Bir erkek sizce sevgilsini eve bırakmalı mi?

+1

Değer veren insan karşı tarafın hiçbi konuda zor duruma düşmesine fırsat vermez.
Onunla buluşmak için 1 saat dolmuşla otobüsle git, sarkıntılık edenler olsun bi de kendi kendini koru.
Karşı taraf da zahmet olcak ama arabasına binip seninle kahve içmeye gelsin. Zahmet etmiş.

Kesinlikle cook doğru özetlemişsinz

Bak hayatım mesela erkek arkadaşımla çok yeniyiz.. ilk günden beri gelip beni kapımdan alıp kapıma bırakıyor.ben içeri girmeden basıp gitmiyor bile ..eve girmemi bekliyor kapıda... Ankda yaşıyoruz şehrin bi ucundan bi ucuna geziyoruz.. şu an ben işsizim mesela bi kuruş bile harcattırmıyor bana.. değer veren erkek böyle davranır.. kusura bakma ama seninki biraz sırtlan gibi geldi bana ..

Bizde ank.canm siz nerede oturyorsunz sevgilin ve sen ne kadar mesafe var

Ben arkadaşlarımı alır bırakırdım yahu, varsa imkanın hem jest hem iyiliktir bu.
Ama yapmayan sevgili çok itici, kadında da erkekte de.

Katlyrm benim arabam olsa bende bırakrdm şahsen
Üni hayatım böyle geçti.
İmkanım var, işim yok niye esirgeyeyim ki?
Hatta bazen arabası olan arkadaşım sırf tek araba olalım diye 30 km gelip beni alırdı.
Ben bu tarz konularda hem vericiyimdir hem de beklerim.
Benim arabam olan kadar sevgilim de hep bıraktı ama arabadan sonra gayet sen yoluna ben yoluna işine döndü, o zaman bile bozulurdum.

kimse kimseyi evine bırakmak zorunda değil bence. Hiç hoşlanmam bu tarz yaklaşımlardan. Eviniz tersmiş . Geldiğiniz gibi gidebilirsiniz bence. He teklif etmemesi biraz odunluk olmuş o ayrı. Nezaketen teklif etmesi bile iyi olurdu.

özel şoför değil ki bu adam, sevgili. nasıl beklentiler bunlar, hayret. yeri gelir eve bırakır, yeri gelir kadın tek başına gider. sürekli eve bırakmalı diye bi sorumluluğu olamaz.

Benim de evim çok uzak o da çok uzaktan geliyor bırakmayı teklif ediyor ama ben istemiyorum yolunun üzerinde otobüsümün geçtiği bi durakta bırakmasını talep ediyorum o şekilde evime gidiyorum
Çünkü yetişkin bir bireyim ve evime toplu taşıma ile gidebilirim, nişanlım değil eşim değil.
Şöyle düşün çarşıya gidiyorsun ya da kankanla buluşuyorsun eve dönerken yine böyle bi olay yaşayabilirdin neticede
O bırakmıyor diye olmadı yani
Ve böyle taciz olayı yaşadığın zaman suskun kalma derim
Dolmuşa binmek istemiyorsan otobüse binebileceğin bir yerde indirmesini iste
Bu yüzden mi ayrıldın yani?

Ne diyorsunz siz ya ben benim özel şöförüm mü dedim erkek arkadaşmsa bir iki kez de olsa bırakabilirdi uzakta olsa ne kadar olcak ikimzde aynı sehirdeyiz ki bu adam teklif dahi etmemiş ki ben o olayı yanına gelirken yaşadmm korktuğumda belirttim buna rağmen evine birakyim diye teklif etmemiş çünkü sahiplenme duygusu yok böyle bir adam ne hayır gelir sevgiliyken bırakmayan biri nişanlaninca bırakacak hiç sanmam çünkü o düşünce nezaket yok ki kız arkadaşların knkalarin yanına giderken yaşasaydın demişsin ya evet eminim onlar toplu taşımaylada olsa evime gidene kadar bana eşlik ederlerdi yani öyle bir yazmışsnz ki sanki bir ilişkide çok annormal şeyler bekliyormuşum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…