• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek seviyorum derken neden aldatır?

filizfilizta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
408
219
103
Soruyu kendi erkek arkadaşım için sormuyorum. Çok yakınlarımda olan bir arkadaşımı düşünerek soruyorum. Kendisi daha önceki ilişkilerinde de hep aldatmış ve şuanki ilişkisinde de aldattı fakat son anda yakalanmaktan kurtuldu bir bahane bularak aldatmadığına inandırdı. Sevgilisiyle ayrı şehirlerde olması mı sebep diyorum fakat daha önceki kız arkadaşını aynı şehirde olmasına rağmen aldatmış... Seviyorum diyor bıraktım artık diyor fakat hali tavrı hiç de öyle değil. Bir yandan da sürekli sevgilisinden bahseden, yan yanayken onun gözünün içine bakan çok romantik biri. Bazen karakter bakımından kendimi ona benzettiğim için korkuyorum onun gibi olmaktan. Belki de bu yüzden sorunun sebebini anlamak istiyorum. Burcumuz ve yükselen burcumuz aynı, benim de daha önceki ilişkimde yaşanmış bir aldatma durumum var ve gözümün dışarıya kaydığı zamanlar da oluyor. Sebep heyecan aramak mı? Sevmemek mi? Bağlanma korkusu mu? ( Gerçi o zaman uzun ilişkilerimiz olmazdı herhalde) Sizce nedir?

Gozum disariya kayıyor ne demek,benimkide kayar ama börtü böceğe kusa,ağaca kayar,birde güzel giyenen kızlara kayar. Nereden aldiki çok da guzelmis ha diyerek kayar. Ötesi olmasin,ayıp.

Sorunun cevabi sende. Aynilarini sen de yapmissin. Sen neden yaptiysan arkadasin da o sebepten yapmistir.

Benim aldattığım ilişkim çok kısa süreli bir ilişkiydi ve başlar başlamaz adam uzağa gitmişti eğitim için yani savunmak için söylemiyorum şartlarımız baya farklıydı

Psikolojik sorunları var bazılarının ben buna inanıyorum. Hali vakti yerinde olup hırsızlık yapanlar vardır ya aynı onlar gibi. Hastalar hastalar ama gidip tedavi olmuyolar etraflarındaki insanları hasta ediyolar.

Soruyu kendi erkek arkadaşım için sormuyorum. Çok yakınlarımda olan bir arkadaşımı düşünerek soruyorum. Kendisi daha önceki ilişkilerinde de hep aldatmış ve şuanki ilişkisinde de aldattı fakat son anda yakalanmaktan kurtuldu bir bahane bularak aldatmadığına inandırdı. Sevgilisiyle ayrı şehirlerde olması mı sebep diyorum fakat daha önceki kız arkadaşını aynı şehirde olmasına rağmen aldatmış... Seviyorum diyor bıraktım artık diyor fakat hali tavrı hiç de öyle değil. Bir yandan da sürekli sevgilisinden bahseden, yan yanayken onun gözünün içine bakan çok romantik biri. Bazen karakter bakımından kendimi ona benzettiğim için korkuyorum onun gibi olmaktan. Belki de bu yüzden sorunun sebebini anlamak istiyorum. Burcumuz ve yükselen burcumuz aynı, benim de daha önceki ilişkimde yaşanmış bir aldatma durumum var ve gözümün dışarıya kaydığı zamanlar da oluyor. Sebep heyecan aramak mı? Sevmemek mi? Bağlanma korkusu mu? ( Gerçi o zaman uzun ilişkilerimiz olmazdı herhalde) Sizce nedir?

arkadaşınızmış kendisine sorsanıza..
bahaneleri nelermiş ..
buraya da yazın cevabını karaktersizim o yüzden diyebilecek mi merak ettim..

Aldatmak fizyolojik olarak insani tatmin eden bir durumdur. Ödül merkezini uyarir. Aşık olmak gibi değişimlere yol acar. Bu yuzden hep 1 aldatan 2. Kez mutlaka aldatir. Onun verdigi hazzi severler.
Ikili ilişkide karşındaki insanla tutku ve sevgi bağın koptuğunda, ödül merkezini uyaracak baska seyler ararsin ve aldatirsin. Sevgisizlikten aslinda. Doyumsuzluktan. Bu fizyolojik kısmı.
Ahlaki kısmı ise, karaktersizlikten.

Benim esimde ayni cümleyi kurdu gecenlerde seven aldatir dedi ama icrata gelince tsss aldat dedim bekledim ne yapacak diye gozumun icine bakip gozleri doldu beni o kadar seviyor ki ailesini bile sildi sirf onlar yuzunden bosanma seviyesine gelince yani seven aldatmaz

Back
X