bir erkek neden telefonuna şifre koyar

icine kurt düsürmek istemem amma kendineden emin olan sakli gizlisi korkusu olmayan neden sifre koysun diye düsünüyorum
aynen ben de böyle düşünüyorum. benim her şeyim açık, yani telefonumda tabii benim de şifre var ama o ne zaman istese tak diye veririm, ya da bana gelen aramaya mesaja fotoğrafa bakabilir. ben onu eşim okumasın diye koymadım sonuçta, kızlarlar konuşmamı okumayacağını da bilirim. o da beni biliyor ben de okumam, kurcalamam. madem bi korkun sıkıntın yok, karım zaten okumaz ya diye düşünüp rahat olması lazımi, bu kadar sakınmaması lazım

istemene rağmen vermiyorsa kıyamet kopmalı..

Şifresini söylememesi bir tuhaf yani ne bileyim saklayacak bir şey var izlenimi uyanıyor ister istemez.
Benimde eşiminde telefonunda şifre var ve şifrelerimiz aynı, sorgusuz sualsiz yeri gelir telefonu yanında olmaz alır benim telefonumu kullanır aynı şekilde ben onunkini kullanırım.
Senin eşinin durumu bana biraz garip geldi..

kari kocanin gizlisi saklisi olmaz

benim her şeyim açık, yani telefonumda tabii benim de şifre var ama o ne zaman istese tak diye veririm, ya da bana gelen aramaya mesaja fotoğrafa bakabilir. ben onu eşim okumasın diye koymadım sonuçta,
Önce bu durumu değiştirin, onun gibi davranın. Tepki gösterir, neden böyle bir şeyler mi gizliyorsun tarzı tepki verirse bingo. Kişi kendinden bilir çünkü işi...

MHRS ye girip psikiyatriden randevu alırsanız kendinizi bu kadar yıpratmazsınız. Güvenmediğiniz kişiye eşim demeye gerek yok.

MHRS ye girip psikiyatriden randevu alırsanız kendinizi bu kadar yıpratmazsınız. Güvenmediğiniz kişiye eşim demeye gerek yok.
olayı çok abartmışsınız ya öyle kendimi paralayıp ağlamıyorum farkındaysanız :) bunun için nedenlerim var, ne olay çıkardım ne hanımefendiliğimi bozdum.
gayet normal bir insanım, kendimi öyle yıpratıp üzmüyorum, tüm gün bu konu üstünde düşünüp planlar yapmıyorum. ayrıca psikiyatriye de istesem giderim, istemezsem gitmem.
ve evet bu devirde babana bile güvenmeyeceksin, ben bunu öğrendim artık bunu savunuyorum. herkes hata yapabilir, insanız sonuçta, kimseye körü körüne güvenmeye gerek yok.
eğer bir yanlışını yakalarsam ve emin olursam da söz ona eşim demem boşarım tamam mı

Olay sizin olayınız, abartan da ben olamam bu yüzden ancak siz olabilirsiniz. Abartmadığınız için konu açıp anlatıp bir de açıklayıp kendini haklılığınızı ispatlama çabanız ikna edici.

Olay sizin olayınız, abartan da ben olamam bu yüzden ancak siz olabilirsiniz. Abartmadığınız için konu açıp anlatıp bir de açıklayıp kendini haklılığınızı ispatlama çabanız ikna edici.
bilmem bence öyle psikiyatriye gidecek kadar vahim ve takıntılı değilim de o yüzden açıklama gereği duydum.
teşekkürler...

Benim eşimde parmak izi vardı bende parmak izi koyduğu için telefonuna kendi parmak izimi de ekledim haberi yok istediğim gibi takılıyorum

Kesin aldatıyor benimde vermiyordu şifresini hep bı bahane yok telefoncuya kirdirmam lazım yok dur vereyim diyip teli 10 dk bakıyordum sonra alıyordu şifre varsa yüzde yüz aldatma var kendimden biliyorum ki öylede oldu çünkü hesapları telefon aramaları hepsi çıkacaktı birde son aramalar hep silinik oluyordu verdiginde

Whatsapp web yükle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…