Kayınvalidem dün biraz kötüydü bugun ilaç aldı dinlendi daha iyi iyiki aşılıydık en azından piskolojik olarak hafif atlatırız diye düşünüp geçiştirdik. Büyük görümcem biraz sıkıntılı bakalım onun testi de yarın çıkacakÇok ağır atlatan var mı aranızda . Çok geçmiş olsun
Cok dikkat ettigin icin hepimiz burdayiz zaten demediniz mi? Cikmamasi lazim odadanÇok afedersiniz tam bir geri zekalı dicem de neyse. Güya kendi de dikkat ettiğini savunuyor ama biraz rahatlayınca dolanası tuttu işte
Yorgunluktan tansiyonum dustu basim agriyo halsizim basim donuyo diyip yatin dinlenin soylesinler disardan yemeklerini olmezler heralde bi kac saattenBiraz bugun kendimi geri çektim ama kaçış yok en sağlıklı olan sensin deniyor
Evet 2 doz aşımızı olmuştuk
Oncelikle cok gecmis olsunMerhaba kızlar
Bir dert mi imtihan mı bilmiyorum.
Görümcemin nişanı için memlekete geldik telaşlar, işler, alışveriş, isteme nişan derken görümcem test verdi sonuç delta varyantlı pozitif. Neyse onun arkasından kayınvalidem pozitif çıktı. Şuan bir evin içinde 7 kişi karantinadayız. Piskolojimi anlatamam. Sürekli yemek, temizlik bişeyler bişeylerBende ufak burun akıntısı falan var tahlil almadılar. Görümcemde uyarmama rağmen evde dolanıyor dikkat ediyorum diyerek. Diğer görümcemi alt kata aldık oda temalı astım hastası yüksek ihtimal onda da pozitif çıkacak. Sorun şu kendimi bu ortamda nasıl koruyabilirim. Hem ruh sağlığımı hem bedenen nasıl ayakta durabilirim. Bunaldım inanın. Eşimde nereye koşacağını şaşırdı. Artık ona da bişey demiyorum patlama noktasındayım artık
Sadece büyük görümcem aşı olmadı daha önce kovid olduğu için beklemesi gerekti tekrar yakalandıPeki koronaya yakalananların aşı durumu nedir?
Bugun defalarca çok dolanma dedim bir basit atlatmak var birde zor hastanelik olarak atlatmak var diye ama anlayan yokOncelikle cok gecmis olsun
Ben sizin yerinizde olsam patlarim alinan alinsin darilan darilsin valla
1 hafta once esimin halasi oldu kadinin saglik durumu gayet iyiydi 2gun once vefat etti
Sizin patlamaniz olumun yaninda hic kalir
Sagliginiz icin yapin bunu
Konu sahibi görümcen ergen mi? Dolanmak nedir yani.odasindan hiç çıkmaması lazım siz sonucta covid değilsiniz.Bugun defalarca çok dolanma dedim bir basit atlatmak var birde zor hastanelik olarak atlatmak var diye ama anlayan yok
30 yaş ergeniKonu sahibi görümcen ergen mi? Dolanmak nedir yani.odasindan hiç çıkmaması lazım siz sonucta covid değilsiniz.
Alla 30 yaş ergeni odasından çıkıp ortada dolanacak kadar iyi durumdaysa bir zahmet evin hizmetini de görsün.30 yaş ergeni
Çok geçmiş olsunKayınvalidem dün biraz kötüydü bugun ilaç aldı dinlendi daha iyi iyiki aşılıydık en azından piskolojik olarak hafif atlatırız diye düşünüp geçiştirdik. Büyük görümcem biraz sıkıntılı bakalım onun testi de yarın çıkacak
Efendim Karadeniz'in bir köyünde mahsur kaldık. Buraya normal kargo bile gelmiyor yemek sepeti hiç gelmezEşiniz de en iyi durumda,o neden kosturmuyor ev işleriyle yemekle? Sonuçta ise gitmiyor şu an,hepiniz evdesiniz. Herkesin evde olduğu durumlarda da mı toplumsal cinsiyet kalıplarına sarılıp gelin olduğunuz için siz iş yapiyorsunuz?
Yerinizde olsam yatardim odamda,eşimden ayri bir döşeğe, ah kemiklerim, vah boğazım diye en cok ben sizlanirdim.
Yemekler için de Yemeksepeti nokta Kom yani :) Türkiye'nin en ücra şehrinde bile kullaniliyor. Evde onca kredi kartı var, herkes bir öğünü odesin işte sırası geldikce. Hem online kredi kartiyla ödersiniz,yemeğinizi de kapıya asar kurye. Böylece temassız olursunuz.
Bence yapılacak tek şey bu. Madem görumce ortada dolaşıyor,siz ortada dolasmayin
O zaman hasta numarası yap başım sırtım ağrıyor de ztn muhtemelen size de geçer test yaptirsan pozitif çıkarBiraz bugun kendimi geri çektim ama kaçış yok en sağlıklı olan sensin deniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?