- Konu Sahibi montesorri
-
üzmüyorum.üzmeyeceğim.o üzülsün :))
çok ta tın.
bugün benim doğum günümde çok mutluyum aslında.
bir erkek için üzülmeye değer mi bu devirde onu da çözemedim.
aslında biliyor musun ben onu kafamda büyütmüşüm.
kafamda oluşturduğum erkek karekterine onu yerleştirmişim ama yakınından bile geçmiyor.
birde kalp kabullense
Merkur dediniz de simdi. Merkur geri giderken eski asiklar geri donebilirmis.Boyle bir astroloji gercegi var.
Sağlam saçmalamışım o zaman.
helal olsun valla :))
bende açıldım ama sonrasında çok bozuldum.o utancı anlatamam.ne önerirsin :)
Merkur dediniz de simdi. Merkur geri giderken eski asiklar geri donebilirmis.Boyle bir astroloji gercegi var.
ha:44:
kim bilir belki de olur
kaçan kovalanır boşuna dememişler
Yerinizde olsam merkur retrosu oldugu tarihleri not ederdim. Her an lazim olabilir.
Olurr.. Hemde nasıl olur..
Bizede nasil gelistigini anlatsan lutfen hayrina..Nadil reddetti seni sonra ne zaman ve nasil asik oldu sana bunun icicin neler yaptin?
Özel birşey yapmadım.. Ama şunu bilin ki erkekler sevdiğinizi söylediğinizde havaya giriyorlar, artistlik yapıyorlar reddediyorlar.. Ama çoğunlukla bunu yaptıkları için pişman oluyorlar.. Sadece reddedildiğimde tamam bilmeni istiyordum artık biliyorsun, sen bilirsin' dedim.. Askere gitti gider gitmez ilk beni aradı, ailesinden önce.. Sevdiğini anlıyordum ama o da reddetti diye bir daha lafından geri dönmemek için birşey diyememiş.. Bir süre arkadaş olarak gece gündüz konuştuk.. Sonra bana tek tek anlattı işte herşeyiBu sefer ben olmaz dedim.. O pes etmedi.. Daha sonra ailem karşı çıktı istemeye gelmek için tam 1 sene beklediler.. Ailem kabul etmedi.. Güzel süründü.. Eee etme bulma Dünyası
Tavsiyemm.. Seviyorsanız asla pes etmeyin kızlarrrr..Sabırla bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?