Bir es neden ve nasil bunaltilir...?

seheryelikiz

ya hep ya hic ;)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
514
9
118
Arkadaslarim lütfen yardim edin ..evlenince bana biseyler oldu ..cok degistim..önceleri acaip kendine güvenen biriyken simdi pimpirikli kiskanc biri oldum ciktim resmen..kiskanma olaylari bana hep komik gelirdi.ama evlenince öle olmuyomus esimi ucan kustan kiskanir oldum acaba bunda kaynana ve görümce etkisi olabilirmi sanki esimi dolduruyolar gibi gelio sürekli.sanki benden soguyacak gibi hissediom neden böle oldum ben..yeni evli oldugum icinmi böle oluyo..sürekli ic sesimle konusuyorum..kafayimi yiyorum acaba..napsak nedsek gelin bi el atin benim duruma

kıskanc olmak her kadının doğasında var olan bişey bu konuda bı sorun yokda qörumce kaynana faln sana karşı bi sıkıntıları varsa belki dolduraşa getiryo olabılırler eşini

kıskanc olmak her kadının doğasında var olan bişey bu konuda bı sorun yokda qörumce kaynana faln sana karşı bi sıkıntıları varsa belki dolduraşa getiryo olabılırler eşini

esimle biz ne firtinalar ne zorluklar atlattik cnm evliligimize onay vermedi ailesi..neymis hala kizini almaliymis..esimde karsi cikti ve evlendik..simdi babasiyla konusmuyoz.anne ve görümce her an gözü üstümüzde..sanirim esimi kaybetme korkumdan böle oldum yemin ederim kadin olmanin zorlugu evlenince cikio ortaya..gercek hayat..

eşinin seni sevdiğine inanıomusun inanıosan şuan bu düşündüklerin paranoyaklığa işarettir kafanın raht olmasını istiosan onunla konusmayı dene için rahat eder babasıda konusmaassa konusmasın kendisi kaybeder elinde sonunda kabul edecekler

esim evet seviyor cnm..ama su istenmeyen gelin olma psikolojisi yedi bitirdi beni.biraz fazla hassas ve duygusalim..en nefret ettigim yönüm bu..napim buda bi yapi..

esim evet seviyor cnm..ama su istenmeyen gelin olma psikolojisi yedi bitirdi beni.biraz fazla hassas ve duygusalim..en nefret ettigim yönüm bu..napim buda bi yapi..

aynen katılıyorum sana canım istenmeyen gelin olmak çok zor... çoook iyi anlıyorum seni...
beni de hiç istemediler ben üzülmeyeyim diye düğünümü bile babam yaptı onlarda misafir gibi geldiii gittiii...

aynen katılıyorum sana canım istenmeyen gelin olmak çok zor... çoook iyi anlıyorum seni...
beni de hiç istemediler ben üzülmeyeyim diye düğünümü bile babam yaptı onlarda misafir gibi geldiii gittiii...

ne kadar kötü bişey ya,2 kişi anlaşmış sevmiş çocuklarının mutluluğunu isticekleri yerde engel olmak nedendir.

ben gurbete geldim varim yogum esim..birde o yurtdisinda büyümüs ne kadarda beni sevse büyüme seklimiz farkli bazen beni anlamadigini düsünüorum...ama onuda bunaltmak istemiorum anlatmayim desemde o desiyor..sonra kiziyor bana fazla düsünüosun takma kafana diyo..ama elde degil

doğru diosun zor ewlilik hayatına alışana kadar 2 sne geçiyo ama bu süreçte bırbırınızı yıpratmamanızda cok önemlı

Soyle bir sey var
zaten ailesiyle küssünüz
esinin icten icede olsa cani sikiliyordur bu küslük meselesine
heleki babasi konusmuyorsa
bu yuzden sende bunaltirsan
onlarin yokluklarini daha cok hisseder
daha cok burkulur ici ailesiyle konusmamasi daha cok koyar
guler yuzlu ve rahat takil ki
ister istemez beyni oraya kaymasin
hem istenilmeyen oldugun icinde fazla uzulme
esin seni istemis ailesini dinlememis
bu seni daha guclu yapmasi gerek

bir kadini bir_kadin anlar :) cnm tesekür ederim nacizane fikirlerin icin..sadece babasiyla konusmuoyz cnm.anne ve görümce her an ensemizde sanki biz yanlis bisey yapcaz gibi..tuhaf insanlar anlatamam sana..bunlar biraz ketum insanlar bense disa dönük..insan sevilmedigi ortamda garip davranio dogal olamiyo..görümcede mutsuz..esinin yaninda pek degeri yok..nedenmi renksiz ve silik oldugu icin ama bunu onlara anlatamazsin..dünyanin en akilli insani görüyorlar kendilerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…