• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkekle tanışmak için mesaj atmak

Çocuğun popüleritesi yüksek anladığım kadarıyla. Bence yazma üniversiteyi kazanmaya bak. O zaman karşılaşırsın daha nicesiyle.
Normalde değil gerçek hayatinda çok gelmiyor içmiyor çok arkadasi da yok sosyal medyada boyle ama çok kişiyi takip ettiği için dönüt alıyor anlatabildim mi ki

Yaz da arkadas olarak yaz reddetme ihtimali olmasin yani

Seninle ilgilenirse belli olur ilgilenmezse de arkadas olursunuz

Özgüven yok yazma.
Yazacak olsan zatenb burdaki bayanlardan cesaret almak istemezdin.
Ortak arkadaş,etkinlik vs bişey bul,öyle gir mevzuya.

Erkekler tipsiz de olsalar kendilerini bi şey zannediyolar :63:

Ve bir erkeğe sadece merhaba yazsanız dahi kendini bir şey zanneder direkt sizin hoşlandığınız için yazdığınızı anlar bence. :110: Fotoğrafını falan beğenin çok istiyorsanız o size yazsın

Erkekler tipsiz de olsalar kendilerini bi şey zannediyolar :63:

Ve bir erkeğe sadece merhaba yazsanız dahi kendini bir şey zanneder direkt sizin hoşlandığınız için yazdığınızı anlar bence. :110: Fotoğrafını falan beğenin çok istiyorsanız o size yazsın
Bütün erkekler ayni midir ?
Fotografini begensemde farkedecek ya da yazacak birisi değil başka da ortamim yok tanisabilecek

Yani o kadar çok erkek tanımadım ama arkadaşlarımdan da bildiğim kadarıyla az çok aynıdır :KK70: 1 tencere yemeğin bozuk olduğunu anlamak için hepsini yememiz gerekmez dimi :KK70:
Anladim :KK3:ama çok da yazmak istiyordum kilo versem ve kendime Baksam ortalama guzellikte bir kız olabilirim belki ama kilo alinca kendime de bakmak istemiyorum yuzumde sevmedigim tek yer burnum o da sekli bozuk değil biraz büyük kilo aldıktan sonra yüzüm de çok değişti

Anladim :KK3:ama çok da yazmak istiyordum kilo versem ve kendime Baksam ortalama guzellikte bir kız olabilirim belki ama kilo alinca kendime de bakmak istemiyorum yuzumde sevmedigim tek yer burnum o da sekli bozuk değil biraz büyük kilo aldıktan sonra yüzüm de çok değişti

Diyetisyene gidersen daha doğru şekilde kilo verirsin insan tek başına zorlanıyor ben zorlanıyorum en azından :dondurma: Kilo verince daha iyi hissedersin eminim ki :KK200:

Evet gerçekten zor oluyor desteksiz umarım verebilirim daha iyi hissedecegime bende eminim bir çok soruna yol açıyor

Ama psikolojik olmadığına ya emin ol ya da psikiyatriden destek al. Çünkü ben de hep kendimi şartladım dişlerimi yaptırayım mutlu olcam, kilo vereyim mutlu olcam, saçımı uzatayım mutlu olcam diye hepsini yaptım hâlâ mutsuzum sorunum psikolojik maalesef ...

Back
X