Bir erkek seviyorum derken neden aldatır?

arkadaşınızmış kendisine sorsanıza..
bahaneleri nelermiş ..
buraya da yazın cevabını karaktersizim o yüzden diyebilecek mi merak ettim..

Sorduğumda cinselligi bahane etti ben de sevgilisinin yuzune nasil bakabildigini sordum cevabi şöyle oldu: Iyi giden bir seyi neden bu yuzden bozayim ki sonucta yan yanayken mutluyum o da beni aldatsa ben bilmek bile istemem benim icin beraberken ne hissettiğim onemli dedi. Cevap veremedim dogrusu baya tuhaf

he rafet el romanda aldatmak ve aldatılmak insanın ruhuna iyi gelir demiş..
bazıları boynuz seviyorsa yapacak birşey yok.

Ben de bunu söylediğimde cinselliğin onun için ayrı bir yerde olduğunu söyledi. Kız yakalamak üzere olduğunda barışmak için kıza evlenme teklifi bile etti o kadar dengesiz ki davranışları
Cinsellik icin aldatiyo yani oda degisikmis kilif uyduruyo gibi..
Psikolojisinde sorun var galiba kendini affettirmek icin evlenme vaadiyle kandiriyo gibi bisey.. Hic tekin degil..

Herifin mezhep ova degil okyanus masallah

Aldatmak karakter bozukluğundan kaynaklanır
Başka sebebi olmaz
Kılıf uydurmaya çalışılması komik

Kılıf uydurmaya gerek yok açık ve net karakter tek sebebi karakter

Şuan nerde eşini sevgilisini aldatan erkek -kadın varsa Allah taaaa belalarını versin şeyleri düşsün kopsun ben illet ediyorum ya aldatmak kadar aptalca birşey yok salakça madem ötekinden haz alıyorsan tamamen onun ol yok eksikse demek ki diğeri daha ağır basıyor onda kal ama ne kimseyi salak yerine koy ne de böyle salakça bir durumu yarat bana bu sadece 0-5 yaş zekasına sahip insanların yaptıkları saçmalık olarak geliyor gereksiz bir saçmalık bitir ilişkiyi diğeriyle başla bişey bitmeden zaten başka biryerde birşey başlayamaz ki

Ne istediğini bilmemek.
Yeterince sevmemek.
Sapıklık/sapkınlık
Elde etme psikolojisi
Vs vs vs

Bence karakter eksikliği tamamen. Bizde yıllarca bir aradaydık sonra iş sebebiyle başka şehirlerde yaşadık. En son iş sahibi oldu parayla eskort tutup birlikte oldu. Aldatmanın dini imanı olmuyor tıpkı para gibi yani şerefsizse uzağa yakına seviyorum ölüyoruma bakmıyor. Ben evlendikten sonra öğrendim geçmişteki pisliğini arkadaşın tez zamanda tekmelesin sonrasında KESKe dememek icin

Erkekler bu soruya cevap vereli cok oldu. Ayni yemeyi her gun yemek istemediyimiz, farkli yemekler tatmak istediyimiz gibi farkli kadinlar istiyoruz. Kadin da yemek gibidir diyolar.
Bana gore ise aldatan erkek erkek degildir ...

Burç ile alakası yok. Şerefsiz olan aldatır, kadın ya da erkek. Bir sefer olsa hataya düştüm denebilir belki ama hep yapan karaktersizdir.

çagımızının bilinç altına yerleştirilmiş en adi en ahlaksız huyu oldu
erkeklerin elinin kiri anlayışı yaygınlaştıgı içindir.

Mezhep bir veli efendi hipodromu sanirsin bir ayder yaylasi
Siz bu bilgiyi hanim kiza bi ulastirin o zaman, madem adam boyle baya bi genisce, hic kendini kasmasin tovbe estagfrullah
Bu arada burclar ve yukselenler ne? Ikizler yay filan derseniz cok sadik bu kombinasyonulu arkadaslarim var.

Basliga istinaden neden severken aldatir diyorsaniz, ya ruh hastasidir ya da karsisindakini sevdigini sanar ama aslinda hic sevmemistir ve tabi ayrica saygisi yoktur.

Karaktersiz olduğu için aldatıyordur. Başka ne sebep lazım ki? Aldatan çoğu insan aldattığı insana onu çok sevdiğini söyler zaten.

Karaktersizdir adidir kendine ve karsisindakine saygisi yoktur
Acilen ucan tekmeyi yemelidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…