bir ev temizliği iyi yapıldığı halde nasıl kokar yaa

Karakizkevser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
51
6
Kızlar bu evde ne var anlamıyorum yastık yorgan çarşaf köşe bucakta herşeyim tertemiz gün aşırı süpürge yerler silinir banyo pırıl pırıl kış hep havalandiririm evi yazin ama gel gör ev kokuyorr cildiricam eve kimseyi davet etmek istemiyorum. Evimden utanır hale geldim yaaa bi akıl verin lütfen

QUOTE="bella-donna, post: 42071739, member: 387549"]Küflenme veya rutubet mevcutmu? Pencereleriniz kac senelik?[/QUOTE]

Küf rutubet hic yok ev yeni sayılır 5 yıllık

Perdelerden olabilir. Eski evimiz öyleydi, bütün pencereleri açık tutardım yaz-kış. Yine de eve girince pis bir koku yüzümüze vururdu. Meğer kalorifer nedeniyle normal zamandan daha önce yıkanması gerekiyormuş perdelerin. Yıkayınca gitti. 2 ay içinde kokmuştu perdeler.

Koku neye benziyorki..havasız gıbı mı..çuruk mu..rutubet mi..pis mi..pas mı ne?

ne kokusu acaba?
Kızlar bu evde ne var anlamıyorum yastık yorgan çarşaf köşe bucakta herşeyim tertemiz gün aşırı süpürge yerler silinir banyo pırıl pırıl kış hep havalandiririm evi yazin ama gel gör ev kokuyorr cildiricam eve kimseyi davet etmek istemiyorum. Evimden utanır hale geldim yaaa bi akıl verin lütfen
bana banyo veya wc deki borularin kokusu olabilir gibi geldi bazen binalarin borularinslda sorun olunca pis lagim kokusu oalbiliyor oyle bir koku mu acaba

Perdelerden olabilir. Eski evimiz öyleydi, bütün pencereleri açık tutardım yaz-kış. Yine de eve girince pis bir koku yüzümüze vururdu. Meğer kalorifer nedeniyle normal zamandan daha önce yıkanması gerekiyormuş perdelerin. Yıkayınca gitti. 2 ay içinde kokmuştu perdeler.

Hmm evet perdeleri daha sık yikayayim birde bi umut inşallah ondandir
gerci perdeleri yıkadıktan sonrada koku kalıyor ama ...

Gider borularına baktırmanızı tavsiye ederim ,tuvalet,banyı ve mutfaktaki ..Ayrıca bulaşık makinesi ,çamaşır makinesi de koku yapabiliyor bazen ..
Perdeler olur mu bilmem onunla hiç karşılaşmadım ..

Gider borularıni hiç değiştirmedi eşim sağolsun ama gider kokusu degil eminim

Bir şey mi öldü acaba ? Yatak odasından geliyor demişsiniz kullanmadığınız yorgan,yastık varsa onları bir havalandırın eğer yün yorganınız varsa ıslak kalmışsa onlar kötü kokar ..
Halı nemliyse o kötü kokar ..Ayy fare falan mı öldü bir yerde :KK17:

*Mutfak banyo tum lavabolarin alt takimlarini değiştir.
* Giderlerin es borusu takılmış mi onu kontrol ettir. Bizim banyonun unutulmus taktirdik ve ev mis gibi koktu...
*Silikonlu yerlerin arkalari. kuflenmis olabiliyor. Silikonlari söküp tekrar temiz temiz yaptır.
* Evde bazı yemekler çok koku yapar.
* islak tam kurumamıs camasirlar da cok feci kokar
* bazi deterjanları cok severek aliyoruz ama çamaşır yıkandıktan sonra çok iğrenç kokuyorlar mesela meshur 1 2 marka var herkez çok begeniyor kokusunu ama ben o kokudan nefret ediyorum.

X