• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek sevmekten vazgeçtiği eski sevgilisini yeniden sevebilir mi?

pembedizii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
22
0
86
İstanbul
Merhaba kızlar, bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. aslında mesele çok uzun ama sizi sıkmamak için sadece cevabını aradığım soruyu sormak istiyorum size..
Eski erkek arkadaşım benden önceki sevgilisiyle 2.5 yıl çıkmış. bunun öncesinde de liseden arkadaşmışlar. sonradan sevgili olmuşlar. kız istanbulda üniversite okuyormuş, eski erkek arkadaşım eskişehirde... yani uzaktan yürütülen bir ilişki. çok sık kavga ettiklerinden dolayı ayrılmışlar. kız çok bilmiş biriymiş, ağzı çok iyi laf yapan ve yorulmadan kavga edebilen bir kız.. asla kendini ezdirmez hep kendini savunurmuş. erkek arkadasım da bunun tam tersi daha oturaklı daha hanım hanımcık kızlardan hoşlanır. kavga ettiklerinde de ikisi de haklarını savunduklarından alttan alan kimse olmayınca ilişkileri yıpranıyormuş. bu kavgalar yüzünden erkek arkadasım soğumuş ve ayrılmak istemiş. ama kız hep sevmeye devam etti, onun peşini hiç bırakmadı. bu kış erkek arkadasım 5 aylık askerliğini yaptı. biz ayrı olduğumuz için gururum ağır bastı ben arayıp sormadım onu askerde olmasına rağmen. zaten biz de gurur yapıp ayrıldık. ama o kız hiç pes etmedi askerde onu hep aramış destek olmuş. Mayısın ortasında askerliği bitti. bu kadar ilgiden alakadan sonra erkek arkadasım da tekrardan onunla denemeye karar vermiş 2 yıl sonra.. ama o hayatında varken bile beni özlediğini söyleyen mesajlar atıyordu.. beni arayıp beni kıskandığını, kendime dikkat etmemi söylüyordu.. onun ıcın degerli oldugumu söyledi ilk barıştıkları sıralar oluyor bu. ben barıştıklarını bilmiyordum. facebookta kızın koyduğu bir resimde gördüm. meğerse kız annesi,ablası ve eniştesiyle birlikte onu pikniğe davet etmiş ramazanda. uzaktan çekilen karanlık bir resimdi. altına da gidilen ilk pikniğimiz... yazıyordu. beynimden vurulmuşa döndüm. bu piknik tarihinden tam 1 gün sonra mesajlaşmıştık biz biliyor musunuz? hatta ben sahurda yemek yapıyordum bana ellerine sağlık yazmıştı... iltifatlar kibarlıklar havada uçuşuyordu. bu acı gerçeği öğrendikten sonra onu aradım. neden bana söylemedin dedim neden ikili oynadın dedim. üzülmeni istemedim o yüzden söylemedim dedi. canımı çok acıttın yazıklar olsun sana dedim. akşam da o aradı açmadım. bu olayın üzerinden 19 gün geçti. hala canım yanıyor ve bu hiç geçmeyecek biliyorum.. kız annesiyle tanıştırdığına göre iş ciddiye biner diye düşünüyorum. ama eski erkek arkadasım izmit aşığı ordan hayatta kopmaz. kız da istanbulda iş bulmuş kendine, orda çalışıyor, o da istanbul aşığı. birinden birinin hayallerinden vazgeçmesi gerekiyor birlikte olabilmeleri için yani. sizce bu iş olur mu? ömrü ne kadar sürer? ya da çok mu mutlu olurlar? içim kan ağlıyo şu durumda. şu anda 20 yaşındayım ve okulum bitmedi. o da 23 yaşında şu anda. bir yandan da ikisinin de meslek sahibi olmaları onları birbirine yakınlaştırdı diye düşünüyorum.beni neden beklesin ki:( bu olanları hazmedemiyorum. benden öncesine dönünce sanki benle olan ilişkisi bir yalanmış gibi. bu beni çok üzüyor:( gercekten başka bir kızla olsa bu kadar canım yanmazdı... ne yapmam gerekirdi gerçeği öğrenince? ne yapmalyım? . teşekkür ederim şimdiden...

Eeee işte çocuğu askerdeyken arayıp sormazsan boş bırakırsan kaparlar.Sen neden ayrıldın ki bu çocukla madem.Hadi onu geçtim ayrıldıysan şimdi neden dert oldu bunlar sana?Anca kaybedince anlıyorsunuz insanların değerini böyle yapmayın sonra üzülürsünüz işte.Olan olmuş artık.Zor bence...Sonuçta onların uzun bir mazileri var.Ailesiyle de tanışmış,kız iş hayatına da atılmış zor düşer artık bu çocuğun peşinden.

Ben onu askerdeyken görmeye gitmek için biletime kadar almıştım. neymiş efendim o gün müsait değilmiş. bu olaydan sonra tepem attı kavga ettim ben de ve bunca hadiseden sonra aramak istemedim. ben onun peşinden koşmak istemedim. çünkü peşinden koştukça havalanan bir tipti melis... hani yüzüne bile tükürsen havalara girer öyle .....

Eğer böyle bir tipse o kızdan sıkılıp sana geri dönecektir.İlla dönmesini istiyorsan bir daha aradığında aç ama soğuk konuş sürekli o eski kız arkadaşıyla ilgili kinayede bulun.Ama bilmiyorum her erkek askerlik döneminde ilgi bekler.Kısa dönem uzun dönem farketmez.Bunu hayat meselesi yaparlar.Çünkü her erkek ilk kez askerdeyken o denli kendi kendisiyle yüzleşir.Ve asker erkekleri değiştirir.Umarım bu eski sevgilin değişip de o kızla evlenme planları filan yapmaz.

valla gururu bir kenara bırak bence madem bu kadar seviyosun canın acıyor...
hem de sanki çocuk aslında sana daha yakın hissediyor kendini ama ilgi gösteren tarafa kaymış doğal olarak...
eğer arayıp sormazsan zamanla seni tamamen unutup o kızla ciddiyete binmesi daha yakın bir ihtimal...
ben olsam onu arardım havadan sudan konuşurken onu özlediğimi falan ima ederdim eski günlerden konu açardım o ko uşmadan sonra o arayana kadar aramazdım her aradığında kavga etmeden laf sokardım benle olsaydı herşey daha güzelolurdu gibisinden nebilim işte sen de böyle yapabilirsin hem onunla olmak ister gibi hem değil gibi kafasını karıştır yanii:23::23::23:

ama benim onu sevdiğimi bile bile o kızla çıkıyor. bana da üzülmeni istemediğim için söylemedim diyor sonradan:( peki madem beni düşünüyor bu kadar, neden yaptı bunu? hadi o kızı da seviyor desem bana neden iyi davranıyor? işin içinden bir türlü çıkamıyorum esma...

dediğim gibi canım en yalnız zamanında o kızdan ilgi görmüş ve o tarafa kaymış doğal olarak eğer sana karşı bişey hissetmese hiç arayıp sormazdı üzülmeni umrsamazdı bile... sen de hayatına başka birileri girecekmiş gibi düşündüğün biri varmış gibi konuş bakalım napcak...
ayrıca herşey olacağına varır belki de gerçekten hayatına birilerini dahil etmeyi düşünebilirsin mutluluğun kimden ve nerden geleceği bilinmez...
en son baktın olmuyo açık açık konuş ben seni hala unutamadım eğer beni seviyorsan ikimize de bu işkenceyi etme o kızı da oyalama. eğer onu seviyorsan beni bir daha arama sorma dersin...

Back
X