuşmalarını işyerinden biri veya ailesinden biri telefonu eline aldığında görüp okumasını istemiyor olabilir. ve evet bu konu konuşulmalı ve şifreyi neden koyduğu sorulmalı

icine kurt düsürmek istemem amma kendineden emin olan sakli gizlisi korkusu olmayan neden sifre koysun diye düsünüyorum

Şifre kullanılır ama eşler bu şifreyi bilmeli. Eşlerimiz bizim en özelimiz birlikte yatağa giriyoruz saygısızlık olacak derecede telefonunu karıştırmadığınız sürece sizden daha özeli olamaz.

Bende sizin gibi düşünüyorum ama sanırım konu sahibinin eşi hakkında şüpheleri var
evet 10 ay öncesinde bu duruma pek takılmazdım, umrumda olmazdı ama saçma bir şey yaşadık ve şimdi merak ediyorum. salak yerine mi kondum , koyuluyorum diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…