Bir evladın hayatı nasıl kurtarılır?

tamda yaşı hayatı ogrenıp arkadaslarına uymak ıcın bence babasına bahsedın

Duyarlılığınız cok güzel ama madem annesi hayatta bırakın da o ilgilensin..anne ilgisiz veya istemiyorsa kızı o zaman yanınıza alın babasız kalması hırçın yapabilir..

ergenlik döneminde böyle şeyler olabiliyor en basitinden ben yaptım kendimden biliyorum:) bence siz annesi ve babasına durumu açın neticede anne baba kızar bağırır dokunmaz ona ama sizin iyi niyetle söylediğiniz batar onun için bence siz annesi ve eşine anlatın. hem arkadaşın dediği gibi onların ilgisini çekmek de istiyordur. onun içinde zor bir durum. öz anne ilgilenmesin üvey anne ilgilensin buna da kızıyordur inanın.

hormonlari degisiyor ergenlesiyor tam deli caga adim atiyor ne guzel sizin gibi uvey demiycem annesi var onu dusunuyor ne guzel arkadasim once bir uzmandan yardim almak sart herkafadan bir sesleolmaz konusmak onunla birseyler paylasmak onemli ama zaman icinde bu evreyi atlaticaktir yardimla bu dahada kolay olur umarim kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…