Bir ev temizliği meselesi...

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Yeni evlenirken evi temizlemeye kimler gitmeli arkadaşlar? Ya da siz nasıl yaptınız?
Benim bildiğim gelin gelecek yere kv temizlik yapar. Ama her yörede değişik sanırım... Bu konuda fikir verir misiniz?

Takılmayın böyle şeylere, evlilik sürecini zorlaştırmayın. Ya bir kadın tutun. İmkan yoksa sevdiklerinizle güle oynaya halledin. Ne önemi var Allah aşkına?
Bu işler pek güle oynaya olmuyor :)
Çünkü iki taraf da karşı taraftan bir şeyler bekliyor... Sonuç ; kavga....:)

Benim ailem eşimi istemediği için sorun çıkarıyordu.. Bende aileleri dahil etmek istemedim.. Bir kısmını eşim ile hallettik kalanı ise tek başıma ben gittim ama anneciği dayanamadı geldi.. Onu oturtup ben hallettim.. Eşyaların çoğu geldikten sonra anneler kendileri anlaşıp organize edip sorunsuz sıkıntısız tekrar temizlediler:halay::halay:

Ben kendim temizledim. Evde oldukça eşim yardım etti. Çeyizimi de kendim getirdim evime. Evimi eşimle ben yerleştirdik. Kimseye minnet etmem kendi işimi kendim yaparım.

Ama düğüne bir hafta kala annem, kayınvalidem, görümcem ve onun kayınvalidesi benim evimde toplanıp son kez bir temizlik yaptık. Amaç kaynaşmak, tanışmaktı. Bol bol yemekler yaptık, sohbet ettik. Keyifliydi. Neden beklentiye giriyorsunuz ki? Ne kadar çok beklenti olursa o kadar çok hayalkırıklığı oluyor. Sıfır beklenti, huzurlu hayat :rapci:

gecmisteydi o adetler. simdi kim oturuyosa o temzlesin:)) bu adetler o kadar fazla ki her evlenene madalya takmak gerek. butun levelleri atlayip sonuca ulasmak bunu gerektirir :D

Ben evimi en yakın arkadaşlarımla ful muzikle atıştırmalıklar la temizledim şahsen kv asla bulaştırmam onun seneler sonrasında var ;)

Back
X