Bir evladın babayı ağlatması..

acıkcası ben uzulmezdim boyle babam olsa bu vicdansızlık degil bana kotu davranan birine nasıl iyi seyler dusunebilirim aglayabilcek kadar duygusal bir adamsa ozaman bu kadar sey yasatmazdı ailesine bunları duymayı bence haketmis

Kalacak yerim var çok teşekkür ederim bu güzel teklifiniz için Allah sizin gibi iyi insanları çıkarsın karşımıza..
Teşekkür ederim gerçekten ciddiyim. Bir şeye ihtiyacın olursa site üzerinden ulaş bana. Mülakat adliye de mi olacak? Ankara adliyesi mi Sincan mı?

Teşekkür ederim gerçekten ciddiyim. Bir şeye ihtiyacın olursa site üzerinden ulaş bana. Mülakat adliye de mi olacak? Ankara adliyesi mi Sincan mı?
Canım Ankara Batı Adliyesi yani eski adıyla Sincan.Düşündüğünüz için çok teşekkür ederim inanın ki

Doğurmakla , o işi beş dakikalık zevk için yapmakla ana baba olunmuyor maalesef. Kedi köpekler bile ekmeğinin yarısını yavrusuna verirken az bile demişsiniz. Özür dilemeyin ve en kısa sürede kendinizi o aileden kurtarın. Elbette baba hakkı ve ahı önemlidir ama sizinkiler ana baba değil bencil iki yaratık üzgünüm.

Evet kulağa kötü geliyor babana soykediklerin. Ama bir ebeveyn sadece anne baba olduğu için sayılıp sevilmez. Dünyaya çocuk getirmek ne yaparsam yapayım bana saygı gösterip sevmeli diye zorunluluk haline getirilemez. Saygı ve sevgiyi haketmeli. Gerçekten dediginiz gibi başka kadınlar varsa hayatında ve size değil onlara para yediriyor ise saygı duyulması gereken biri değil.

Bu tarz ailevi konulara yorum yapmak istemiyorum. İnşallah sınavınız başarılı geçer ve hayatınızı kurtarırsınız. Allah yardımcınız olsun. Varlık içinde yokluk daha cok acıtır. Sizi çok iyi anlıyorum.
Bazen keşke olmasada yok diyip kabullensem diyor insan.

Okuyunca sana üzüldüm babana baya öfke duydum. Sadece baba figürü olduğu için sen saygını ve koyduğun şu anki tavrını koru
Senin için ağladığı ne malum .belki o kadınlar için ağlıyordu terkedilmiştir.
Allah yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…