Bir erkek seviyorum derken neden aldatır?

karaktersiz erkek her kadına seni seviyorum der.böyle tavla zarı gibi boş atar dolu tutar.

Benim aldattığım ilişkim çok kısa süreli bir ilişkiydi ve başlar başlamaz adam uzağa gitmişti eğitim için yani savunmak için söylemiyorum şartlarımız baya farklıydı
Ne alaka o zaman hiç başlamasaydın ilişkiye kınamıyorum ama aldatmanın bahanesi olmaz kendini suçsuz çıkarma sende suçlusun

Cinsel olarak mı aldatıyor?
Sizde mi öylesiniz?

Ne karaktersiz adam yahu Ağzına ağzına vuramadın mı? Bide oturdun konuşuyon
Bence sen bu adamdan uzak dur. Zaten içimde var diyosun, seninde bu olmayacak huylarını özendirip hortlatmasın, bizden söylemesi. Körlen yatan, şaşı kalkar

Sadece başlık itibari ile yorum yapıyorum biz buna daha doğrusu ben buna Nefsine hakim olamayan KARAKTERSİZ olarak nitelendiriyorum.

Burc akrep yukselen yay. Sasiriyorum dogrusu bir de sevgilisi yanindayken nasil romantik gozunun icine bakiyor elini elinden ayırmıyor...

Seven erkek aldatmaz. Biri ya yedek tutuyordur. Veya digerinden alabildigi birseyi bu arladasinizdan alamiyor.

Insan sevdigi kisinin aldatma ihtimalini aklinin ucundan gecirmez
Bence arkadasin sevgilisini sevmiyor.
Ne kadar rahat bir mezhepi varmis pes.

seven insan aldatmaz ;sinir oluyorum aldatanlarin hepsinin cehennemde odunu bol oldun insalllahhh

Seven insan nasıl aldatsın nasıl başka bir tene dokunabilsin? Ya sevmiyordur ya da psikolojik sorunları vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…