Bir evlilik, bir ihanet

Camdaki kız gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış ve benzeri konular çok fazla var.

Yani ? Danışanlarının hikayelerini yayınlaması etik olmamasına rağmen sözde aldığı izin!! formlarıyla şahsi menfaat elde etmiş kadının dizilerini izlemeye ara verin. Belli ki etkileniyorsunuz.

Yani ? Danışanlarının hikayelerini yayınlaması etik olmamasına rağmen sözde aldığı izin!! formlarıyla şahsi menfaat elde etmiş kadının dizilerini izlemeye ara verin. Belli ki etkileniyorsunuz.
Ay o dizileri insanlar nasıl izliyor anlamıyorum ben. Ara sıra annemde maruz kalıyorum afakanlar basıyor, krize giriyorum, insanları tokatlamak istiyorum.

Ülkedeki herkesin bu kadar gergin ve depresif olmasının sebebi izledikleri şeyler bence.

2 günlük dizi ile 10 sene yaşanmışlık. Bilemedim kıyaslama nasıl yapılır

Sanırsın İsviçre de yaşıyoruz , memlekette üzülecek hiç bir şey yok , insanlar insani duyguları yerinde mi , başkalarının derdine üzülebiliyorlar mı diye izliyorlar sanki.

Kk daki konulardan belli gidişat. Herkes tvden aldığı diplomayla!! psikolojik teşhis koyuyor millete.

Yani işin açıkçası arkadaşım da olsa babam da olsa 7 kat yabancı da olsa hayatta hiç kimseyi yargılamam. Haklısın veya haksızsın demem. Anlamaya çalışırım. Evet yurt dışında İskandinav ülkesinde yaşıyorum. Burda insanlar yargı dağıtmıyor en azından.

2 günlük dizi ile 10 sene yaşanmışlık. Bilemedim kıyaslama nasıl yapılır

10 senelik yaşanmışlığı siz mi yaşadınız ? Bomboş bir hikaye anlatmışsınız. Arkadaşınız : 18 yaşında reşitken , aile baskısıyla evliliğe zorlanıyorsa neden yurtdışında ilgili makamlara başvurmadı ?

Yargılamıyorsanız , anlamaya çalışıyorsanız ; konu açmaktaki amacınız nedir ? Türkiye den onay mı lazım oldu ?

Her şeyi anaya babaya bilmem neye bağlıyoruz. Herkes üstündeki sorumluluğu böyle atıyor. Ben hiç çok mutlu çocukluk geçirmiş biriyle tanışmadım. Ya annesinden ya babasından dayak yemiş, baskı görmüş, kötü çocukluk geçirmiş bir dolu insan var. Zorla evlenip 2 çocuk yapmıyoruz. Aldatmıyoruz.
Yurtdışında yaşayan biri oradaki haklarını da biliyordun. Ayrılıp yardım alıp çalışıp yaşabilirdi. Bakın istediğinde çok da aykırı davranabiliyormuş demek ki. Boşanmak aldatmaktan daha mı kötüydü? Akrabaları silmemiş mi? Girip saçma sapan yerlerde lak lak yapıp başkalarıyla tanışmayı biliyorsa, şimdi ne yapacağını da kendi düşünsün.

Kim yargı dağıttı size bu konuda? Annesi kötüymüş, sıkıntı çekmiş, zorla evlendirilmiş (yersen), adamı sevmemiş, gidip aldatmış. Eee ne yapalım? Bize ne bunlardan? Ne yazmamızı istediniz tam olarak? Bir soru sormamışsınız, bir yardım talep etmemişsiniz hatta konunuza bakınca yorum bile istememişsiniz gibi. Ne istiyorsunuz gerçekten?

Ha kocasını sevmiyorsa aldatmış iyi yapmış adam da hak etmiş falan mı diyelim? Ne diyelim?

"Kişi yaptığının ardında duracak" dediğim için belki bana diyordur.

İskandinav ülkesinde yaşayıp ortadoğu zihniyetiyle yetişmiş bir insana söylenecek hiç bir şey yok. Evlenmeseymiş. Hadi o oldu, mutsuzsa boşansın. Buradan beklentiniz ne? Yok o çok dert ettiyse kendi üye olup konu açsın. Yani avrupada doğup büyüyüp onca imkan arasında işsiz güçsüz ve eğitimsiz kalmayı nasıl başarıyorlar anlamıyorum.

3-5 çocuk daha yapsın bunca sorunun arasında üremekte ne bileyim

Biz napam ??

Biz ne belgeler sunuyoruz vize almak icin bunlar şak diye gidip oranın da kalitesini bozuyor. Gerçekten çok tuhaf bir hayattayız.

Ay arkadaşınızın enerjisi o kadar dipte ki, şu an resmen bir el boğazımı sıkıyor. Böyle hayat olmamalı. Ne yapıp edip biraz hayat enerjisini arttırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…