bir erkek soğuduğu biriyle evlenirse ilerde sever mi?

adamlar büyük aşkla evlendikten sonra soğuyor
kaldı ki soğuduğu insanla evlenip tekrar ısınması zor

Dediğim gibi görücü usulü birşeydi
Peki ne diyorsunuz sizce sevebilir mi beni ilerde evlenince ? Birşey daha merak ediyorum ya benden sonra başkasını sevdiyse o zaman sevme ihtimali var mı

İşte bu soruyu az önce alıntılayıp sormuştum size.
Başka biri girdimi diye hayatına.
Tekrar diyorum bunu yaşamadan bilemezsiniz.
Acabalarla hayat geçmez ki,İmkanınız var ise oturmamış bir ilişki için ailede zorlasa böyle bir taşın altına elimi koymazdım.

İşte bu soruyu az önce alıntılayıp sormuştum size.
Başka biri girdimi diye hayatına.
Tekrar diyorum bunu yaşamadan bilemezsiniz.
Acabalarla hayat geçmez ki,İmkanınız var ise oturmamış bir ilişki için ailede zorlasa böyle bir taşın altına elimi koymazdım.
Beni aldatacagini düşünmüyorum öyle birisi değil çünkü. Beni de suçlamıyor benimde çaresiz olduğumu görüyor zaten bu yüzden mecbur evlencem diyor ama ışte artık evlendim kaderim bu deyip sever mi sevme ihtimali varmi sizce

Arkadaşlar acil yardım. Bir erkek soguduysa sevmiyorsa ve evlenmek istemediği halde evlenirse evlendikten sonra mutlu olur mu evlendiğinde yapacak birsey yok benim kaderim bu sevcem artık deyip evlenince sever mi sizce
Hayır. Tam tersi evlenmeye zorlandığı için daha da nefret eder. Ayrıca bulduğu her firsatta da aldatır. Kadın ağzını açıp da laf ederse biliyordun seni sevmediğimi der. O yüzden o kadın her kimse biraz gururlu olsun. Kendini seçmeyen sevmeyen biriyle emrivaki yapip evlenmesin. Kendi hayatini mahveder.

Ne erkek ne kadın sonradan sevemez bence .. Eskiden mis o evlenip çocuğu olunca kocayı sevmek

eğer alışabilirseniz alışkanlık olur sadece ben severek evlenmedim mantığıma güvendim, çok yanlış yaptım mantık önemli olsada önce seveceksin sevgi yoksa karşındakine sinir oluyorsun, zamanla seversin mantığı yanlış sadece zamanla alışıyorsun!!

Daha once cok ornegini gordum. En yakin olarak dayim boyleydi. Seneler gecti cocuklari oldu hic karisiyla el ele gormedim. Surekli bi eyvallahsiz modda. Karisina deger verir ama insan olarak. Sevdigi kadin olarak hic elektrik vermiyor. Sacma sapan bi evlilik bana gore.

asla sevmez ve dışarıda hayatını yaşar
hiçkimseye aldatmaz deme bence aldatır sevmediği biriyle evliyse
benim kocam bana deli divane aşıktı nişanlılıkta aileler arasında sıkıntı çıktı adam benden uzaklaştı
evlenincede alacağını aldı ve aldattı
seninki sevmiyor birde

Ama eskiden sevmis sogumus yani eskiden mutlu olacagina inanmis sonrasinda ise nedenlerden dolayi sogumus sizce ilerde sevmek mutlu olmak gibi bir durum yokmu ?

Eşinizden ya da müstakbel eş adayınızdan mı bahsediyoruz yoksa sizden mi yorumumu ona göre yapacağım.

Soğuyan kişi erkek benden soğudu

Atasözlerinden bazılarını severim. Bu da sevdiğim bir atasözü. "Zorla güzellik olmaz" derler. Olmuyor cidden, bazen her sevdiğimiz insan bizi sevmiyor, bazen de bizi çok seven insanları biz sevemiyoruz. Cidden sevgiyle, aşkla bir insanın yanında olmak ayrı bazı sebeplerden ya da çıkarlardan dolayı bir insanın yanında olmak ayrı. Siz ne yaparsanız yapın yanınızda sanarsınız, oysa varlığıyla yokluğu birdir. O soğukluğu gözlerinde hiç kıvılcım olmamasıyla anlarsınız. Hiçbir insanı yanınızda olmaya zorlamayın, bu hem size hem ona eziyettir.

Back
X