türk gelenek göreneklerine göre, türk hukukuna göre evlilik demek sadakatle eşleşir ve güven duygusu aynı zamanda yalnızca evlendiğiniz kişiye bağlı kalacağınızı da kapsar, yani sadece paramı pulumu canımı emanet değil, nikah akdini de emanet etmek demek. burada evlenen insanlar aksi üzerine anlaşmadıkça bu kuralları kabul etmiş sayılıyor kendisi arasında. ha baştan anlaşırlar açık evlilik yapma konusunda, başkalarıyla takılırlar, swing yaparlar, ne bok yerlerse yerler. bu benim evlilik ideama uymuyor ama kendi hayatları, burası beni ilgilendirmez.Ne oluyor hayatınızdaki erkek başkasıyla ilişkiye girince ? Bu kadar önemli olan ne ? Yanlış anlamayın ben gerçekten bu topluma uyum sağlayamayan biriyim.düşünüyorum düşünüyorum sizin gibi olamıyorum.güven denilen şey neden başkasıyla ilişkiye girmemek oluyor ? Güven dediğin kişiye canını, malını emanet edersin.hastalanirsin, sana güven verdiği için yardıma çağırırsin.paranı emanet edersin, güvenirsin, seni dolandırmayacağını bilirsin.bir sır verirsin, arkadan konuşmayacağını bilirsin.güven dediğin bunlardir.başkasiyla ilişkiye girmek neden güven demek oluyor ? Ne ilgisi var ?.
ben de çok sinirlenmiştim ama şahıs herkese salça olan zevzek fake bir hesapmış çok şükür. kafanızı takmayın, teşekkürler..türk gelenek göreneklerine göre, türk hukukuna göre evlilik demek sadakatle eşleşir ve güven duygusu aynı zamanda yalnızca evlendiğiniz kişiye bağlı kalacağınızı da kapsar, yani sadece paramı pulumu canımı emanet değil, nikah akdini de emanet etmek demek. burada evlenen insanlar aksi üzerine anlaşmadıkça bu kuralları kabul etmiş sayılıyor kendisi arasında. ha baştan anlaşırlar açık evlilik yapma konusunda, başkalarıyla takılırlar, swing yaparlar, ne bok yerlerse yerler. bu benim evlilik ideama uymuyor ama kendi hayatları, burası beni ilgilendirmez.
hayat memat meselesi mi diye sormuşsunuz. olabilir. cinsel yolla bulaşan bazı virüsler rahim ağzı kanseri, rektum kanseri, baş ve boyun kanseri ile ilişkilendiriliyor. yani hayat memat meselesi değil değil.
bu dünyada en iyi, en güzel diye bir ölçüt yok. dünyanın en güzel kadını kim? herkes yorumumu mentionlayıp fikrini yazsın. monica belluci mi? adriana lima mı? marilyn monroe mu? aynı iki cevap ihtimali yüzde kaç sizce? ve ben, eğer güzel yaratılmamışsam sadakati hak etmiyor muyum? nasıl en güzel olmayı başarabilirim?
o kadar saçma tezler ki… ben rahatım, daldan dala severim aldatmak aldatılmak hoşuma gider deyin geçin, ne bu çok eşliliği aklama gayreti???
Birşey varsa da bir şekilde kendini belli eder zaten..boşver ya düşün düşün insan çıldırıyor sonunda..çok merak ediyorsan bir şekilde şifreye ulaş,ama sonunda kavgalar büyük olur..ne yapacaksan çaktırmaMerhaba,
Eşimin telefonu sürekli şifreli kızlar, hiç benim elime vermez, ben de hiç istemem , karıştırmam. Ama bu durum artık çok sinirlerimi bozuyor.
Daha önceleri bunun konusu oldu, çözemedik, vermedi, hoşlanmıyorum dedi. Bir türlü çözemiyorum yani.
Onu nasıl takip edebilirim. Tüm gün çalışıyorum zaten , gün içinde ayrıyız. 10 ay önce bazı şeyler yaşadık, şüphelendiğim şeyler oldu ama kanıtlayamadım. Bir erkek nasıl takip edilir ne yapılır ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Sizlerden biraz fikir istiyorum.
teşekkürler şimdiden...
Aynen dediğiniz gibi düşün düşün insan kafayı yiyor, şu anda bişey oluyor mu bilmem emin değilim ama olduysa da beni kandırdıysa diye içim içimi yiyor, yaptı, geçti gitti diye biseyi gururum kabul etmiyorBirşey varsa da bir şekilde kendini belli eder zaten..boşver ya düşün düşün insan çıldırıyor sonunda..çok merak ediyorsan bir şekilde şifreye ulaş,ama sonunda kavgalar büyük olur..ne yapacaksan çaktırma
Ferhans kendini bile aşmaya başlamışsın artık.Eee seni de seviyor çünkü.kabul etseniz ajan gibi kurcalayıp, durmasanız sorun olmayacak.adamcağız çok seviyor sanki yalan söylemeyi, kelle koltukta, diken üstünde gezmeyi.sizin gibiler bana çok bencil ve anlayışsız geliyor. Kabul edecek olsan 1 saniye durmaz söyler zaten.yaşama sevincini çalıyorsunuz ya insanlardan sadakatmış ? Ne işe yarıyor bu sadakat ben anlayamadım.belli bi asil sevgilisi sensin.bu değişmeyecek yani.illa hayatının kararını verdirteceksiniz insana.ölüm bar sanki sonunda.hayata 1 defa geliyoruz ya.illa sizin giber dar edecek.ömür boyu böyle yaşanir mi ya ? Oldu canim biriyle tanıştım diye karşıcinai unutacağim.eee sen böyle birini sevmişsin.gitseydin o zaman sünepe, çirkin, kimsenin bakmadığı biriyle sevgili olsaydin madem bu kadar önemli.kolayı var yani.hem beğensin, iatensin, dört dörtlük olsun hem de ömür boyu benim olsun.bakın bu kişi zaten o kişi olmasa aşık olmayacaktın ki sen bu adama ? Neden insanları bir bütün olarak kabul etmiyorsunuz?
