- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
ewet kızlar önceki konularımıda okumuş olabilirsiniz o olayların hepsinden suçlu çıkan kşi bn oldum.Hepsinin bir açıklaması varmış.Açıkladı doğruluğunada inandım.
Neyse konuyu fazla uzatmadan direkt anlatayım , dün gece erkek arkadaşımla konuştuk hatta ben aynen konuşmalarımızı yazayım size
Ben:kusura bakma yine ben yanlış anlamışım ama tamamen bnm suçum değil tabiki
Erkek ark.: ama çoğunluk sende
Ben: tmm ama biraz sndede suç var kabul et
erkek ark: hangi konuda ?
Ben: var işte bazı şeylerde o gün konuştuğumuzdada söyledm ya
erkek ark. :neler olduğunu dmdin ama :))
Ben :allah allah dedim de sen duymamışsın bni fidanla eşit tuttun bu konuda suçlusun
erkek ark.:hangi knda anlymdım?
ben:her konuda ikinizde arkadaşımsınız dedin mesela ya ogün konuştuğumuzdada dedim ya ne çabuk unuttun :)) sen demekki 5 dk da arkadaş kavramıyla sevgili kavramının geçişini yapabiliyorsun
erkek ark:sen sadece benim dilmle dedklrimi duyblyosun dimi ?
ben:e yani normali bu değil mi :)) aklından geçenleri duyamam :))ama böyle söylediğine göre böyle düşünmüşsün
erkek ark:öyle dyosn tmm öyle olsun ama aklmdn geçnlr farklıydı o zman
ben
eki şimdi
erkek ark:şimdide o zamnki gbi ama dedklrmle düşndklrm arsında fark var
ben:sen sorunca bn söylüyorum herşeyioyzdnsnde söyle bakalım
erk ark:hmm dedğin gibi sevgli kavrmndan arkdş kavrmına ne çabuk geçtin dyosun ama bu pek doğru olduğu denmz
ben
eki o zaman niye o zaman ikinizde arkadaşımsınız dedin öyle olduğunu düşünmediysen
erkek ark
knda yaln dmdim arkdşm fidan sende çeyrk arkdaşmsn % 25 yani
ben
eki arkadaş mı kalıcz
erkekark:en dmiştn arkadşımsın artık unuttun mu ?
ben:tmm arkadaş olmayalım .)) bni aldatmana rağmen affediyorum bak seni :))))) (aldatma konusunda şaka yaptım kızlar gerçek gibi algılamayın öyle sanmıştım ya )
erkek ark:aldattıysam seni eger öyle düşnyosn ne dyeyim sana
ben:ya şaka yapıyorum :))gülüyorum farkındaysan sonunda gerçktn öyle düşünsem güler miyim snce
erkek ark:farkndym
(yaprdın:))
ben:yani arkadaş mı kalıcz yoksa eskisi gibi mi
erkek ark:kafm karışk , enim yerme kendini koysana kız arkdaşın sna 3 defa arkdaşımsn artık dyo sen olsan kafn karışık olmazmıydı?
ben:yaa tmm haklısın
erkek ark:zamana ihtyacm var benim zaman varblrmsn ?
ben:tmm zaman grektiğini düşünüyorsn boşver
erkek ark:değşmcn dimi?zaman istyor olmamdn ne çıkrdın desene bi ?
ben:emin değilsin demekki beni ne olarak gördüğüne
erkek ark
eki bana yne aynısını yapıp yapmıyacgına bana güvenip güvenmediğine emin olmayabilme ihtmlini düşünmyüsun dimi ?
ben:yapmayacağım diyorum farkındaysan
erkek ark:farkndym daha öncdnde aynısını dmştn farkndysan
vee bu konuşmalar böyle devam etti ve erkek arkadaşım ısrarla zaman istediğinni söyledi , bende zaman istemesinin saçma olduğunu arkadaşken yine aynı şeylerin yaşanıp yaşanmayacağını nasıl anlayacağını ve bu düşüncelerin saçma olduğunu söylesemde hatta dedim kii snn karar verdiğin zamn benim düşüncelerimin değiştiği zaman olabilir buna ragmen istiyorsan tmm dedim oda tmm anlaştık dedi evet arkadaşlar bu defa kendi yorumumu katmamak için aynen knuşmalarımızı yayınladım , ne düşünüyorsunuz yardımcı olabilir misiniz ??
Neyse konuyu fazla uzatmadan direkt anlatayım , dün gece erkek arkadaşımla konuştuk hatta ben aynen konuşmalarımızı yazayım size
Ben:kusura bakma yine ben yanlış anlamışım ama tamamen bnm suçum değil tabiki
Erkek ark.: ama çoğunluk sende
Ben: tmm ama biraz sndede suç var kabul et
erkek ark: hangi konuda ?
Ben: var işte bazı şeylerde o gün konuştuğumuzdada söyledm ya
erkek ark. :neler olduğunu dmdin ama :))
Ben :allah allah dedim de sen duymamışsın bni fidanla eşit tuttun bu konuda suçlusun
erkek ark.:hangi knda anlymdım?
ben:her konuda ikinizde arkadaşımsınız dedin mesela ya ogün konuştuğumuzdada dedim ya ne çabuk unuttun :)) sen demekki 5 dk da arkadaş kavramıyla sevgili kavramının geçişini yapabiliyorsun
erkek ark:sen sadece benim dilmle dedklrimi duyblyosun dimi ?
ben:e yani normali bu değil mi :)) aklından geçenleri duyamam :))ama böyle söylediğine göre böyle düşünmüşsün
erkek ark:öyle dyosn tmm öyle olsun ama aklmdn geçnlr farklıydı o zman
ben

