Bir erkek sevmediği kadınla ilişki yaşar mı?

Bu da soru mu allasen:19:
Bu iş için tenezzül etmeyeği şey yoktur onların:47:

kesinlikle girer sevmese bile zevk için girer

arkadaslar bi erkek sevmediği bi kadınla ilişkiye girermi sizce

Kimi erkekler "Beni sevseydin öpmeme izin verirdin..." der öpüverir... "Beni sevdiğini ispat et" der cinsel ilişki teklif eder... Aklı bir karış havada genç kızlar da güya adamı "ellerinde tutmak, kaybetmemek" için kabul ederler... Kimisi de ayrılmakla tehdit eder, kız da kendisine bağlansın diye ilişkiye girer adamla... (Sonra da ağlayarak konu açar buralarda, sözünü dinlemediği ana- babasının dizlerine kapanır...) Bu örnekler sık sık yaşanıyor hatta burada bile birçok örneğini okuduk...

Yukarıdaki durumların hangisinde "seven bir erkek var"?

peki bende bi soru sorayim sevgiliyken iliskiye girilmelimi?

Bu devirde ta ilkokuldan başlayıp 20li yaşlarının ortasına kadar 5-10 "sevgili" edinen genç kızlar olduğu düşünülürse, bunların bir çoğu (burada da okuduğumuz üzere) adamların evinde kalır, onlar için binlerce km yol teperse, her biri "sevgili"siyle ilişkiye girse sokağa çıktığında herkes "akraba" olur... Birbirine çarpar aynı kızla ilişkiye giren adamlar mazallah... :47:

"Tercih meselesi" de diyemiyorum bu duruma... Özellikle anne babanın, çevrenin bilmediği ilişkilerde cinsellik yaşayıp da "Beni onunla birlikte olmasam da bu kadar severdi" diyen var mıdır? Hadi diyelim evet; bundan nasıl bu kadar emin olabilir? İnsan hiç değilse sevildiğinden emin olmak için gerektiğinde mesafeyi koruyabilmeli... :68:

Sevgiliyken ilişkiye girmediğiniz bir adamın en çok karakterinize, ruhunuza hayran olduğunu ve onun için tek olduğunuzu bilirsiniz... Aksi durumda sizde olan daha birçok bayanda da var... Her an daha güzeli, daha dolgunu, daha şehvetlisi çıkabilir karşısına... Ruh rakipsiz, beden sürüyle; her denilene "peki" dedikten sonra "Aldatıldım, terk edildim" diye ağlamak nafile... :51:

peki bende bi soru sorayim sevgiliyken iliskiye girilmelimi?
erkaklarin büyük çoğunluğu girer bence ve asla sevgilinle işi ilişki boyutuna getirme derim evl,ilik sonrasınada heyecan kalsın bi,raz

bizim memlekette bir adam varmıstı Allah benım canımı kadın üstünde alsın die dua edermıstı.. ta sonunda Allah duasını kabul etmiş genelevde bir kadının üzerinde kalp krizinden vefat etmiş ...

bizim memlekette bir adam varmıstı Allah benım canımı kadın üstünde alsın die dua edermıstı.. ta sonunda Allah duasını kabul etmiş genelevde bir kadının üzerinde kalp krizinden vefat etmiş ...

töbe yarebbim yaa cenabet cenabet gitmiş herif allah taksiratını affetsin:19:

Keinslikle girer, yoksa hayat kadinlari olmazdi. sevgi onlar icin bu konuda cokta onemli degil.
Erkek milleti iste, hepsi dayaklik :57:

girer tabiki benzetme güzeldi erkek nefsi köpek nefsidir onlar zevkin doruklarındayken sadece orayı düşünür sevip sevmediğini düşünmz

Çok yakın bir arkadaşım da kadın olmasının yeterli olduğunu söyledi büyük bir özeleştiri yaparak hatta kendisinide o sınıfa soktu.Bizim için imkansız gelebiliyor ama onlar için olay çok normal ve uygun.Tabi hepsiyle genellemekte yanlış olur diye düşünüyorum.

Back
X