Evt olabilir ama insan eşinden de bu kadar saklar mi? Ki ben elime alıp karistirmam hicşifre koyması ilişki ile ilgili değil de iş yeri ortamı veya arkadaşlar arasında telefonunun karıştırılmaması için olabilir. ne olur ne olmaz yani. sonuçta özelini x insanlar okumasın istiyor olabilir
Size sarıldım sayın lütfentürk gelenek göreneklerine göre, türk hukukuna göre evlilik demek sadakatle eşleşir ve güven duygusu aynı zamanda yalnızca evlendiğiniz kişiye bağlı kalacağınızı da kapsar, yani sadece paramı pulumu canımı emanet değil, nikah akdini de emanet etmek demek. burada evlenen insanlar aksi üzerine anlaşmadıkça bu kuralları kabul etmiş sayılıyor kendisi arasında. ha baştan anlaşırlar açık evlilik yapma konusunda, başkalarıyla takılırlar, swing yaparlar, ne bok yerlerse yerler. bu benim evlilik ideama uymuyor ama kendi hayatları, burası beni ilgilendirmez.
hayat memat meselesi mi diye sormuşsunuz. olabilir. cinsel yolla bulaşan bazı virüsler rahim ağzı kanseri, rektum kanseri, baş ve boyun kanseri ile ilişkilendiriliyor. yani hayat memat meselesi değil değil.
bu dünyada en iyi, en güzel diye bir ölçüt yok. dünyanın en güzel kadını kim? herkes yorumumu mentionlayıp fikrini yazsın. monica belluci mi? adriana lima mı? marilyn monroe mu? aynı iki cevap ihtimali yüzde kaç sizce? ve ben, eğer güzel yaratılmamışsam sadakati hak etmiyor muyum? nasıl en güzel olmayı başarabilirim?
o kadar saçma tezler ki… ben rahatım, daldan dala severim aldatmak aldatılmak hoşuma gider deyin geçin, ne bu çok eşliliği aklama gayreti???
Yaşadığınız durum için çok üzüldüm. Şu anda herhangi bir şey yapmıyorum, inanın uğraşacak halde değilim.Aradığınız evli adam tarafından kandırılan kız ayağınıza geldi. Adam beni beş ay boyunca kandırdı ruhum duymadı. Eğer onun karısı telefonuna baksaydı durum bu hale gelmezdi. Burda ki bütün bu tarz konulara girp girp yazıyorm. Beni kandıran adamn karısına bi şey söyleyeyemıyorum. Sonuç ne olur fikrim yok çünkü kadın anlıyo susuyo belkide rencide etmeyeyim diye. Siz mutlaka ama mutlaka bu işin peşini bırakmayın. Aynı yatağı paylaştığınız bir adamın şifresini saklaması hangi akla hizmettir.
Keyifliyseniz çokk çokk sevindim. Bi yerde fire verir umarım en az hasarla atlatırsnız. Allah gönlünüze göre versinYaşadığınız durum için çok üzüldüm. Şu anda herhangi bir şey yapmıyorum, inanın uğraşacak halde değilim.
bir gün belki elime bir fırsat geçer, ya da geçen olduğu gibi önüme düşer, elbet yalan söyleyen bir gün yakalanır.
şu anda kendime odaklıyım, kendi keyifme göre hareket ediyorum. varsa Allah karşıma çıkarsın inşallah diyorum.
tabiki eşinden saklamasın. ama şöyle düşün. seninle özel konuşmalarını işyerinden biri veya ailesinden biri telefonu eline aldığında görüp okumasını istemiyor olabilir. ve evet bu konu konuşulmalı ve şifreyi neden koyduğu sorulmalıEvt olabilir ama insan eşinden de bu kadar saklar mi? Ki ben elime alıp karistirmam hic
Bende sizin gibi düşünüyorum ama sanırım konu sahibinin eşi hakkında şüpheleri varNiye kurcalama gereği duyuyorsunuz? Şifre olması gayet normal, telefon kişisel bir cihaz, işyerinde vs. unutup yolda da düşürebilir sonuçta insan.
icine kurt düsürmek istemem amma kendineden emin olan sakli gizlisi korkusu olmayan neden sifre koysun diye düsünüyorumMerhaba,
Eşimin telefonu sürekli şifreli kızlar, hiç benim elime vermez, ben de hiç istemem , karıştırmam. Ama bu durum artık çok sinirlerimi bozuyor.
Daha önceleri bunun konusu oldu, çözemedik, vermedi, hoşlanmıyorum dedi. Bir türlü çözemiyorum yani.
Onu nasıl takip edebilirim. Tüm gün çalışıyorum zaten , gün içinde ayrıyız. 10 ay önce bazı şeyler yaşadık, şüphelendiğim şeyler oldu ama kanıtlayamadım. Bir erkek nasıl takip edilir ne yapılır ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Sizlerden biraz fikir istiyorum.
teşekkürler şimdiden...
evet 10 ay öncesinde bu duruma pek takılmazdım, umrumda olmazdı ama saçma bir şey yaşadık ve şimdi merak ediyorum. salak yerine mi kondum , koyuluyorum diye düşünüyorum.Bende sizin gibi düşünüyorum ama sanırım konu sahibinin eşi hakkında şüpheleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?