bir erkek reddetiği kıza sonradan aşık olur mu?

önce soruna cevap vericek olursam bence bir erkeğin reddettiği kıza aşık olması çok çok düşük bir ihtimal.

çünkü erkeklerin birçoğunda kız olsun nefes alsın yeter kafası varken bir erkek kendisine teklif eden kızı direk reddediyorsa o kızı beğenmiyordur ya da tarz olarak kız hoş bile olsa onun tipi hiç değildir. bir ihtimal olarak da zaten aşık olduğu ve sevgili olmak istediği bir kız vardır kendisi ona açılmayı planlıyordur. bu durumda başka bir ilişki düşünmez.

sonradan bir ilgilenme başladıysa ya yokluktandır ya da kendi teklif ettiği kız reddedince seni seveni sev kuralını uygulamayı düşünmüştür. çok küçük bir olasılık da cidden hoşlanmaya başlanmış olabilir.

ama haklısın gerçekten erkekler için üzülmeye değmez. unut gitsin.

Beni de boğa burcu bir erkek reddetti :)=) Ama şimdi benimle ilgilenen o (ben şuan ilgilenmiyormuş gibi yapıyorum ama ilgileniyorum) tabi bazen çaktırmamaya çalışıyo ama deli gibi ilgileniyo yani herkes farkında :)

Merkur dediniz de simdi. Merkur geri giderken eski asiklar geri donebilirmis. Boyle bir astroloji gercegi var.

ben lise1de bi çocuğa aşıktım ama en yakın arkadaşımdı .bu yüzden arkadaşlığımız bitmesin diye söylemek istemedim. ama gün geldi dayanamadım.yüzüne karşı demesemde MSN den yazdım (ozamanlar MSN vardı ) yazmaz olaydım. bidaha yüzüme bakmadı, cevap bile yazmamıştı.okula aynı servisle giderdik aynı yerde beklerdik (aynı apartmanda otryoduk) bu onu sevdiğimi öğrendikten sonra servisi bıraktı.sonra aradan 1yıl filan geçti.tabi ben onu unutmuştum çoktaaaaan. bigün eve gelirken kapının önünde gördüm onu iyi akşamlar dedi cevap vermedim. sonra eve girdim mesaj attı. pişmanmış konuşmak istiyomuş.şans istiyomuş. cevap bile vermedim.o yıl okuldan atıldı.aynı apartmandaydık ama yüzünü görmüyodum. lise sona geçtim bi baktım okulun kapısında .arkadaşlarını ziyarete gelmiş. gördü beni konuştuk naber nasıl gidiyo hayat falan filan. yanımda en yakın arkadaşım vardı. seni unutamadım dedi şok oldum. 'off dalga geçme eskide kaldı onlar. hem benim çıktığım var dedim. Çıktığım kişide şuan evli olduğum hayatımın anlamı kocam:) çok üzülmüştü güya. bikaçgün sonra başka bi kızla elele gördüm. gülesim geldi. ben onu gördükten 2dkka sonrada mesaj attı 'seni seviyorum' . içimden 'senin kalbine edeyim dmek geldi ama en iyi tepki tepkisizliktir dedim ve cevap atmadım. numaramı değiştirdim.olayın üstünden 3yıl geçti hala gördüğümde mal mal bakıyo eşim varkende yokkende. anlamadım niyeti ne..erkek miletini anlamak zor. kadınları anlamak zor derler ama ben gayet anlaşılır olduğumuzu düşünüyorum :)

Bizede nasil gelistigini anlatsan lutfen hayrina.. Nadil reddetti seni sonra ne zaman ve nasil asik oldu sana bunun icicin neler yaptin?

Özel birşey yapmadım.. Ama şunu bilin ki erkekler sevdiğinizi söylediğinizde havaya giriyorlar, artistlik yapıyorlar reddediyorlar.. Ama çoğunlukla bunu yaptıkları için pişman oluyorlar.. Sadece reddedildiğimde tamam bilmeni istiyordum artık biliyorsun, sen bilirsin' dedim.. Askere gitti gider gitmez ilk beni aradı, ailesinden önce.. Sevdiğini anlıyordum ama o da reddetti diye bir daha lafından geri dönmemek için birşey diyememiş.. Bir süre arkadaş olarak gece gündüz konuştuk.. Sonra bana tek tek anlattı işte herşeyi Bu sefer ben olmaz dedim.. O pes etmedi.. Daha sonra ailem karşı çıktı istemeye gelmek için tam 1 sene beklediler.. Ailem kabul etmedi.. Güzel süründü.. Eee etme bulma Dünyası

Tavsiyemm.. Seviyorsanız asla pes etmeyin kızlarrrr.. Sabırla bekleyin

Yani basta seni istememisti dimi? Bunu nasil belli etti? Ve en onemlisi reddettikten kay ay ya da gun sonra ilk kez aradi ya da mesaj mi cekti? Sonra arkadasca konusurken tam ne kadar sure surdu hislerini acmasi? O hislerini belli ettikten ne kadar sonra ona evet dedin? Nooolluuur cevap ver canim

Red edilen kiz ya da erkek olsun...biri seni istemiyorsa ve hala inatla bir umit bekliyorsa veya rahatsizlik veriyorsA:
1.ancak bas agrisi olur
2.bosluk doldurmak icin kullanilir.
Tabi bu teori degildir,farkli durumlar olabilir.tanidiktan sonra sevmek gibi.
Ama burcla baglantisi tam bir komedi

Burçla ilgisi yoktur bence ama başta reddedip sonradan sevmesinin nedeni ya çevresinde ona senden daha çok değer veren birinin olmadığı anlamıştır ya da boşta kaldı tepkini mi ölçüyor bilemedim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…