Bir eski eş mağduru da benim..

Gecmis ola.
Bunlari bilerek evlenmissin kendinden 14 yas buyuk cocuklu bir adamla.
Simdi de hamilesin.

Yapacak fazla birsey yok
Esinle konus
Eski karisinin herseyine tamam demesin
Sen de biraz gormezden gelecen artik napalim

Aldiricaktiniz , dogurmaya mi karar verdiniz?
Bu adamla olursaniz hayatiniz mahvolur
Eski esin de 2 yasindaki cocugu icin cocugun babasini aramasi son derece normal
Madem bu adamla devam etme karari verdiniz bunu iyice kabullenin , o es hep hayatinizda olacak

Benim gibi düşünenleri görmek güzel. Ben de kendisinin fake olduğunu düşünmüştüm hemen.
Her konuda maddi durumum iyi maddi durumumuz iyi filan yazması ve konuların hemen çözülmesi düşündürüyor insanı.
Bu profil resminin de kendisine ait olmadığı belli zaten bir de bu benim mi demiş komedi ya
Ben kendisinin eski bir üye olduğunu düşünmekteyim eğer o üye buysa benim kimi ima ettiğimi anlar

Çocuğu tatile götürecekler derken... Nassıl yani 3 ü beraber tatile çıkacaklar.. yanlış mı anladım bence o kadar da değil.. abartmadınız mı

Evli değiller ki dark :))
Profil fotosu bile bana ait deyip sonradan olmadığı anlasilinca bana benziyor diye koydum diyen bir kızın hayatına fazla kafa yormamak lazım sanki.

:) Fotoğraftaki Candice Swanepoel. Benim mi dedi ehehe, o da iyiymiş. O halde konunun (konuların) gerçekçiliğinden de emin olamadığım için ben şöyle aradan çekileyim, inananlar yazsın.

Ozelden yazsan ya bana simdi bu gece uyuyamam
Ayrica fotoyu yakinlastirip baktim da Candice degil mi sanki?

Çocuğu tatile götürecekler derken... Nassıl yani 3 ü beraber tatile çıkacaklar.. yanlış mı anladım bence o kadar da değil.. abartmadınız mı
Yoo abartmadim. Cikacaklar elbette neden cikmasinlar? Cocuklarin anne babalariyla bir arada tatil yapmalarindan daha dogal bir sey yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…