Bir erkek sizce sevgilsini eve bırakmalı mi?

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.233
2.993
133
29
Altında arabası varsa ancak biraz uzak mesafe olsa bile eve bırakmali mi sizce yoksa dolmuşa mi bindirmeli ?

Bence eve bırakmalı
Arabası da varmış hem

Ama teklif bile etmeyip beni dolmuşa bindirdi hep
Deger vermeyi veya sevgiyi bu tür davranislarda aramamak lazim ama ne biliyim ben böyle şeylere önem veririm
Siz teklif etseniz eve birakirmisin falan diye cvbı ne olur acaba

Deger vermeyi veya sevgiyi bu tür davranislarda aramamak lazim ama ne biliyim ben böyle şeylere önem veririm
Siz teklif etseniz eve birakirmisin falan diye cvbı ne olur acaba
Yoo ayrldm çünkü onu beklerken biri beni rahatsz etti açıkçası sarkıntılık yaptı ve korktum gelince onada anlatt8m bunu o gün bile eve bırakmayı teklif etmedi

Kimse kimseyi evine bırakmak, evinden almak zorunda değil. Kimse kimsenin hesabını ödemek zorunda olmadığı gibi. Bu tür şeylerin bilincinde olarak sevgili olun birileriyle. Madem rahatsız edildiniz başınıza bu geldi, bu tür şeylere karşı kendinizi nasıl koruyacağınızı öğrenmenizi tavsiye ederim. Ayrıca neden sizi eve bırakmasını teklif etmesini bekliyorsunuz açıkça istemek varken?

Ben evden o şekilde çıkmıyorum biri beni rahatsz eder bilmem ne diye hem ben bunun zorunda olduğunu da ifade etmedim ama korkumus bir bayan var karşısında ve benim sevgilimse o zman bırakmayı teklif etmeli bunu beklemek en doğal hakkım değil mi anlamadım açıkça böyle bir şeyi ben söylesem ne anlamı kalır kendi düşünmedikten sonra

Yoo ayrldm çünkü onu beklerken biri beni rahatsz etti açıkçası sarkıntılık yaptı ve korktum gelince onada anlatt8m bunu o gün bile eve bırakmayı teklif etmedi

Olmamış o iş, arabası var, bırakmayı teklif etmiyor. Sizi seven biri daha çok vakit geçirmek adına bunu yapar. Hadi bunu göz ardı ettik diyelim.

Bir korku yaşıyorsunuz ve korktuğunuzu bildiği halde etmiyor. Ben burada sevgiyi geçtim, insaniyeti sorgularım. Bir kadın taciz edildiği için korktuğunu söyleyecek ama bir adam ona eşlik etmeyecek.

Yani bırakın sevgiliyi arkadaş olsa, on kat yabancı olsa efendi, insanlıklı biri o kadını evine bırakır. Arabası olmasa dolmuşla gelir sizinle, geri döner.

Evet katılıyorum size hatrlyrmusunz bilmiyorumm ama sizinle sohbetimizde olmuştu

İfade etmeseniz bile hissettim ve şu anda da sizi eve bırakmayı teklif etmesini beklemenin en doğal hakkınız olduğunu savunarak zorunda olduğu imajını verdiniz bana bir kez daha. Çünkü girdiğiniz beklenti öyle bir beklenti ki mutlaka yapılmalı, yapılmadığı içinde dert edinmişsiniz. Yani size göre aslında bunu yapmak zorunda. Umarım anlatabilmişimdir. Saat geç olur, eve yalnız dönmeye korkabilirsiniz bu normal. Eğer kendi düşünemiyorsa sizin rica etmenizde ne sakınca var ben bunu anlayamadım. Bazı erkekler ince düşünemeyebiliyor. Madem bu sizin için önemli bunu ondan isteyen siz olun ve onu bu duruma alıştırın, öğretmeye çalışın. Bir süre sonra artık teklif etmesine gerek kalmadan size evinize kadar eşlik edecektir.

Bir erkekte en cok dikkat ettiğim şey bırak eve bırakmayi,eve giresiye kadar orda beklemesidir.

Arabası varsa bırakmalı tabiki. Sırtında mı taşıyor o arabayı, tabiki bırakacak. Benim en çok dikkat ettiğim konulardan biridir bu. Eğer bırakmazsa direkt soğurum net.

Bence konu sahibi haklı. Ben olsam bende söyleyemezdim. Alışıp öğretilecek bir şey değil ki insanın zaten düşünmesi gereken bir şey.

Bence konu sahibi haklı. Ben olsam bende söyleyemezdim. Alışıp öğretilecek bir şey değil ki insanın zaten düşünmesi gereken bir şey.

Söylemeye söylemeye kaybetmiyor muyuz zaten? Devir ağlamayan bebeğe emzik yok devri. Düşünemeyen insana düşündürtmek şart. Çalıştırsın kafasını düşünsün istiyorsakta bir şeyler yapmalı. Ha uğraşmak istemeyenin kendi bileceği iş, illaki karşısına bu uğraşlara girmesine gerek kalmayacak biri çıkar. Konu sahibininde bunun dışındaki diğer seçeneği ayrılmak fakat ayrılın gitsin diyip geçmek varken yardımcı olmaya çalıştım.

Yaklaşık 1 saatt evet

Yani bilemedim hiç bırakmıyorsa sorun tabi. Ama şu devirde her defasında da beklememek gerek. Malum ülkece dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz. Ama dediğim gibi hiç bırakmaması da normal değil. Mesela çok yağmurlu bir havada ya da saat ileri bir saatse, ortada bir hastalık varsa vs gibi. O zaman hiç durmayın düşüncesizlik derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…