ya bakiyorumda insanlar maskesiz takiliyor dugunlerde.. hic birseye dikkat etmiyorlar..gercekten bu donem hic eglence sirasi degil.. gecmis olsun ama maalesef insanlar durmuyor..Merhaba kızlar
Bir dert mi imtihan mı bilmiyorum.
Görümcemin nişanı için memlekete geldik telaşlar, işler, alışveriş, isteme nişan derken görümcem test verdi sonuç delta varyantlı pozitif. Neyse onun arkasından kayınvalidem pozitif çıktı. Şuan bir evin içinde 7 kişi karantinadayız. Piskolojimi anlatamam. Sürekli yemek, temizlik bişeyler bişeylerBende ufak burun akıntısı falan var tahlil almadılar. Görümcemde uyarmama rağmen evde dolanıyor dikkat ediyorum diyerek. Diğer görümcemi alt kata aldık oda temalı astım hastası yüksek ihtimal onda da pozitif çıkacak. Sorun şu kendimi bu ortamda nasıl koruyabilirim. Hem ruh sağlığımı hem bedenen nasıl ayakta durabilirim. Bunaldım inanın. Eşimde nereye koşacağını şaşırdı. Artık ona da bişey demiyorum patlama noktasındayım artık
Öncelikle geçmiş olsunSürekli yemek, temizlik bişeyler bişeyler
Biraz bugun kendimi geri çektim ama kaçış yok en sağlıklı olan sensin deniyorÖncelikle geçmiş olsunöncelikle kendinizi izole edin kendi odanızda zaman geçirin umurim ev işlerini sürekli siz yapmiyorsunuzdur eğer yapıyorsanız buna bir dur deyin iş bölümü oluşturun diğerleriyle aynı ortamda bulunmayın ve bol c vitamini tüketin
Biraz bugun kendimi geri çektim ama kaçış yok en sağlıklı olan sensin deniyorÖncelikle geçmiş olsunöncelikle kendinizi izole edin kendi odanızda zaman geçirin umurim ev işlerini sürekli siz yapmiyorsunuzdur eğer yapıyorsanız buna bir dur deyin iş bölümü oluşturun diğerleriyle aynı ortamda bulunmayın ve bol c vitamini tüketin
Evet 2 doz aşımızı olmuştukAşilariniz var mi?
En sağlıklı siz olmayacaksınız işte. Yalandan öksürün, titreme gelsin şöyle biraz. Pikeyi çekip yatın, kalkamıyorum, nefesim daralıyor deyin. Müneccim değillerse hasta olmadığınızı anlamazlar bence.Biraz bugun kendimi geri çektim ama kaçış yok en sağlıklı olan sensin deniyor
Asıl hasta olmadıysanız benim kendimi korumam lazim deyin.görümcenizde yapsın bir zahmet evde dolasiyormus dolasabiliyorsa yapabiliyordur bence azıcık hasta rolü yapın yoksa bu gidişle sizede bulaşır maazallahBiraz bugun kendimi geri çektim ama kaçış yok en sağlıklı olan sensin deniyor
Dikkaet ediyorum gezmemeye özen gösteriyorum bazı şeylerden kaçamıyor ama insanEn sağlıklı siz olmayacaksınız işte. Yalandan öksürün, titreme gelsin şöyle biraz. Pikeyi çekip yatın, kalkamıyorum, nefesim daralıyor deyin. Müneccim değillerse hasta olmadığınızı anlamazlar bence.
Ki zaten böyle ortada gezerseniz sonunda hasta olursunuz. Virüs yükü denen bir şey var. Topluyorsunuz şu an.
Çok afedersiniz tam bir geri zekalı dicem de neyse. Güya kendi de dikkat ettiğini savunuyor ama biraz rahatlayınca dolanası tuttu işteGörümce pozitif ise biye ortada gezerek digerlerini riske atiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?