bir erkek neden telefonuna şifre koyar

O yüzden bu kadar rahat aldatsa ne olacak diyebiliyorsunuz demek ki

Oldu canım uyurken adama çip.de takıp.takip etsin mi ? Kendinişinize bakin ya.adamcagızlar sizle evlendi diye bunları yaşamak zoeunda mi ? Siznlenilişki yaşayanda kabahat
Yargılarınızı kendinize saklayın. Kimin kiminle ne tür bir ilişki yaşayacağını siz mi tayin ediyorsunuz.
Aynı fikirde olmak zorunda değiliz. Siz aynı fikirde olmadığınız insanlara kavga dövüş kendi fikrinizi dayatamazsınız.

Burada konuyu kızıştırmak için fake attığınızi düşünüyorum ya da erkek olduğunuzu. Kabul etmiyorum, etmek zorunda da değilim, benim eşim bana sadık olmak zorunda, eğer ben kabul etmiyorsam , ben ona karşı sadıksam o da bana aynı şekilde olmak zorunda. Başka kadının koynundan çıkıp ya da flörtlesip bana geri dönemez, ben onun evcil hayvanı değilim, istediğinde beni sevecek canı istediğinde başkasına gidecek. Ben kimsenin hayatını dar etmiyorum bunu üstüne basa basa söylüyorum. Benim eşim istediği zaman istediği yere gider, hiç düşünmez , rahatsız olmaz bile aman eşim bana bişey der mi,aman kızar mi ne düşünür diye. Yani gayet de rahat bir hayat yaşıyor,öyle dar etmek didik didik etmek falan yok onu nerden çıkartıyorsunuz ve beni yaftaliyorsunuz sizin kuyruk acınız ne?
Birlikte olduğunuz evli adamların eşlerinden mi biliyorsunuz beni onlarla karıştıyorsunuz. Düşünce yapınız çok çirkin bence. Hayvanlar gibi yaşayalım o zaman ya da evlilik olmasın ne gerek var, herkes istediğiyle takılsın.

Yeterince iyiyseniz, bu tarz birşey olmaz bence.zaten seçenek olmadığı için değil, en iyisi ben olduğum için benimle olsun.
Aldatma eylemi aldatan kişiyle ilgili, onun karakter yoksunluğu ile alakalı. Aldatılan kişi çirkin vs olduğu için değil.

En iyisi sizsiniz demek Shakira, Rihanna vs gibi pek çok güzel insan da aldatıldı hanımefendi. Bunun güzel olmakla, başarılı, en iyi, en mükemmel olmakla alakası yok. Aldatan kişinin şeref yoksunu olması ile ilgisi var.
Biz evlenirken hukuken bir anlaşma imzalayıp birbirimize söz veriyoruz. Siz açık ilişki yaşayabilirsiniz bu sizi ve partnerinizi ilgilendirir. Ama yaşamak istemeyenlerle de üstten konuşmazsınız.

O üye sanırım ferhans diye biri burda eskiler bilir.. daha önce yazmıslardı ben hakkında cok bilgi sahibi değilim. ama burda yazdklarndan snra diğer üyelerin ne demek istwdiğini anladım.. dikkate almayın acaip çarpık düşüncelere sahipmiş cidden

Telefonumda şifre var. Eşim bilmez. Kurcalamaz da. Ama istediğinde de veririm. Mesela şarjı biter, bir şeye bakacak olur veririm. Ama galerime ya da mesajlarıma bakmasını istemem. Ama hem şifre koyup (şifre koyması normal bence) hem de telefona hiç dokundurmuyorsa da şüphe duyarım.

Ferhan yine ne diyorsun Ferhan.

En yakın zamanda psikiyatri ile görüşün zira çok ihtiyacınız var .

İnsanları Bütün olarak kabul ediyoruz evlenince görümce elti kaynana kayın öyle bir bütünleşiyoruzki aileye yeni bireyler katılsın istemiyoruz biz
Evliliğin bütün ceremelerini bana itekleyip hpv hiv candıda vb burun buruna getirip s...nin keyfine gezecek he onun hayat enerjisini burkup

Telefonunda şifre var ve göstermiyorsa kesin bir halt karıştıriyor.Hislerinize güvenin.Akilli davranip kanit toplayin, sakin davranin

Yüz taraması gözler kapalıyken oluyor mu ki
İphone 12, bende oluyor mesela. Ama açıyı iyi tutturman lazım, her gözüm kapalıyken açılmıyor. Kendi elimle tutuyor açısı verince açılıyor. Eşimde de denedim, onda açamadık ama biraz yğraşsam açılırdı bence

Teşekkürler öneriniz için, ben açmaya çalışırken birden uyanıp gözlerini açarsa diye korkuyorum ramazandan sonra onu körkütük sarhoş edip öyle denemem lazım sızınca

Merhaba acaba çocuklar karıştırır diye mi koydu yoksa 10 ay önce şüphelendiğin şeyin telefondan kaynaklanan bir sebebi mi vardı ayrıca telefonla tuvalete giriyor mu

Benim eşimin de telefonunda şifre vardır benim telefonumda da. Şifremi de bilir. Onun telefonunda yüz okuma da var hatta. Bana kendi dedi senin yüzünü de tanımlayayım okusun diye. Allah korusun bişey olur onun telefonuna ihtiyacımız olur acil diye. Vermemesi garip. Şüphelendirmekte haklı geldi bana. Ben telefonunu elime alsam da şifreyi söyler verir. Yani tedbirinin bana değil dışarıya olduğunu bilirim. Bence oturup kendisiyle adam akıllı konuşun bana garip geldi bu durum.

Çoğu evli çiftin telefonlarında şifre olabiliyor bu gayet normal.
Telefonu vermemesi konusunda haklısınız ama sadece bu konudan dolayı adamdan şüphelenmek doğru olmaz. Tuvalete giderken telefonu yanına alır mı mesela? ya da telefona bakarken sizden ekranı gizlemeye çalışıyor mu? Dip dibe oturduğunuzda telefonu eline alır mı senin göreceğin şekilde yoksa sen yokken mi bakar telefona? bunlarda önemli detay

Merhaba acaba çocuklar karıştırır diye mi koydu yoksa 10 ay önce şüphelendiğin şeyin telefondan kaynaklanan bir sebebi mi vardı ayrıca telefonla tuvalete giriyor mu
Evet telefon ile ilgiliydi, tuvalete her yere telefonla girer, tabii elinde olmadığı , tuvalete sokmadığı zamanlar oluyor ama zaten şifreli giremeyeceğim için rahattır yani.
bilemiyorum bu aralar pek iyi ,ilgili, işten eve evden işe geliyor ama bu bişey olmadığı ya da olmayacağı anlamına gelmez.

Tipik iş karıştıran erkek hareketleri

yani bazen yanımda bakmaz bazen bakar, dip dibeyken sanki pek eline almıyor gibi sanki hep geçiştiriyor gibi. inanın çok da fazla şüphelenmiyorum ama 10 ay önceki konu nedense durup dururken hiçbir şey olmamışken aklıma geldi, salak ne çabuk inandın diye kızıyorum kendime.

Gururun izin vermiyor düzenin bozulsun istemiyor olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…