bir erkek soğuduğu biriyle evlenirse ilerde sever mi?

Ben karsimda cok caresiz 22 yasinda gencecik bi kiz var gibi hissediyorum.Yapmamasi gereken bisey yapmis birlikte olmus olabilir. Benim kardeslerime verdigim ögüt yapilmamasi gereken birsey yapmis olsan bile sakin kendinizi mecbur hissetmeyin kimseye diye. Ama herkesin düsüncesi farkli bu konuda, erkek kardesim böyle bisey olsa evlenmis olsa bile piskopattir kim bilir neler yapar. Malesef ki Türk ailelerinde bu durum dünyanin sonuymus gibi bakildigi, olmus iste napalim denmesinden sanirim %90 daha fazla. Bu yüzden bu kizcagizda bir umut pesinde. Bu adamla evliligi tek care olarak görüyor. Belkide onun icin gercekden de tek care.

Sever sevmez bilemem. Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin. Birlikte oldugunuzu aileniz biliyor mu? Dügün ne zaman?

Sizde isteyerek yaşamadınızmı zorladımı.yani kendi iradenizle yaşadığınız bi ilişki ve kusura bakmayın ama sizi sevmediğini istemedğini söyleyen bi adamın zorla başına kalmak bu.adam yine sizi sorumluluk olarak görüyo ve evlenmeyi kabul ediyo.ama nasıl mutlu olacaksınız.yeni evli olacaksınız yatağa hevesle girmedikten sonra sürekli görev gibi yürütülen bi evlilikte ne zamana kadar ne paylaşabilirsiniz.sizede yazık.şuan yüzünüze karşı bukadar rahat ve açıkça söyleyebiliyorsa zamanla sevmeyecek sizi gözü hep dışarda olacak aldatacak mecburi yaşadıgın bi hayattan ne kadar mutlu olabilirsnki

Erkekler sevdikleri kadınlarla evlenirler
Kadınlar evlendikleri erkeğe aşık olurlar”

Bnce çok doğru bi söz. Kadın sonradan sever ama erkek ya başta sever yada hiç...

Arkadaşlar acil yardım. Bir erkek soguduysa sevmiyorsa ve evlenmek istemediği halde evlenirse evlendikten sonra mutlu olur mu evlendiğinde yapacak birsey yok benim kaderim bu sevcem artık deyip evlenince sever mi sizce
Sevmez. Eninde sonunda ayrilik olur.

Birlikte olduk çünkü aile yapımız falan mecbur evlencez arada akrabalık var bu yüzden beni yarı yolda da bırakmıyor yani sevmiyor soğudu ama mecbur istemeden de olsa evlenecek arada akrabalık olduğu için ailesine zarar gelsin de istemiyor çünkü. Bana istemediğini söyledi ama bu halde başka biriyle evlenmek bunu da bildiği için evlenecek ben ilerde seversin dedim ben cok seviyorum istiyorum peki sizce sever mi ilerde
Yanlış anlamayın ama umut aramak veya beklentinizi karşılayacak bi cevap aradığınız icin buraya yazmissiniz. Ama bu baya zor bir sey. Cok caresiz bi durumda kucuk bir umut kapisi ariyorsunuz. Ama evlenirseniz onu zorunda biraktiginiz icin daha cok soguyacak sanki. Mantikli dusunun asksiz bi evlilik hapis hayati gibidir bence. Ama sizdeki sevgiye ve aska bakarak umarim o umut isigini bulur veya baska bir care bulursunuz hayirlisi olsun hakkinizda

Madem aranızda birşey geçti madur olmamak için ve aileleriniz akraba zarar görmesinler diye evlenip, evcilik oyunu oynarsınız bir müddet sonrada anlaşamadık deyip boşansanız olmuyor mu? :/ biraz saçma belki ama kimse zarar görüp madur olmasın diye aklıma biran bu fikir geldi :/

Birlikte olurken seviyor muydu seni? Bunu söyledi mi?
Bir tanıdık vardı. Adam kızla birlikte olmuş, her istediğini yaptırmış iş ciddiye binince sana nasıl güveneceğim? diye homurdanmaya başlamış Bu zihniyette insanlar var maalesef aramızda.

