• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir eş neden telefonu karısına dokundurtmaz!

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Dün kuzenime gelmiştim hafta sonu gezeriz diye, kuzeniminde 1.5 yasında kızı var ben kızıyla ilgilenirken diğer odadan bir kavga sesi çıktı , sonra kuzenim odaya geldi, eşide işe gidecekti o da geldi odaya, kuzenime telefonunu ver dedi o da sen bu şifreyi söyleyene kadar vermem dedi bagrıs cagrıs başladı ben çocuğu da alıp çıktım odadan.

Eşi gitti sordum ne telefonu ne şifresi diye, o da ağlamaya başladı bu zamana kadar telefonu ortalıkta olurdu ben de arada bir girer bakardım tlfnuna dedi ,bu zamana kadar rahatsız olmamış da bu ara rahatsız olmuş tlfnuna bakmamdan diye ..

Kocası telefonuna şifre koymuş, parmak izi ayarı yapmış, yatarken bile tlfnununa yastığın içine koyup yatıyomus, kuzenime tlfnunn yüzünü bile göstermiyomuş , neden böyle yapıyorsun dediğinde de sen bana güvenmiyorsunda ondan böyle yaptım, senin bana güvendiğini anlayınca söylüycem şifreyi diyomus, ama kuzenime soruyor bu zamana kadar hep girip bakıyodum hiç güvensizlik olmuyordu da şimdi ne güveninden bahsediyor diyo, vardiyalı çalışıyor eşi, kızı rahatsızlanmış gece aramış eşinin tlfnuna 1 saat meşgul çalmış kavga etmişler arkadaşımla konusypdum ne diye kestirip qtmış kocası.

Ben karı kocadır aralarına girmeyim diye bişey demedim ama inşaallah düşündüğüm gibide değildir, ne diyceğimi şaşırdım kuzenime ya sadece dinleyin mi konusyum mu bilemiyorum siz olsanız ne düşünürdünüz?

Pis kokular geldi burnuma.
E 1 saat konuşuyor da telefona bildirim geliyor ikinci bi kişi aradığında, ona rağmen dönmemiş herif. Gece gece iki erkek 1 saat ne konuşacak allasen?
Çok pis fikirler verirdim de taşlanırım vazcaydım:KK51:
Kimle konuayordun drmiş 5 sene önceki arkadaşından bahsetmiş numaralı bulmuş aramış diye , o da demiş 5 sene önceki arkadaşından gecenin 12 sin de mi arar diye, hemen kuzenime bak yine baaladın güvenmemeye demiş

tabiki de bir haltlar karistiriyor, daha ne kadar belli etsin pis adam.
Ya bide kuzenim tüpleri patlamıştı çok mucizevi bir şekilde anne olmuştu en çokta ona üzüldüm bende çok şey düşğndüm ama işte dilim varması söylemeye

Kimle konuayordun drmiş 5 sene önceki arkadaşından bahsetmiş numaralı bulmuş aramış diye , o da demiş 5 sene önceki arkadaşından gecenin 12 sin de mi arar diye, hemen kuzenime bak yine baaladın güvenmemeye demiş
E güvenmez tabi hareketleri şüpheli.
O telefona bi şekilde ulaşması gerek.

Şu erkekler ne kafasız yahu.Sağır sultan biliyor artık telefon kaçırmak ne anlama geliyor.Hiç mi başka bişey düşünemezler hepsi aynı.Gel beni yakala diyorlar elleriyle.Sorsan hepsinden zeka fışkırıyor ama.
Eşi de anlamıştır.Senin söylemene gerek yok bence.O dertleşirse dinlersin.Çok müdahil olma derim.Pis adam.

Güvenmemekte haklı, klasik erkek suç bastırma klişe lafları. Yok sen bana güvenmiyorsun yok kuruntu yapıyorsun. Kadının bir delili de var gece 1 saat meşgul olması telefonunun. Bence bu konunun üzerine gitmeli

Kesinlikle bende onu düşündüm ama imkansız gibi ele gecirsede şifre var işte kuzenim düm geçirmiş ele işte girememiş şifreden acamamıs
Eşi duştayken falan telefonu araklasa bi telefoncuya götürse açtıramaz mı ki

Şu erkekler ne kafasız yahu.Sağır sultan biliyor artık telefon kaçırmak ne anlama geliyor.Hiç mi başka bişey düşünemezler hepsi aynı.Gel beni yakala diyorlar elleriyle.Sorsan hepsinden zeka fışkırıyor ama.
Eşi de anlamıştır.Senin söylemene gerek yok bence.O dertleşirse dinlersin.Çok müdahil olma derim.Pis adam.
O da anladı ama işte kondururamıyor eşine böyle bişeyi ben sadece dinliyorum.

Güvenmemekte haklı, klasik erkek suç bastırma klişe lafları. Yok sen bana güvenmiyorsun yok kuruntu yapıyorsun. Kadının bir delili de var gece 1 saat meşgul olması telefonunun. Bence bu konunun üzerine gitmeli
Üzerine gidiyor sürekli tartısıyormus zaten , eşi de alışmıa en ufak bi şeyde işte sen bana güvenmiyorsunda bu yüzden vermiycem şifreyi diyor bende duydum bunu dün

Üzerine gidiyor sürekli tartısıyormus zaten , eşi de alışmıa en ufak bi şeyde işte sen bana güvenmiyorsunda bu yüzden vermiycem şifreyi diyor bende duydum bunu dün

Güvenmez tabi.Bu hareketlerle güven mi sağlanır.Güvenince şifreyi verecekmiş pehh!Önce o güveni sağlayacak sebepleri versin.

Bagimlisin degilmi buralara konu acmadan duramiyorsun.Sen olmazsan bir baskasi ama illa bise yazmalisin

Bosver sen kuzenin kocasini kendi kocani ne yaptin mesela cok severek evlenip babana aylarca seni vermedi diye kustugun dayagini yedigin sonra nasil olduysa hemen sehir degistirerek rezil ettigin gercekte sana tecavuz edip evlenmeye mecbur birakan daha once habersiz oldugun bir evlilik yapip onada tecavuz ederek evlilige zorlayn 70 bolumluk senaryolu kocan

Seni yeterince geren bir kocan varken sanane elalemin kocasindan
Sonun peacee benzeyecek benden soylemesi

Bagimlisin degilmi buralara konu acmadan duramiyorsun.Sen olmazsan bir baskasi ama illa bise yazmalisin

Bosver sen kuzenin kocasini kendi kocani ne yaptin mesela cok severek evlenip babana aylarca seni vermedi diye kustugun dayagini yedigin sonra nasil olduysa hemen sehir degistirerek rezil ettigin gercekte sana tecavuz edip evlenmeye mecbur birakan daha once habersiz oldugun bir evlilik yapip onada tecavuz ederek evlilige zorlayn 70 bolumluk senaryolu kocan

Seni yeterince geren bir kocan varken sanane elalemin kocasindan
Sonun peacee benzeyecek benden soylemesi
nereye ne konu açacağımı sana soracak değilim.

Back
X