Bir evladın babayı ağlatması..

Aslinda haketmis sen kesinlikle haklisin ama babana da haksiz olmasina ragmen içim acıdı... Ne bileyim göz yasi dökmüs demekki cok koymus lafin...

Yinede babadir bir özürü hakediyor diye dusunuyorum ama telefondan filan degil elini öp özür dile gideceksin belli bir sure yoksun senin veya babanin basina ne gelecegi bilinmez sonradan vicdanin cok sizlar...

Ben ağladığına bile inanmıyorum git ablana böyle böyle de diye tembihlemiş bile olabilir bence. Ya da yalandan ağlamış olabilir 10 yaşındaki çocuk ne anlasın?

Islrrin rasy gitmez diye dusunme.Babaniz malesef ki hakedmis.Rabbim bunu goruyor biliyor.
Caresizlik icinde birakmis sizi.
Sizin durumunuzda bir arkadasim bile olsa gelse durumunu anlatsa inanin bilet paradindan daha fazlasini verirdim.ustelik cok sikisik zamanlardayim ve issizim.kaldiki o sizin babaniz.borc bile alirdi olmazsa..
Ozur dilemeyin.konusmayin.belki o gozyaslari babanizin silkelenmesine sebep olacak..pisman olacak.birakin o gelsin.

Ben olsam açık açık; ne söylediysem arkasındayım ama vicdanım beni rahatsız ediyor sadece geber dediğim için özür diliyorum der çekilirdim sanırım, rahatsızlık duyardım ben de çünkü... En fazla bu...
Hoş bu yaşadıklarımın %1 i değil diyorsunuz, nasıl bir raddeye getirmişse, suçu fazla...

Beni taşlamanızı beklemiştim oysa ki kızlar..Demek ki beni gerçekten anlıyorsunuz....

Yorum yapmayacağım demiştim ama bu yorumdan sonra yapacağım.
Bir çok kişi bana karşı çıkabilir ama yaşamayan bilemez.

Anne baba et tırnak gibidir kardeşte öyledir. Fakat hak etmek denilen bir şey vardır. Anne baba bedduası tutar mı tutmaz mı bilemem. Allah bize akıl vermiş kullanalım diye. Benim babam beddua etti ettiği gibi de Allah çarptı bedduası onu buldu. Babanızdan büyüyünüz evde huzur olsun vs diye özür dileyebilirsiniz. Siz geber demek dışında sonuna kadar haklısınız.
Anne baba atsan atılmaz satsan satılmaz yeri geldiğinde atmanız gerekirse atılması gerektiğini düşünüyorum.
Hatta bunu olayı suna benzetiyorum.
Anne baba kardeş vücudumuzun uzvu gibi. Onlarsız yapamayız. Bazen bu parçalarımız hasta vs olabiliyor. Kangren olduğunu düşünün. Ya kolunuz kesilecek, yada kesilmeyecek. Kesilirse bir parçanız eksik olur yaşarsınız. Kesilmezse sizde kangren parçanızla beraber yavaş yavaş ölürsünüz.

Not: bana bu konuda anne babanın hakkı var, onlara of bile denmez vs denemeyin. Lütfen saldırmayın(konu sahibi sizin için demiyorum)
Hayatımız tercihler silsilesi. Bazen istemediğimiz kararlar alabiliyoruz.

Benım annem yada babam olsaydı; telefonunu satardı yıne bana o yol parasını cıkarırdı... Sizin soyledıgınız kelımelerde fazla kacan ''Geber'' lafı olmuş.. Lafın hakkını verirken de dikkat edin seviyeyi onların kine düşürmeyin..

İlk mezun olduğum sene ben de bunları yaşamıştım. Üstelik hem annem hem de babam tarafından. İş görüşmelerine gitmek için minibüs paramı bile vermezlerdi bazen. O kadar baskı kurarlardı ki bir gün bileğimi kesmiştim, hala dikiş izleri durur. Sonradan her şey düzeldi, unutuldu. Babam vefat etti onu çok da sevip özlüyorum ama o bunalımlı günlerimi unutamam. Yaşayan bilir. Yol paralarınızı ve yeme içme paralarınızı karşılamak isterim. Çok samimi söylüyorum. Sıkıntı düzelmedi ise lütfen söyleyin.

Babanız suçlu ama baba ahı almaktan korkarım
Babanızda varsa yapmıyorsa ayıbın kralını yapmış oluyor
sİZDE bu ölümlü dünyada gene gönlünü alın güzel gidin gideceğiniz yere
Gurur yapmayın gidin öpün ellerini

suç karşılıklı canım ama ağır laflar etmişsin özür dile sonra ona bişi olursa çok üzülürsün ölümlü dünya herkes yaptığı ile gider...

Erkek olsanız neysede kız çocuğu parasız yollanırmı oralara onun demesi lazım kızım kalcak yerin paran varmı. Siz bence sadece sınava odaklanın atanın ve kurtulun gerçekten çekilcek gibi değil

Vicdanen ne kadar icinin acisigini tahmin edebiliyorum ama iyikide demissin cunku biz konusmadikca onlar dahada tepwmize cikiyorlar annemizden emdigimiz sutu burnumuzdan getiriyorlar

Cocukken korkumdan sesimi hic cikaramadim sonrada o korku yapisti simdi hergun omrumuzu yiyor ama tek kelime edip kendimizi savunamiyoruz her ne olursa olsun sizi varlik icinde yoklukla surundururken sizin rızkinizi kariya kiza yedirmeye hakki yok

Senin hissrttiklerini hissedebiliyorum benim babama karsi alabilfigim tek tavir surat asmak o kadarida onun umurunda degil ama bir gun onu uzgun gorsem o yasattiklari buhar olup aklimdan cikiyor
Uzuldugu icin uzuluyorum ama ne senin babanin nd benim babamin hak etmedigindwn eminim sen laflarini yuttukca emin ol haliniz daha beter olacak eve geyirdigi bir lokmayi bile gunun birinde basiniza kakacak

Saygisizlik et hakaret et demiyirum ama yaptigi haksizliklarida soylemeden birakma

Allah yardimcin olsun insallah kazanirsinda ona minnettin kalmaz

Kusura bakma belki cok agir konustum ama sahiden geleceginin bizimkisi gibi olmasini istemediğim icin yazdim

Beni taşlamanızı beklemiştim oysa ki kızlar..Demek ki beni gerçekten anlıyorsunuz....

Evet canım tabi ki anlıyoruz. Anlamamak anlayışsızlık olur zaten.
İnsanın en büyük dertleri aileden çıkmıyor mu sanki?
Babana az bile yapmışsın bende babamla seninki gibi bir ilişkiye sahiptim.
Babanın ahı tutar derler ya Allaha sığınıyorum bizi affetsin inşallah.
Biz pişman oluyoruz onlar zerre kadar pişman olmuyor bile.

yerinde lafı sokmuşsun bence vicdan yapma bu durumda kendini
haketmiş özür dile ama mesafeli ol gitmeden önce söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…