• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkek neden zaman ister ?

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
ewet kızlar önceki konularımıda okumuş olabilirsiniz o olayların hepsinden suçlu çıkan kşi bn oldum.Hepsinin bir açıklaması varmış.Açıkladı doğruluğunada inandım.

Neyse konuyu fazla uzatmadan direkt anlatayım , dün gece erkek arkadaşımla konuştuk hatta ben aynen konuşmalarımızı yazayım size

Ben:kusura bakma yine ben yanlış anlamışım ama tamamen bnm suçum değil tabiki

Erkek ark.: ama çoğunluk sende

Ben: tmm ama biraz sndede suç var kabul et

erkek ark: hangi konuda ?

Ben: var işte bazı şeylerde o gün konuştuğumuzdada söyledm ya

erkek ark. :neler olduğunu dmdin ama :))

Ben :allah allah dedim de sen duymamışsın bni fidanla eşit tuttun bu konuda suçlusun

erkek ark.:hangi knda anlymdım?

ben:her konuda ikinizde arkadaşımsınız dedin mesela ya ogün konuştuğumuzdada dedim ya ne çabuk unuttun :)) sen demekki 5 dk da arkadaş kavramıyla sevgili kavramının geçişini yapabiliyorsun

erkek ark:sen sadece benim dilmle dedklrimi duyblyosun dimi ?

ben:e yani normali bu değil mi :)) aklından geçenleri duyamam :))ama böyle söylediğine göre böyle düşünmüşsün

erkek ark:öyle dyosn tmm öyle olsun ama aklmdn geçnlr farklıydı o zman

ben:peki şimdi

erkek ark:şimdide o zamnki gbi ama dedklrmle düşndklrm arsında fark var

ben:sen sorunca bn söylüyorum herşeyioyzdnsnde söyle bakalım

erk ark:hmm dedğin gibi sevgli kavrmndan arkdş kavrmına ne çabuk geçtin dyosun ama bu pek doğru olduğu denmz

ben:peki o zaman niye o zaman ikinizde arkadaşımsınız dedin öyle olduğunu düşünmediysen

erkek ark:o knda yaln dmdim arkdşm fidan sende çeyrk arkdaşmsn % 25 yani

ben:peki arkadaş mı kalıcz

erkekark:en dmiştn arkadşımsın artık unuttun mu ?

ben:tmm arkadaş olmayalım .)) bni aldatmana rağmen affediyorum bak seni :))))) (aldatma konusunda şaka yaptım kızlar gerçek gibi algılamayın öyle sanmıştım ya )

erkek ark:aldattıysam seni eger öyle düşnyosn ne dyeyim sana

ben:ya şaka yapıyorum :))gülüyorum farkındaysan sonunda gerçktn öyle düşünsem güler miyim snce

erkek ark:farkndym:((yaprdın:))

ben:yani arkadaş mı kalıcz yoksa eskisi gibi mi

erkek ark:kafm karışk , enim yerme kendini koysana kız arkdaşın sna 3 defa arkdaşımsn artık dyo sen olsan kafn karışık olmazmıydı?

ben:yaa tmm haklısın

erkek ark:zamana ihtyacm var benim zaman varblrmsn ?

ben:tmm zaman grektiğini düşünüyorsn boşver
erkek ark:değşmcn dimi?zaman istyor olmamdn ne çıkrdın desene bi ?
ben:emin değilsin demekki beni ne olarak gördüğüne
erkek ark:peki bana yne aynısını yapıp yapmıyacgına bana güvenip güvenmediğine emin olmayabilme ihtmlini düşünmyüsun dimi ?
ben:yapmayacağım diyorum farkındaysan
erkek ark:farkndym daha öncdnde aynısını dmştn farkndysan

vee bu konuşmalar böyle devam etti ve erkek arkadaşım ısrarla zaman istediğinni söyledi , bende zaman istemesinin saçma olduğunu arkadaşken yine aynı şeylerin yaşanıp yaşanmayacağını nasıl anlayacağını ve bu düşüncelerin saçma olduğunu söylesemde hatta dedim kii snn karar verdiğin zamn benim düşüncelerimin değiştiği zaman olabilir buna ragmen istiyorsan tmm dedim oda tmm anlaştık dedi evet arkadaşlar bu defa kendi yorumumu katmamak için aynen knuşmalarımızı yayınladım , ne düşünüyorsunuz yardımcı olabilir misiniz ??

Son düzenleyen: Moderatör:
gayet açık. başkalarının yanında seni kız arkadaşım diye değlde sadece arkadaşım diye tanıtıyo. zaman ver demek başka birini bulursam ne ala bulamazsam düşünürüz gibi bişi. bence artık hiçbişi sorma boşuna zaman kaybetme bu çocukla. seni oyalamaktan başka bişi yaptığı yok cnım

kaç yasında ??

bana konusmaları cok tutarsız dengesiz ve lakayıt geldi.. kusura bakma cocukca laflar cogu...

bide su arkadasım deme meselesini anlamadım...

sen ona 3 kere artık arkadasız dedikten sonra mı dedi once mi?

eger sen dedikten sonra dediyse o konuya bişey diyemem misilleme yapmıstır ...

zaman isteme nedenleri de genelde ben bi dolasayım bakayım bulursam ne ala bulamazsam top sende demek amaclı olur

gayet açık. başkalarının yanında seni kız arkadaşım diye değlde sadece arkadaşım diye tanıtıyo. zaman ver demek başka birini bulursam ne ala bulamazsam düşünürüz gibi bişi. bence artık hiçbişi sorma boşuna zaman kaybetme bu çocukla. seni oyalamaktan başka bişi yaptığı yok cnım

teşekkür ederim yorumun için cnm haklısın sanırım sonuçta seven insan herşeye rağmen devam etmez mi ???

kaç yasında ??

bana konusmaları cok tutarsız dengesiz ve lakayıt geldi.. kusura bakma cocukca laflar cogu...

bide su arkadasım deme meselesini anlamadım...

sen ona 3 kere artık arkadasız dedikten sonra mı dedi once mi?

eger sen dedikten sonra dediyse o konuya bişey diyemem misilleme yapmıstır ...

zaman isteme nedenleri de genelde ben bi dolasayım bakayım bulursam ne ala bulamazsam top sende demek amaclı olur

21 yaşında cnm , ben arkadaşız dedikten sonra tartıştık ve sende arkadaşımsın artık falan dedi bu şekilde oldu.Açıkcası bana karşı sevgisi olduğunu düşnmüyorum bu şeklde zaman istemesndn dolayı haksız mıyım ? Eğer gerçekten seven bir erkek herşeye rağmen kız arkadaşı hatasını anladığında tekrar başlamaz mı bir ilişkiye bu zaman isteme olayıda nedir ? haksz mıyım yaa :(( üff kahretsin ki bir çok cvpı saçma o konuda haklısın ama işte gönül , kime konacağı belli olmuyor halen ona karşı birşey hissediyorum ama sanırım o çok farklı düşüncelerde..:43:

bencede duygularından emin değil zaten o ayrı bişeyde
daha önemlisi bu durumlarda hep 2. biri vardır yanii kararsızdır
o yuzden zaman ıster bence acaba hangıısne karar versem
hangısıyle neler yasarım falan filan
cnkı emın olan adam zaten devam eder yada bırakır yani

Back
X