Bir ev meselesi!

Kv ler peşinat vs vermemişmiş hiç?Eğer verdiyseler biraz sabredin kötü niyet yokki boş yere kira ödeyeceğinize kendi evinizi ödüyorsunuz.Yatırımınız olur,ilerde rahat edersiniz.Yatırımlar gençken oluyor..sıkıntı çekmeden mal mülk edinilmezki.
O konuda haklarını yiyemem 90 bin nakit vermisler 140 ta kredi cekilmis.

Adam ölse mirasçılar leş yiyen gibi çıkar ortaya siz tapuyu üzerinize alın yoksa 2 gün sonra diğer kardeş babam aldı ne bileyim sizin ödediğinizi hakkımı istıyorum demesın dikkat
Zaten para olunca abim abim olmayinca kufrun bini bir para ...

Net olmalisiniz. Evlenmeden once esimin ailesinin ust katinda oturma plânları vardi. Asla olmaz dedim beni ciddiye almadı sonra baktı ki is ayrılığa gidiyor kabul etti. Simdi iyi ki yakin oturmamisiz diye şükrediyor.
Ne kadar uzak o kadar iyi bence siz siz olun fazlada yuz vermeyin cunku tepenize ckarlar ve ilerki zamanlarda size laf soylemeyede cekinmezler

O konuda haklarını yiyemem 90 bin nakit vermisler 140 ta kredi cekilmis.
Canım 90 bin çok iyi bi rakam benim kaynanam ev alıyorum diye ağladı 5 kurus yardım etmedi benim kendi annem babam yanımda oldu hep
Allah razı olsun de evini al hatta eşinin üzerine değil kendi üzerine al :) bu devirde ev almak zorlaşıuor o erkek kardeşi pek sevmedim valaa

Canım 90 bin çok iyi bi rakam benim kaynanam ev alıyorum diye ağladı 5 kurus yardım etmedi benim kendi annem babam yanımda oldu hep
Allah razı olsun de evini al hatta eşinin üzerine değil kendi üzerine al :) bu devirde ev almak zorlaşıuor o erkek kardeşi pek sevmedim valaa
O yuzden sabrediyorum ya zaten. Aslinda kendi ustumuze olsa belki odemek daha kolay gelecek bilemiyorum. Kardesine ben de cok guvenmiyorum çünkü ilk zamanlar benim bilezigimle telefon almak istemişti. Ben olmaz deyince aylarca konusmadi abisiyle benimle. Tabi ben hic birebir mudahil olmadim arka plândaydım. Ama yine de cahil gozuyle bakiyorum kinlenmiyorum.

O yuzden sabrediyorum ya zaten. Aslinda kendi ustumuze olsa belki odemek daha kolay gelecek bilemiyorum. Kardesine ben de cok guvenmiyorum çünkü ilk zamanlar benim bilezigimle telefon almak istemişti. Ben olmaz deyince aylarca konusmadi abisiyle benimle. Tabi ben hic birebir mudahil olmadim arka plândaydım. Ama yine de cahil gozuyle bakiyorum kinlenmiyorum.
Valla su kadarini soyluyim biz ev alicaz esim odeyecek yarin bir gun babasi na bisey oldugu zaman 2 bacisi hak talep ederse o zmn cok pis konusurum bn kocam calisacak kaxanacak ev alicak kizlarda kocalriyla oturup bnm kocamin kazancini hiyecek yok oyle bi dunya gozu acik olun arkadaslar emeklerini somurmelerine izin vermeyin bn esime diycem evlerden birini ustune al diye vallah bosarim yeme icme biriktir borc ode birileri geldin senden hak talep etsin baba mali diye bnm cocuklarimin gelecegi nolacak bosverin ustunuze alin tapuyu

Yok artık gerçekten çok bencilmiş evi size satmak istıyor mu kayınpeder şu an o ne diyor

Yok artık gerçekten çok bencilmiş evi size satmak istıyor mu kayınpeder şu an o ne diyor
Tapu mevzusu hic acilmadi baba kabul eder ama annesini bilemiyorum. Zaten hali hazirda 3 tane evleri var bu bizimki 4. Ilginc bir sekilde ev stogu yapma istekleri var. Onlara gore yeme icme gezme sadece mal mulk edin ev al.

Son düzenleme:
Back
X