• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir eş meselesi :((

rayiham

kaf dağının ardındaki prenses'idim hani..
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
427
588
303
Merhabalar
Size danismak istedigimiz bir konu vardi.
Arkadasimla bu sabah kahve icerken biraz acildi bana esinden yana cok dertli oldugunu anlatti biraz cokta uzgun bir hali vardi dokundu icime.
Esiyle buyuk bir problemi yok ama cinsel anlamda uzak duruyormus esi kendisinden.cok guzel bir kadin ve kocasi da onu hep begenir cok guzel buldugunu hep dile getirdigini soyler.
Buna ragmen ara ara uzun sure boyle davraniyor adam.yaklasik bir aydan fazladir hic ilgilenmiyor benimle dedi.ara sira dile getiriyorum sakayla karisik ama oda sakayla gecistiriyor dedi.
Cok yogun bir isi var esinin tamam cok yoruluyor ama insan hic esini ozlemez mi arzulamaz mi diyor.
Dun aksam nedn beni hic opmuyorsun demis.cok yorgunum demis .o da opemeyecek kadar mi demis .evet demis uyumus.
Cok uzulmus ne yapayim dedi.bende bilemiyorum al karsina konus dedim.
Yine yorgunun diyecek diyor.sizce normal mi bu durum.yani bi erkek yorgunlugu sebebiyle bir ay hic ozlemez mi esini.
Ne demeliyim ona.uzuldum dogrusu cok gergindi. Bi akil verirseniz bende ona ileteyim.tesekkurler..

Ne iş yapiyormuş bu kadar yorgun olacak kadar ?
Bana işin içinde baska seyler olabilir gibi geldi. Evliliklerinde başka sorunlar var mı ? Bir de kaç yıllık evliler ?

Durumdan rahatsızsa kendisi yanaşsın söylemesin. Aynı yatakta yatıyorlar etkileyebilir adamı. Ufak bir dokunuş uyandırır o şekilde yaklaşınca insanın içinden gelmez.

Ne iş yapiyormuş bu kadar yorgun olacak kadar ?
Bana işin içinde baska seyler olabilir gibi geldi. Evliliklerinde başka sorunlar var mı ? Bir de kaç yıllık evliler ?
5 yillik sanirim.hayir buyuk bir sorunlari yok bildigim kadariyla.aldatma ya da baska biri yok adamin nerde ne yaptigindan her zaman haberdardir

Normal değil.
Ya başka durumlar var eşinden kaçtığı, ya da adam anormal yorgun cidden ve bunun sebebi iş vb. değil de kan değerleri ile ya da depresyon vb. bir şeyler ile ilintili. Şu konumda arkadaşınıza vereceğiniz tavsiye bi doktora gidip tahlil mahlil yaptırsanıza tarzı bir şey olabilir.

5 yillik sanirim.hayir buyuk bir sorunlari yok bildigim kadariyla.aldatma ya da baska biri yok adamin nerde ne yaptigindan her zaman haberdardir
Peki eşinde hastalık falan olabilir mi ? Erkekler böyle Konuları açmazlar pek

Durumdan rahatsızsa kendisi yanaşsın söylemesin. Aynı yatakta yatıyorlar etkileyebilir adamı. Ufak bir dokunuş uyandırır o şekilde yaklaşınca insanın içinden gelmez.

Evet bende bunu onerdim ama o kadar soyledikten sonra hala hicbirsey yapmayip ben yapinca reddederse gururum cok kirilir dedi.

Normal degil hiç.Ben eşime bu durumu sordum bir arkadaşımda bu konudan yakınıyordu çünkü.Agzını aradım bir erkek olarak ve eşim bana direk, aldatıyordur taş olsa çatlar,diye yanıt verdi.Ama ben ondan ziyade çocuk olduktan sonra eşinin değiştiğinin farkındaydım.Onlarda da böyle bir durum olabilir mi acaba.Yada eşinin sağlık açısından problemi olabilir.Doktora gitmesinde yarar var ama böyle sebeple giden erkek de nadir yani.