erkek ark:şimdide o zamnki gbi ama dedklrmle düşndklrm arsında fark var
ben:sen sorunca bn söylüyorum herşeyioyzdnsnde söyle bakalım
erk ark:hmm dedğin gibi sevgli kavrmndan arkdş kavrmına ne çabuk geçtin dyosun ama bu pek doğru olduğu denmz
ben

erkek ark

ben

erkekark:en dmiştn arkadşımsın artık unuttun mu ?
ben:tmm arkadaş olmayalım .)) bni aldatmana rağmen affediyorum bak seni :))))) (aldatma konusunda şaka yaptım kızlar gerçek gibi algılamayın öyle sanmıştım ya )
erkek ark:aldattıysam seni eger öyle düşnyosn ne dyeyim sana
ben:ya şaka yapıyorum :))gülüyorum farkındaysan sonunda gerçktn öyle düşünsem güler miyim snce
erkek ark:farkndym

ben:yani arkadaş mı kalıcz yoksa eskisi gibi mi
erkek ark:kafm karışk , enim yerme kendini koysana kız arkdaşın sna 3 defa arkdaşımsn artık dyo sen olsan kafn karışık olmazmıydı?
ben:yaa tmm haklısın
erkek ark:zamana ihtyacm var benim zaman varblrmsn ?
ben:tmm zaman grektiğini düşünüyorsn boşver
erkek ark:değşmcn dimi?zaman istyor olmamdn ne çıkrdın desene bi ?
ben:emin değilsin demekki beni ne olarak gördüğüne
erkek ark

ben:yapmayacağım diyorum farkındaysan
erkek ark:farkndym daha öncdnde aynısını dmştn farkndysan
vee bu konuşmalar böyle devam etti ve erkek arkadaşım ısrarla zaman istediğinni söyledi , bende zaman istemesinin saçma olduğunu arkadaşken yine aynı şeylerin yaşanıp yaşanmayacağını nasıl anlayacağını ve bu düşüncelerin saçma olduğunu söylesemde hatta dedim kii snn karar verdiğin zamn benim düşüncelerimin değiştiği zaman olabilir buna ragmen istiyorsan tmm dedim oda tmm anlaştık dedi evet arkadaşlar bu defa kendi yorumumu katmamak için aynen knuşmalarımızı yayınladım , ne düşünüyorsunuz yardımcı olabilir misiniz ??
Son düzenleyen: Moderatör: