bir erkek soğuduğu biriyle evlenirse ilerde sever mi?

Atasözlerinden bazılarını severim. Bu da sevdiğim bir atasözü. "Zorla güzellik olmaz" derler. Olmuyor cidden, bazen her sevdiğimiz insan bizi sevmiyor, bazen de bizi çok seven insanları biz sevemiyoruz. Cidden sevgiyle, aşkla bir insanın yanında olmak ayrı bazı sebeplerden ya da çıkarlardan dolayı bir insanın yanında olmak ayrı. Siz ne yaparsanız yapın yanınızda sanarsınız, oysa varlığıyla yokluğu birdir. O soğukluğu gözlerinde hiç kıvılcım olmamasıyla anlarsınız. Hiçbir insanı yanınızda olmaya zorlamayın, bu hem size hem ona eziyettir.
Yani mutlu olması sevmesi imkansız mi

Yani hiçbir şey için imkansız diyemem ama atıyorum %1 ihtimal sevecekse %99 ihtimalle sevmeyecek. %1 ihtimal için hayatınızı heba etmeye değer mi değmez mi, bu konuda karar size kalmış.

adam soğudum sevmiyorum diyor siz kabul ediyorsunuz bu nasıl bir mecburiyet zorundalik yaşanmışlıklar olabilir ama inanın mutsuz bir evlilik sevilmeyen bir eş olmak evlenmediginizde yasayacaklarinizdan daha zor.sevmez evlenince hatta daha kötü olur.sizi istemeyen bir adamla lütfen evlenmeyin ne yaşanmış olursa olsun

Hanımefendi siz ne duymak istiyorsunuz onu söyleyinde buradaki arkadaşlar ona göre cevap versin. İmkansız diyorlar açıklama yapıyorlar hala aynı soruyu soruyorsunuz.
Niye böyle bir evlilik yapmak ister insan oda bir soru tabi. Birde olayları anlatmadan yorum yapılmasını istiyorsunuz. Siz bir anlatırsanız belki daha rahat cevap verilebilir...

Genellemek dogru degil ama ben "sonradan" sevmelere pek inanmiyorum.. Yani ozellikle olumsuzluklar ve soğuma yasandiysa cok zor..

Hanımefendi siz ne duymak istiyorsunuz onu söyleyinde buradaki arkadaşlar ona göre cevap versin. İmkansız diyorlar açıklama yapıyorlar hala aynı soruyu soruyorsunuz.
Niye böyle bir evlilik yapmak ister insan oda bir soru tabi. Birde olayları anlatmadan yorum yapılmasını istiyorsunuz. Siz bir anlatırsanız belki daha rahat cevap verilebilir...
Olayı anlattım zaten

Cezamı çekeceğim zihniyeti ile evlenen adamın aklına her gün gelecek sırf yaptığı bir "hata" yüzünden sevmeden sizinle evlendiği. Görücü usulü evliliklerde insanlar birbirini zamanla tanıdıkça alışıyor ancak öyle seviyor, bu durum çok farklı ama. Ortada önceden var olmuş ve bitmiş bir ilişki, zoraki bir evlilik var. Şahsen sevmesine çok ihtimal vermiyorum ben. Aksine her gün daha da büyüyen bir nefret sahibi olabilir. Başkasını sevebilir ve aldatabilir. Aldatmasa bile sizin ailenizin bir parçası olmaz. Ki arada başka birini sevmişse sonra tekrar beni sevebilir mi gibi bir şey sormuşsunuz. Hele ki böyle bir durumda imkansıza yakın, çünkü zaten size kalbini tamamen kapatmış başkasını almış. Geri dönüşü olmaz bence.

Iste gelin ata binmis ya kismet demis. Nisanli dahi olsan eger aile yapisi karsiysa evlilik oncesi iliskiyi kaldirmiyorsa nefsine hakim olacaksin. Bence senden sogudugunu soyleyen adamla evlenecegine hic kimseyle evlenme daha iyi.

Benim 22 onun 30. Evet bir hata yaptım yaptığım hatanın bedelini ödicem diyor bana üstelik beni suçlu bulmuyor ama zaten görücü usuluydu baslangicimiz. Bana kötü davranmaz çünkü mecbur olduğumu biliyor zaten inançlı birisi de ama soğudu sevmiyor ne diyorsunuz sizce ilerde mutlu olur mu sever mi yoksa hep pişmanlık duyar mi
Bu kısımda yanlış düşünüyorsun canım,
Erkekler istemediği halde zoraki evlendikleri insana kötü davranmakta bir sakınca görmüyorlar etrafımdan gördüğüm kadarıyla.

Hatta benim seni istemediğimi biliyordun bile bile benle evlendin diyerek işkencenin dozunu arttırabiliyorlar.

Erkekler sevdiği insana bile sevgisini sadaka gb verirken sevmediğine nasıl davranır sen hesap et.

Erkek de olsa kadın da olsa sevmez bence. Mecburiyetten evlenildiği takdirde,o mecburiyet hissi bile sevmeye engeldir.

Evlenince namusum temizlenir düşüncesindeysen çok yanlış, yok öyle bir dünya..günaha girdiğinin farkındaysan tövbe etmenin de bilincinde ol ve bu mantıkla evlenirsen hayatını karartacaksın o işlediğin günahtan daha büyük bir günaha gireceksin belki de.. o kişiden hemen ayrıl ve yolunu çiz. Tövbe kapıları her an açık unutma !

Noldu da sogudu?Noldu da evlenmek zorunda bu erkek?Zorla evlenmez hicbir erkek.Bayan laflarla kandirilir belki ama erkek sanmiyorum.

Benim 22 onun 30. Evet bir hata yaptım yaptığım hatanın bedelini ödicem diyor bana üstelik beni suçlu bulmuyor ama zaten görücü usuluydu baslangicimiz. Bana kötü davranmaz çünkü mecbur olduğumu biliyor zaten inançlı birisi de ama soğudu sevmiyor ne diyorsunuz sizce ilerde mutlu olur mu sever mi yoksa hep pişmanlık duyar mi

Bunu yeni okudum. Yapma güzel arkadaşım, birlikte olduysan oldun öyle diye sırf bu adama mecburiyetin yok. Sırf "yaptık bir halt bari ortada bırakmayalım da adı çıkmasın/ileride bekaretimi aldı diye kafama kakmasın" mantığıyla evlenecek, bu evliliği sana bir lütuf gibi sunacak ve her fırsatta mutsuzluğunun bedelini, her şeyi senden çıkaracak. Genceciksin daha, kaç tane insan çıkar karşına. Kimse de öyle bekaret falan önemsemiyor artık eskidenmiş o katı fikirler. Yapma, hayatın mahvolur.

Yasanmisliklar var evlenmek zorundayız evlilik olacak ilerde seversin dedim peki sizce sevebilir mi mutlu olur mu
Yani yasanmisliklar sevmeden oldu.Ve sen evlenmek zorunda biraktin oylemi?Oyle de olsa evlenmeyen evlenmez.Ilerde seversin mi dedin?Kotu bir durum ask sevgi dilenmek.

Bekaret mesele olduysa tecavuz etmedi ya bu adam sana.Yine de meseleyse evlen ve bosan oyleyse.Madem sevmiyormus.Omur boyu sevgi dilenme.

Back
X