O yüzden bu kadar rahat aldatsa ne olacak diyebiliyorsunuz demek kiyani ilişkide sağlam pabuç olmayan kişi benim.yani burada kadınlar olarak konuştuğunuz erkek tipi bizim ilişkide benim, sizinle birebir aynı düşüncere sahip ve sıkı olan kişi erkek arkadaşım demek istedim.
Yargılarınızı kendinize saklayın. Kimin kiminle ne tür bir ilişki yaşayacağını siz mi tayin ediyorsunuz.Oldu canım uyurken adama çip.de takıp.takip etsin mi ? Kendinişinize bakin ya.adamcagızlar sizle evlendi diye bunları yaşamak zoeunda mi ? Siznlenilişki yaşayanda kabahat
Burada konuyu kızıştırmak için fake attığınızi düşünüyorum ya da erkek olduğunuzu. Kabul etmiyorum, etmek zorunda da değilim, benim eşim bana sadık olmak zorunda, eğer ben kabul etmiyorsam , ben ona karşı sadıksam o da bana aynı şekilde olmak zorunda. Başka kadının koynundan çıkıp ya da flörtlesip bana geri dönemez, ben onun evcil hayvanı değilim, istediğinde beni sevecek canı istediğinde başkasına gidecek. Ben kimsenin hayatını dar etmiyorum bunu üstüne basa basa söylüyorum. Benim eşim istediği zaman istediği yere gider, hiç düşünmez , rahatsız olmaz bile aman eşim bana bişey der mi,aman kızar mi ne düşünür diye. Yani gayet de rahat bir hayat yaşıyor,öyle dar etmek didik didik etmek falan yok onu nerden çıkartıyorsunuz ve beni yaftaliyorsunuz sizin kuyruk acınız ne?Eee seni de seviyor çünkü.kabul etseniz ajan gibi kurcalayıp, durmasanız sorun olmayacak.adamcağız çok seviyor sanki yalan söylemeyi, kelle koltukta, diken üstünde gezmeyi.sizin gibiler bana çok bencil ve anlayışsız geliyor. Kabul edecek olsan 1 saniye durmaz söyler zaten.yaşama sevincini çalıyorsunuz ya insanlardan sadakatmış ? Ne işe yarıyor bu sadakat ben anlayamadım.belli bi asil sevgilisi sensin.bu değişmeyecek yani.illa hayatının kararını verdirteceksiniz insana.ölüm bar sanki sonunda.hayata 1 defa geliyoruz ya.illa sizin giber dar edecek.ömür boyu böyle yaşanir mi ya ? Oldu canim biriyle tanıştım diye karşıcinai unutacağim.eee sen böyle birini sevmişsin.gitseydin o zaman sünepe, çirkin, kimsenin bakmadığı biriyle sevgili olsaydin madem bu kadar önemli.kolayı var yani.hem beğensin, iatensin, dört dörtlük olsun hem de ömür boyu benim olsun.bakın bu kişi zaten o kişi olmasa aşık olmayacaktın ki sen bu adama ? Neden insanları bir bütün olarak kabul etmiyorsunuz?
Aldatma eylemi aldatan kişiyle ilgili, onun karakter yoksunluğu ile alakalı. Aldatılan kişi çirkin vs olduğu için değil.Yeterince iyiyseniz, bu tarz birşey olmaz bence.zaten seçenek olmadığı için değil, en iyisi ben olduğum için benimle olsun.
O üye sanırım ferhans diye biri burda eskiler bilir.. daha önce yazmıslardı ben hakkında cok bilgi sahibi değilim. ama burda yazdklarndan snra diğer üyelerin ne demek istwdiğini anladım.. dikkate almayın acaip çarpık düşüncelere sahipmiş ciddenBurada konuyu kızıştırmak için fake attığınızi düşünüyorum ya da erkek olduğunuzu. Kabul etmiyorum, etmek zorunda da değilim, benim eşim bana sadık olmak zorunda, eğer ben kabul etmiyorsam , ben ona karşı sadıksam o da bana aynı şekilde olmak zorunda. Başka kadının koynundan çıkıp ya da flörtlesip bana geri dönemez, ben onun evcil hayvanı değilim, istediğinde beni sevecek canı istediğinde başkasına gidecek. Ben kimsenin hayatını dar etmiyorum bunu üstüne basa basa söylüyorum. Benim eşim istediği zaman istediği yere gider, hiç düşünmez , rahatsız olmaz bile aman eşim bana bişey der mi,aman kızar mi ne düşünür diye. Yani gayet de rahat bir hayat yaşıyor,öyle dar etmek didik didik etmek falan yok onu nerden çıkartıyorsunuz ve beni yaftaliyorsunuz sizin kuyruk acınız ne?
