Bir erkek sevdiği kızın kankasına teklif eder mi?

Eder canım eder eğer kızında gönlü varsa bu erkekler aç gözlüdür kim gelirse kabulüdür. kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Sevdiği kızla aralarında bir ilişki olmamışsa ve o kanka denen kızın da gönlü varsa eder.

eder canım..erkek milleti bizim kadar serefli değildir bu konuda..
kız olsun yeter..sevdiği kızın kankasiymis ya da kız arkadasinın..bu tarz seylere saygı duymazlar...ha ama bı kız aynı şeyi onlara yaptılar mı da kızın arkasından da o nadide sıfatları siraliyiverirler..
mide bulandirici bir şey bu..hayatta şükürler olsun böyle bir durumla karşılaşmadım!benim kankamı severken bana ilgisi olduğunu ogrenicem ha!!!ooof oooooof ooooof anasından doğduğuna pişman ederim onu!!!

herset beklenir bu erkeklerden..tmm onlar yaparda kanka da karsılık veriyosa hay o kankanın... kötükedihüso

daha önce benim de başıma geldi..şöyle ki ; sınıftan bir çocuk bana çıkma teklifi etmişti, kankam sayılan bir kız arkadaşım da aramızı yapmaya çalışıyordu..ben kabul etmedim..1 yıl sonra bu çocukla bu kız gizli gizli çıkmaya başlamışlar..kız arkadaşım sanki daha önce benimle ilgili bir mevzu hiç olmamış gibi bana anlatmıştı 1 aydır çıktıklarını ,güya çocuğun eskiden beri kendisini sevdiğini söylemişti bana..arkadaşım çocuğa bana söylediğini söyleyince de çocuk kızı anında bırakmıştı..ben birşey hissetmiyordum ama yine de sinirlerim bozulmuştu açıkcası..

Çok Yakın arkadaşımın SewqiLisi..bunu yapmaya kaLktı aqzının Payını Werdm..!!!
Kız arkadaşıma bişi demedim zaten sonra başka sebebten ayrıLdıLa..

Seviyorsa neden sevdiği kıza değil de kankasına teklif ediyor anlamadım.sempatiksalakcinni
Eğer eski bi sevgiyse bu, eder tabi, her türlü hem de... Devir böyle bir devir malesef...

amaann..
çok afedersiniz, affınıza sığınıyorum ama bu dünyada ensest ilişkiler bile yaşanırken,
millet kanka manka dinlemez.
eder.
alışalım.
üzülmeyelim sonra.

liseli olduğu için etme ihtimali çok yüksek ...
daha yaptığı yanlışı ,idrak edemeyecek kadar toy ve yeni yetme çünkü...

kankasına bırak kardeşine bile eder.. kız olsunda amaaan boşver modundalar.. ama sevmişse kimselere etmez adabınla bekler.

ederrr ederr öyle bir ederki hemde beni seven bir çocuk daha doğrusu arkadaş gibi gördüğüm bi çocuk beni seviyomuş sevgilim olduğu için ve bana yakınlaşmak için arkadaşıma teklif etmişti ve bunu sonradan bana itiraf etmişti pisliiiiikkk o zamanlar tabi ben bilmiyorumya sürekli sevgilimi eleştirirdi ne buluosun bu çocukta falan şüpheleniodum ama arkadaşıma teklif ettiği için yoktur öyle bişi diodum

şimdi erkekler daldan dala atlamayı çok seviyor.acaba size olan sevgisi nekadardı demekki sizi unutmuş ki kankanıza atlamış

memlekette başka insan mı yok sanki gelip kankalarımız çıkma teklifi ediyorlar, aslında çok saçma bir durum..ama oluyor malesef, hem kankamızı hem bizi sevmeleri imkansız, ikimizden birini gerçekten seviyor ve ona yaklaşmak için de diğerini kullanıyor..ya da size teklif ediyor kabul etmiyorsunuz sizi gıcık etmek için kankanıza da teklif ediyor..oluyor böyle şeyler ama çocukluk işte bence başka birşey değil..

ßenim Eski SewqiLimin ßi Lafı Vardı o qeLdi akLıma..(:
ßiqün ßeni ßırakırsan Senn Canını fena Yakarım Hadi ße kmi tehdit ediosun Sen dedim..! o anLamda deiL ya dedi qeLir en YakınLarından biriyLe qösününn önünde Çıkarım die tehdit etmişti:D çoooooooooooooookkkkktaaaaaaaaaan ayrıLdım öLede bişi Yapamadı

arkadaşLarıma qüveniorummmmmmmmmkaydirigubbakcemile2

ah liseli ahboshayallersmile
daha neler görüceksin:delphin:ederde,
çıkarda,evlenirde,çocukda yapar!.hayatta neler neler oluyor tatlımboshayallersmile

Son düzenleme:
Back
X