- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.180
- 1.123
- Konu Sahibi karkedisi35
-
Çıks önce bizi keklemesi lazım :)E daha kolaymis o zamanbir sut bir gole bakar
İvit bu gece de bundan banlanicam demek kiÇıks önce bizi keklemesi lazım :)
E daha kolaymis o zamanbir sut bir gole bakar
Konu fake mi yani?Evli değiller ki dark :))
Profil fotosu bile bana ait deyip sonradan olmadığı anlasilinca bana benziyor diye koydum diyen bir kızın hayatına fazla kafa yormamak lazım sanki.
Konu fake mi yani?
Onu bilmiyorum ama ben dediği profil fotosu fakenin dibi.Konu fake mi yani?
Kekleniyoz diyolla baksana hemsirehamileymiş ya..
Kekleniyoz diyolla baksana hemsire
Dogru oldugunu varsayarak aldirmasini oneriyorum ben de. Cok mu zengindi acep adam merakim seyoldu birden
Çocuğu tatile götürecekler derken... Nassıl yani 3 ü beraber tatile çıkacaklar.. yanlış mı anladım bence o kadar da değil.. abartmadınız mıCok normal aramasi. Onlari baglayan bir cocuk var ve omur boyu bu sekilde gorusecekler. Daha cocuk kucuk,buyuyunce okulu icin gorusecekler,sinavi icin gorusecekler,mezun olacak gorusecekler,tatile goturecekler cocuklarini. Cok cok cok normal. Sizin de cocugunuz olacakmis,hele bir dogsun o zaman anlayacaksiniz nasil bir sey.
Bekar bir babayla evlenirken bunlari on gormeniz lazimdi ama herhalde cok genc oldugunuzdan dusunemediniz. Merak ettim 14 yas buyuk ustelik zaten baba olan bir adamla evlenme amaciniz neydi?
Edit;yanlis anlamisim evli degilmissiniz zaten. O zaman daha kolay isiniz. Bekar anne de cok. Evlenmeden dogurabilirseniz dogurun. Ben sizin yerinizde olsam aldirirdim
Evli değiller ki dark :))
Profil fotosu bile bana ait deyip sonradan olmadığı anlasilinca bana benziyor diye koydum diyen bir kızın hayatına fazla kafa yormamak lazım sanki.
Valla senin kadar abartmadi daha :))Çocuğu tatile götürecekler derken... Nassıl yani 3 ü beraber tatile çıkacaklar.. yanlış mı anladım bence o kadar da değil.. abartmadınız mı
Ozelden yazsan ya bana simdi bu gece uyuyamamBenim gibi düşünenleri görmek güzel. Ben de kendisinin fake olduğunu düşünmüştüm hemen.
Her konuda maddi durumum iyi maddi durumumuz iyi filan yazması ve konuların hemen çözülmesi düşündürüyor insanı.
Bu profil resminin de kendisine ait olmadığı belli zaten bir de bu benim mi demiş komedi ya
Ben kendisinin eski bir üye olduğunu düşünmekteyim eğer o üye buysa benim kimi ima ettiğimi anlar
Yoo abartmadim. Cikacaklar elbette neden cikmasinlar? Cocuklarin anne babalariyla bir arada tatil yapmalarindan daha dogal bir sey yok ki.Çocuğu tatile götürecekler derken... Nassıl yani 3 ü beraber tatile çıkacaklar.. yanlış mı anladım bence o kadar da değil.. abartmadınız mı
Oymus evet.Ozelden yazsan ya bana simdi bu gece uyuyamam
Ayrica fotoyu yakinlastirip baktim da Candice degil mi sanki?
Ben zenginlere de aciyorum artikevet hatırladım ben konu sahibesini adam zengin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?