Bir "eski sevgili" sorusu da benden🤔

idilbilgeasya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
552
1.455
113
Yaklaşık 1 sene ilişki yaşadığım, deli gibi sevdiğim, belki sevildigim, uğruna antidepresanlar içtiğim, ayrıldıktan sonra dünyaya küstüğüm ama bir kere bile arayıp mesaj atmadığım, ayrılık sinyalleri verdiği an direkt konuyu noktaladigim ve gururumdan bir daha adını anmadigim,kimseye sormadigim, benden sonra Rus bir kızla ilişkiye başlayan -bitti mi bilmiyorum- onsuz nasil yaşadığıma hayret eden megaloman eski sevgilim 1 hafta 10 gündür instagram hikâyelerime bakıyor. Acep sebebi ne ola kızlar?
EKLEME: Kızlar, özür dilerim. Takipleşmediğimizi yazmayı unutmuşum. Yani özellikle adımı aratıp profilime giriyor. 🙏

Son düzenleme:
Can sıkıntısı elbette.
Hikayeleri ona nispet yapmak için atmıyorsunuz umarım.
Kamyon arkası yazılar falan. Çünkü o tarz hareketler bence çok ucuz.
Hayır tabii ki.😁 Ona gönderme olabilecek hiçbir şey paylaşmıyorum. Günlük gezdiğim yerler, manzaralar vs. paylaşıyorum. Özellikle kendisini var saydığımı gösteren hicbir harekette bulunmuyorum. Yokmuşçasına,hiç olmamışçasına...

Muhtemen boşluktatir ve yeni sevgili bulana kadar sizinle zaman gecirmek istiyor.
İnstagram hikayenize bakma sebebi de ben burdayim, hadi tepki ver bakayim bana karsi duygun var mi)))
Eninde sonunda yazacak)))
Gururunuz ve azminizden dolayi da sizi tebrik ederim ...
🥰🥰🥰 Teşekkür ederim. Tüm kadınlar adına onur savaşı veriyorum megalomanın birine. 👊 Benden ona dair hiçbir hareket göremeyecek. 😁

Bu hikayeye bakma olayini fazla mi abartiyorsunuz acaba? Valla ben sıradan aciyorum cogu zaman, o kendi ilerliyor özel bir çabam yok. Biri dese ki bu benim hikayeme bakmis, amaci ne olabilir falan. Takintili herhalde diye düşünürüm. :KK14:

Bu hikayeye bakma olayini fazla mi abartiyorsunuz acaba? Valla ben sıradan aciyorum cogu zaman, o kendi ilerliyor özel bir çabam yok. Biri dese ki bu benim hikayeme bakmis, amaci ne ola ki diye? Takintili herhalde diye düşünürüm. :KK14:
Takip etmeyip adınızı her gün yazıp muyemadiyen hikâyenize baksa o "takıntılı" olmaz da siz mi "takıntılı" olursunuz?

Öh konuyu özneyle doldurmuşsunuz neredeyse 😃

Can sıkıntısından bakıyordur, biraz daha sıkılırsa sizi bir yoklar mesajla.

Bu hikayeye bakma olayini fazla mi abartiyorsunuz acaba? Valla ben sıradan aciyorum cogu zaman, o kendi ilerliyor özel bir çabam yok. Biri dese ki bu benim hikayeme bakmis, amaci ne olabilir falan. Takintili herhalde diye düşünürüm. :KK14:
Al benden de o kadar burda okudukça hikaye bakmaya korkar oldum herkes bir anlam yüklüyor benim dışımda gibi gelmeye başladı

Orayı yazmayı unutmuşum, birbirimizi takip etmiyoruz.😊😊

Ozaman senin profilin herkese açık..bencede şu bakmalara anlam yüklememek lazımmış ben bunu anladım erkeklerin kafa farklı çalışıyor en mantıklı görünenin bile umurunda olmuyor açıp bakıyor yani..hani şey demiyorlar okadar laf ettim okadar şey yaşandı açıp bakarsam karşı taraf yanlış anlayabilir diye ince düşünmüyorlar.

Back
X