- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğim gibi görücü usulü birşeydi
Peki ne diyorsunuz sizce sevebilir mi beni ilerde evlenince ? Birşey daha merak ediyorum ya benden sonra başkasını sevdiyse o zaman sevme ihtimali var mı
Beni aldatacagini düşünmüyorum öyle birisi değil çünkü. Beni de suçlamıyor benimde çaresiz olduğumu görüyor zaten bu yüzden mecbur evlencem diyor ama ışte artık evlendim kaderim bu deyip sever mi sevme ihtimali varmi sizceİşte bu soruyu az önce alıntılayıp sormuştum size.
Başka biri girdimi diye hayatına.
Tekrar diyorum bunu yaşamadan bilemezsiniz.
Acabalarla hayat geçmez ki,İmkanınız var ise oturmamış bir ilişki için ailede zorlasa böyle bir taşın altına elimi koymazdım.
Sadece dizilerde var.Beni aldatacagini düşünmüyorum öyle birisi değil çünkü. Beni de suçlamıyor benimde çaresiz olduğumu görüyor zaten bu yüzden mecbur evlencem diyor ama ışte artık evlendim kaderim bu deyip sever mi sevme ihtimali varmi sizce
Hayır. Tam tersi evlenmeye zorlandığı için daha da nefret eder. Ayrıca bulduğu her firsatta da aldatır. Kadın ağzını açıp da laf ederse biliyordun seni sevmediğimi der. O yüzden o kadın her kimse biraz gururlu olsun. Kendini seçmeyen sevmeyen biriyle emrivaki yapip evlenmesin. Kendi hayatini mahveder.Arkadaşlar acil yardım. Bir erkek soguduysa sevmiyorsa ve evlenmek istemediği halde evlenirse evlendikten sonra mutlu olur mu evlendiğinde yapacak birsey yok benim kaderim bu sevcem artık deyip evlenince sever mi sizce
Soruyu değiştirerek sorunca konu değişmiyor ki. Cevap hep aynı malesef. Sevmez.Ama eskiden sevmis sogumus yani eskiden mutlu olacagina inanmis sonrasinda ise nedenlerden dolayi sogumus sizce ilerde sevmek mutlu olmak gibi bir durum yokmu ?
Ama eskiden sevmis sogumus yani eskiden mutlu olacagina inanmis sonrasinda ise nedenlerden dolayi sogumus sizce ilerde sevmek mutlu olmak gibi bir durum yokmu ?
Soğuyan kişi erkek benden soğuduEşinizden ya da müstakbel eş adayınızdan mı bahsediyoruz yoksa sizden mi yorumumu ona göre yapacağım.
Soğuyan kişi erkek benden soğudu