Birlikte olduğunuz evli adamların eşlerinden mi biliyorsunuz beni onlarla karıştıyorsunuz. Düşünce yapınız çok çirkin bence. Hayvanlar gibi yaşayalım o zaman ya da evlilik olmasın ne gerek var, herkes istediğiyle takılsın.
Telefonumda şifre var. Eşim bilmez. Kurcalamaz da. Ama istediğinde de veririm. Mesela şarjı biter, bir şeye bakacak olur veririm. Ama galerime ya da mesajlarıma bakmasını istemem. Ama hem şifre koyup (şifre koyması normal bence) hem de telefona hiç dokundurmuyorsa da şüphe duyarım.Merhaba,
Eşimin telefonu sürekli şifreli kızlar, hiç benim elime vermez, ben de hiç istemem , karıştırmam. Ama bu durum artık çok sinirlerimi bozuyor.
Daha önceleri bunun konusu oldu, çözemedik, vermedi, hoşlanmıyorum dedi. Bir türlü çözemiyorum yani.
Onu nasıl takip edebilirim. Tüm gün çalışıyorum zaten , gün içinde ayrıyız. 10 ay önce bazı şeyler yaşadık, şüphelendiğim şeyler oldu ama kanıtlayamadım. Bir erkek nasıl takip edilir ne yapılır ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Sizlerden biraz fikir istiyorum.
teşekkürler şimdiden...
Ferhan yine ne diyorsun Ferhan.Eee seni de seviyor çünkü.kabul etseniz ajan gibi kurcalayıp, durmasanız sorun olmayacak.adamcağız çok seviyor sanki yalan söylemeyi, kelle koltukta, diken üstünde gezmeyi.sizin gibiler bana çok bencil ve anlayışsız geliyor. Kabul edecek olsan 1 saniye durmaz söyler zaten.yaşama sevincini çalıyorsunuz ya insanlardan sadakatmış ? Ne işe yarıyor bu sadakat ben anlayamadım.belli bi asil sevgilisi sensin.bu değişmeyecek yani.illa hayatının kararını verdirteceksiniz insana.ölüm bar sanki sonunda.hayata 1 defa geliyoruz ya.illa sizin giber dar edecek.ömür boyu böyle yaşanir mi ya ? Oldu canim biriyle tanıştım diye karşıcinai unutacağim.eee sen böyle birini sevmişsin.gitseydin o zaman sünepe, çirkin, kimsenin bakmadığı biriyle sevgili olsaydin madem bu kadar önemli.kolayı var yani.hem beğensin, iatensin, dört dörtlük olsun hem de ömür boyu benim olsun.bakın bu kişi zaten o kişi olmasa aşık olmayacaktın ki sen bu adama ? Neden insanları bir bütün olarak kabul etmiyorsunuz?
En yakın zamanda psikiyatri ile görüşün zira çok ihtiyacınız var .Eee seni de seviyor çünkü.kabul etseniz ajan gibi kurcalayıp, durmasanız sorun olmayacak.adamcağız çok seviyor sanki yalan söylemeyi, kelle koltukta, diken üstünde gezmeyi.sizin gibiler bana çok bencil ve anlayışsız geliyor. Kabul edecek olsan 1 saniye durmaz söyler zaten.yaşama sevincini çalıyorsunuz ya insanlardan sadakatmış ? Ne işe yarıyor bu sadakat ben anlayamadım.belli bi asil sevgilisi sensin.bu değişmeyecek yani.illa hayatının kararını verdirteceksiniz insana.ölüm bar sanki sonunda.hayata 1 defa geliyoruz ya.illa sizin giber dar edecek.ömür boyu böyle yaşanir mi ya ? Oldu canim biriyle tanıştım diye karşıcinai unutacağim.eee sen böyle birini sevmişsin.gitseydin o zaman sünepe, çirkin, kimsenin bakmadığı biriyle sevgili olsaydin madem bu kadar önemli.kolayı var yani.hem beğensin, iatensin, dört dörtlük olsun hem de ömür boyu benim olsun.bakın bu kişi zaten o kişi olmasa aşık olmayacaktın ki sen bu adama ? Neden insanları bir bütün olarak kabul etmiyorsunuz?