Evet bende bunu onerdim ama o kadar soyledikten sonra hala hicbirsey yapmayip ben yapinca reddederse gururum cok kirilir dedi.

Red ederse o zaman ciddi bir sorun var bence kesinlikle denesin bunu. Ne zamandan beri böyleymiş?

Bazene erkekler de isteksiz olabiliyor. Yeni bebekleri filan mı var?

Normal degil hiç.Ben eşime bu durumu sordum bir arkadaşımda bu konudan yakınıyordu çünkü.Agzını aradım bir erkek olarak ve eşim bana direk, aldatıyordur taş olsa çatlar,diye yanıt verdi.Ama ben ondan ziyade çocuk olduktan sonra eşinin değiştiğinin farkındaydım.Onlarda da böyle bir durum olabilir mi acaba.Yada eşinin sağlık açısından problemi olabilir.Doktora gitmesinde yarar var ama böyle sebeple giden erkek de nadir yani.

Bi sorun yoktur cunku olsa boyle bir durum var ondan oldugunu dusunuyorum derdi.beraberligimizde bir sorun yok oldugu zaman cokta mutlu oluyoruz birbirimizle diyor bende ne diyecegimi bilemedim

Acilen tatil molası vermeleri lazım. Erkekler iş stresi altındayken bunu yaşıyorlar bence ama tatil moduna girince stres kalmıyor tavsiyem iş ortamından uzaklaşabileceği 2 gün bile olsa Abant tarafı falan bir tatil ayarlasın arkadaşınız

Bi sorun yoktur cunku olsa boyle bir durum var ondan oldugunu dusunuyorum derdi.beraberligimizde bir sorun yok oldugu zaman cokta mutlu oluyoruz birbirimizle diyor bende ne diyecegimi bilemedim
Benim arkadaşımda da gezip tozmada sorun yok ama cinsel açıdan soğumuş eşi sadece.Banyoda uzun kalıyor dikkatimi çekti Dedi büyük ihtimal kendi işini kendi görüyor

Bazene erkekler de isteksiz olabiliyor. Yeni bebekleri filan mı var?

Yok.aslinda adam cok bebek istiyordu arkadasim calistigi icin istemedi hep erteledi.
Acaba bu yuzden boyle yapiyor olabilir mi dedi hatta.ama artik istiyor soylemiste laf arasinda olabilir bebegimiz diye artik.

Yok.aslinda adam cok bebek istiyordu arkadasim calistigi icin istemedi hep erteledi.
Acaba bu yuzden boyle yapiyor olabilir mi dedi hatta.ama artik istiyor soylemiste laf arasinda olabilir bebegimiz diye artik.

Yok canım ne alakası var. Bi isteksizlik oluştu işte. Kadın sürekli eşinden bekliyorsa adam sıkılmıştır. Öpmesini bile söylüyorsa demek ki hiç yanaşmıyor. Bu da erkeklerde isteksizliğe sebep oluyor. Şaka ile karışık kime söylersen aynı şekilde karşılık verir. Önemli olan kadın yanaştığında ne tepki verecek. Kolay kolay hayır demezler.

Benim arkadaşımda da gezip tozmada sorun yok ama cinsel açıdan soğumuş eşi sadece.Banyoda uzun kalıyor dikkatimi çekti Dedi büyük ihtimal kendi işini kendi görüyor
Cinsel acidan neden sogunur ki esten.

Yok canım ne alakası var. Bi isteksizlik oluştu işte. Kadın sürekli eşinden bekliyorsa adam sıkılmıştır. Öpmesini bile söylüyorsa demek ki hiç yanaşmıyor. Bu da erkeklerde isteksizliğe sebep oluyor. Şaka ile karışık kime söylersen aynı şekilde karşılık verir. Önemli olan kadın yanaştığında ne tepki verecek. Kolay kolay hayır demezler.

Onerinizi soyleyecegim ona.tmm bunu bir denesin bakalim ne yapacak .reddederse eminim cok incinir ama boyle cozume kavusturabilir belki

Back
X