Evde her yeni pozitife dönen kişi karantinayı başa sarıyor maalesef.Biz temaslın olduğumuzdan 14 gün görünüyor ama tekrar temaslılardan biri pozitif çıkınca süre uzuyor mu acaba
Onu bende merak ediyorumBiz temaslın olduğumuzdan 14 gün görünüyor ama tekrar temaslılardan biri pozitif çıkınca süre uzuyor mu acaba
Bizde pozitiflik yok eşimle elimden geldiğince dikkat ediyorum yoksa 20 gün daha burada kalırız korkusu sarıyorEvde her yeni pozitife dönen kişi karantinayı başa sarıyor maalesef.
Evet delta varyant 20 gün. Ama 14.gün test yaptırıp negatif çıkarsanız karantinanız biter. Her pozitif te karantina başa sarar.Yaa 20 verdiler kayınvalideme onu duyunca bir şok yaşadım zaten 20 gün daha mı burada kalacağız diye. Varyantlı olunca yüksek çıkıyor karantina süresi bu konuda bilgisi olan yaşayan beni de aydınlatır mı
Aynı ev içinde olduğunuz için dikkat etmiş olsanız bile temaslı kabul ediliyorsunuz.karantinanın 18. günü bile evdekilerden birisi pozitif çıkarsa ev içerisindeki daha evvel pozitife dönmeyen tüm bireyler tekrar temaslı karantinasına alınır.Sağlık bakanlığının güncel covit rehberini okursanız evde temaslı takibi kısmında ayrıntılı olarak anlatılıyor.Bizde pozitiflik yok eşimle elimden geldiğince dikkat ediyorum yoksa 20 gün daha burada kalırız korkusu sarıyor
Öncelikle geçmiş olsun.Merhaba kızlar
Bir dert mi imtihan mı bilmiyorum.
Görümcemin nişanı için memlekete geldik telaşlar, işler, alışveriş, isteme nişan derken görümcem test verdi sonuç delta varyantlı pozitif. Neyse onun arkasından kayınvalidem pozitif çıktı. Şuan bir evin içinde 7 kişi karantinadayız. Piskolojimi anlatamam. Sürekli yemek, temizlik bişeyler bişeylerBende ufak burun akıntısı falan var tahlil almadılar. Görümcemde uyarmama rağmen evde dolanıyor dikkat ediyorum diyerek. Diğer görümcemi alt kata aldık oda temalı astım hastası yüksek ihtimal onda da pozitif çıkacak. Sorun şu kendimi bu ortamda nasıl koruyabilirim. Hem ruh sağlığımı hem bedenen nasıl ayakta durabilirim. Bunaldım inanın. Eşimde nereye koşacağını şaşırdı. Artık ona da bişey demiyorum patlama noktasındayım artık
Teşekkür ederimAynı ev içinde olduğunuz için dikkat etmiş olsanız bile temaslı kabul ediliyorsunuz.karantinanın 18. günü bile evdekilerden birisi pozitif çıkarsa ev içerisindeki daha evvel pozitife dönmeyen tüm bireyler tekrar temaslı karantinasına alınır.Sağlık bakanlığının güncel covit rehberini okursanız evde temaslı takibi kısmında ayrıntılı olarak anlatılıyor.
Yolda kimlik kontrolü var yakalanırsaniz ceza yersiniz.9 10 saat mesafede evimiz o yüzden tam çıkacağımız gün pozitif çıkınca gidemedik en büyük temennim bir an önce evime dönmek
Belirtilerin tümü geçerse tekrar test isteyebilirsiniz. Negatif çıkarsa karantina biter.Yaa 20 verdiler kayınvalideme onu duyunca bir şok yaşadım zaten 20 gün daha mı burada kalacağız diye. Varyantlı olunca yüksek çıkıyor karantina süresi bu konuda bilgisi olan yaşayan beni de aydınlatır mı
Hepimiz maskeli ayrı odalardayız lavabo banyo kullanımı konusunda çok dikkatliyüz ayırdık yani. Eşimle bile çokÖncelikle geçmiş olsun.
Nasıl olsa karantinadayız, hepimİz pozitifiz diye maskesiz aynı odada durmuyorsunuzdur inşallah. Bu şekilde birbirinizin hastalık yükünü arttırırsınız.
Gitmedik zaten ayrıca bizden test almadılar belirti yok diye sadece görümce ve kayınvalidemYolda kimlik kontrolü var yakalanırsaniz ceza yersiniz.
Off çok kötü
Geçmiş olsun,kac gününuz kaldi karantinadan.... baktım vicdanım el vermiyor tek tük bi işin ucundan tutardım,yok vicdandan ses gelmiyor mu koyver gitsin
Kendine cok dikkat et
Sen şuan test yaptirsan negatifsen poziflerin icinde yaşayamam kendi evimde karantinaya girmek istiyorum diye telefon etsen 182 ye falan ..yada geecwkten bende arkadaşlara katiliyorum cok kotuyum kalkamiyorum diye vurun kafayi yatin ..birazda onlar elini taşın altina soksun sen saglikli duruyorsun demekle olmazŞu an için 9 gün kaldı görünüyor ama her gün birimiz daha pozitif çıkınca son durum ne olacak bilmiyorum en kısa zamanda evimize gitmek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?