Eee seni de seviyor çünkü.kabul etseniz ajan gibi kurcalayıp, durmasanız sorun olmayacak.adamcağız çok seviyor sanki yalan söylemeyi, kelle koltukta, diken üstünde gezmeyi.sizin gibiler bana çok bencil ve anlayışsız geliyor. Kabul edecek olsan 1 saniye durmaz söyler zaten.yaşama sevincini çalıyorsunuz ya insanlardan sadakatmış ? Ne işe yarıyor bu sadakat ben anlayamadım.belli bi asil sevgilisi sensin.bu değişmeyecek yani.illa hayatının kararını verdirteceksiniz insana.ölüm bar sanki sonunda.hayata 1 defa geliyoruz ya.illa sizin giber dar edecek.ömür boyu böyle yaşanir mi ya ? Oldu canim biriyle tanıştım diye karşıcinai unutacağim.eee sen böyle birini sevmişsin.gitseydin o zaman sünepe, çirkin, kimsenin bakmadığı biriyle sevgili olsaydin madem bu kadar önemli.kolayı var yani.hem beğensin, iatensin, dört dörtlük olsun hem de ömür boyu benim olsun.bakın bu kişi zaten o kişi olmasa aşık olmayacaktın ki sen bu adama ? Neden insanları bir bütün olarak kabul etmiyorsunuz?
İphone 12, bende oluyor mesela. Ama açıyı iyi tutturman lazım, her gözüm kapalıyken açılmıyor. Kendi elimle tutuyor açısı verince açılıyor. Eşimde de denedim, onda açamadık ama biraz yğraşsam açılırdı benceYüz taraması gözler kapalıyken oluyor mu ki
Teşekkürler öneriniz için, ben açmaya çalışırken birden uyanıp gözlerini açarsa diye korkuyorumİphone 12, bende oluyor mesela. Ama açıyı iyi tutturman lazım, her gözüm kapalıyken açılmıyor. Kendi elimle tutuyor açısı verince açılıyor. Eşimde de denedim, onda açamadık ama biraz yğraşsam açılırdı bence
Çoğu evli çiftin telefonlarında şifre olabiliyor bu gayet normal.Merhaba,
Eşimin telefonu sürekli şifreli kızlar, hiç benim elime vermez, ben de hiç istemem , karıştırmam. Ama bu durum artık çok sinirlerimi bozuyor.
Daha önceleri bunun konusu oldu, çözemedik, vermedi, hoşlanmıyorum dedi. Bir türlü çözemiyorum yani.
Onu nasıl takip edebilirim. Tüm gün çalışıyorum zaten , gün içinde ayrıyız. 10 ay önce bazı şeyler yaşadık, şüphelendiğim şeyler oldu ama kanıtlayamadım. Bir erkek nasıl takip edilir ne yapılır ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Sizlerden biraz fikir istiyorum.
teşekkürler şimdiden...
Evet telefon ile ilgiliydi, tuvalete her yere telefonla girer, tabii elinde olmadığı , tuvalete sokmadığı zamanlar oluyor ama zaten şifreli giremeyeceğim için rahattır yani.Merhaba acaba çocuklar karıştırır diye mi koydu yoksa 10 ay önce şüphelendiğin şeyin telefondan kaynaklanan bir sebebi mi vardı ayrıca telefonla tuvalete giriyor mu
Tipik iş karıştıran erkek hareketleriEvet telefon ile ilgiliydi, tuvalete her yere telefonla girer, tabii elinde olmadığı , tuvalete sokmadığı zamanlar oluyor ama zaten şifreli giremeyeceğim için rahattır yani.
bilemiyorum bu aralar pek iyi ,ilgili, işten eve evden işe geliyor ama bu bişey olmadığı ya da olmayacağı anlamına gelmez.
yani bazen yanımda bakmaz bazen bakar, dip dibeyken sanki pek eline almıyor gibi sanki hep geçiştiriyor gibi. inanın çok da fazla şüphelenmiyorum ama 10 ay önceki konu nedense durup dururken hiçbir şey olmamışken aklıma geldi, salak ne çabuk inandın diye kızıyorum kendime.Çoğu evli çiftin telefonlarında şifre olabiliyor bu gayet normal.
Telefonu vermemesi konusunda haklısınız ama sadece bu konudan dolayı adamdan şüphelenmek doğru olmaz. Tuvalete giderken telefonu yanına alır mı mesela? ya da telefona bakarken sizden ekranı gizlemeye çalışıyor mu? Dip dibe oturduğunuzda telefonu eline alır mı senin göreceğin şekilde yoksa sen yokken mi bakar telefona? bunlarda önemli detay
Böyle hala konduramıyorum, nedense bana o kadar bu taraklarda bezi yok olarak göstermiş ki , o kadar kendinden emin ve rahat ki. bir yanım hep hayır yoktur saçmalıyorsun diyorTipik iş karıştıran erkek hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?