bir erkek reddetiği kıza sonradan aşık olur mu?

tam tersi olur ben onu söyleyim :) erkek arkadaşım bana yazmıştı onu reddetmiştim ama bi yıl sonra tekrar yazdığında bu sefer kabul ettim ve iki yılı aşkın süredir birlikteyiz :)

Başta biz olamayız demişti.. Şöyle ki kendilerinin durumu yaşantısı kötüydü yani maddi yönden.. Aslında asıl korkusu buymuş.. Benim Allah'a şükür iyiydi.. Hergün farklı farklı giyinirdim süslenirdim hepsini gözlemlemiş.. Sevgili olduktan sonra da baya bir zaman korktu, ben senin alıştığın hayatı sana sunamazsam, ya yapamazsam vs diye, evlenirken de yine aynı şekilde bunları söyledi durdu :26:

Arkadaş olarak kalalım dedik.. Zaten sürekli arkadaş olarak konuşuyorduk tanıştıktan sonra..Derdi olur bana söyler, sıkıntısı olur bana söyler, askere gider ilk beni arar.. Ailesinden bile önce aradı, o zaman işte sevdiğine emin oldum.. Daha sonra ben bir kaç gün yazmadım pek ilgilenmedim.. O bana yazdı.. Askerdeyken açıldı bana.. Düşündüm ki başta askerde yalnız ondan böyle davranıyor, emin olamadım tabi.. Ama dayanamadım da kabul ettim sevgili olduk.. İlk aşklar unutulmaz derler ya,Eşim benim ilk aşkım ondan belki de hiç kopamadım, unutamadım, kıyamadım.. Askerden geldi.. 4-5 ay ben beklettim hislerinden emin olabilmek için.. Sonra ailem istemedi öyle öyle tam 1 yıl istemeye gelmek için beklediler.. Bende o süre içinde bana karşı olan hareketlerine baktım, Askerlik gerçektenn adam ediyor ama.. Bir de bana söylediği şuydu.. Askerde uzun uzun düşünme fırsatı buldum'

Çok uzun anlattım ama Böyle işte benim hikayem de.. İyiki bir şekilde yollarımız birleşmiş.. İyiki onunla evlenmişim.. İçimde bugüne kadar yaptığım hiçbirşeyde zerre pişmanlık yok.. Gurur yapıp reddetseydim işte o zaman şu an da çok mutsuz olurdum.. Bazıları gurur der, ama aşkta gurur yapmak hiç bir zaman insanı mutlu etmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…