Gorucu usulu oldugu icin aile yapini biliyor, senden uzak durabilirdi. Simdi nasil ailenin ve senin yuzune bakabilecek? Bile bile kendini atese atma. Karsindaki kisi adam olsa zaten sogudum sevmiyorum ama evlenirim demez

Sevmez, evlenir, yıllarca kopuk olur, aldatma ihtimali fazla. Çünkü baştan istemeyerek giriyor. Görücü usülü böyle değil. Benim de pek çok arkadaşım var görücü usülüyle evlenen. Evet, arada büyük bir aşk YÖK ama o eleştirdiği alıyorlar bir şekilde, kendileri de isteyerek evleniyorlar ve ilerde daha da bağlanıyorlar. Ama en başta zorunluluktan yapılmış bir evliliğin, sonradan düzelmesi çok zor.

Sevmek mi oooo sevmek az kalir deli gibi aşik olur.sonrada aşkindan ya o kadina hayati zindan eder yada buyuk ihtimal aldatir.hic dusunmeden evlenin

Gorucu usulu oldugu icin aile yapini biliyor, senden uzak durabilirdi. Simdi nasil ailenin ve senin yuzune bakabilecek? Bile bile kendini atese atma. Karsindaki kisi adam olsa zaten sogudum sevmiyorum ama evlenirim demez
Olay tam olarak oyle değil evlenecektik benim ailem çok zarar verdi ona çok bunalttı kafayı yiyecek duruma getirdiler düğün ertelendi vs. Buda yasanmisliklar olduğu için istemiyorum olmasın diyemedi aylar sonra bana soğudum istemiyorum ama evlenmeye mecburum dedi gerçekten istemiyordu ama çok soğumuştu bende ilerde seversin dedim hiçbir ihtimal yokmu sizce mutlu olmasına sevmesine evlenince ilerde sevemez mi

Belki sever, belki sevmez. Geleceği biz insanlar bilemeyiz ki. Hayatta hiçbir şey kesin değildir konu insan olunca. Bulunduğun şartları sen iyi bilirsin. Eğer ailen affedebilecekse ya da başkasıyla ille de evlen diye seni zorlamayacaklarsa, hayatı yaşarken özgürsen evlenme. Umut görüyorsan ailenden yana yani evlenme.

Olay tam olarak oyle değil evlenecektik benim ailem çok zarar verdi ona çok bunalttı kafayı yiyecek duruma getirdiler düğün ertelendi vs. Buda yasanmisliklar olduğu için istemiyorum olmasın diyemedi aylar sonra bana soğudum istemiyorum ama evlenmeye mecburum dedi gerçekten istemiyordu ama çok soğumuştu bende ilerde seversin dedim hiçbir ihtimal yokmu sizce mutlu olmasına sevmesine evlenince ilerde sevemez mi

Dügün ne zaman?

Düşünmek için çok az vaktiniz kalmış. Üzücü bir durum yaşadığınız. Evlenmenizde de evlenmemenizde de çeşitli riskleri göze almak durumunda kalacaksınız. Sanırım ben evlenmezdim.
Açıkca "seni sevmiyorum" demesi de çok kırıcı olurdu. Onurum zedelenirdi evlenirsem. Ancak siz aile yapısı ve içinde bulunduğunuz duruma göre karar vermek zorunda hissediyorsunuz kendinizi. Erteleme imkanınız varsa yine erteleyin.
Bu arada ben ailem kötü şeyler yaptı, adam benden soğudu durumuna inanmiyorum, sadece bahane olmus. 30 yaşında bir adamın olgunluğu yok karşınızdakinde. O yüzden mutsuz olursunuz gibi hissettim evlendiğinizde.
Umarım kalbinizi ferahlaticak bir çıkış yolu bulursunuz.

Back
X