• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir face krizide benden..

eşimin tüm şifrelerini bilirim zaten hepsi aynıdır. oda benimkileri bilir ama bi günden bigüne girip bakmış değilizdir. ben sevgiliyken girip birkaç kere bakmıştım ama evlenince aklıma bile gelmedi. ne oldu yani şimdi bizimki özel hayata saygısızlık mı oldu :) onun özel hayatı benim benimkide o :)
Şifreler bilinince mi güven sağlanıyor? Bilmeseydiniz aranızdaki güvene ne olacaktı? Bu gerçek anlamda güvenmek midir?

Onun özel hayatı benim benimki de o doğru bir yaklaşım değil bence. Siz ailenizle, arkadaşlarınızla eşinizin bilmesini istemeyeceğiniz özel şeyler paylaşmaz mısınız? Ya da eşiniz arkadaşıyla herhangi bir konuda sizden ayrı olarak konuşamaz mı? Özel hayat dediğiniz budur. Ve eğer buna müdahale ediliyorsa evet bence saygısızlıktır.

“Gezip tozarım, günümü gün ederim, olmadı tekmeyi basarım” demek öylesine başlamak demek.

Ama bence her ilişki kendi içinde güzeldir ve özeldir.

O insana değer veriliyor ki bir şeye adım atılıyor. Sonu ne olur bilinmez ama daha başlamadan “sallamıyorum” demek benim ilişki anlayışıma ters.

Evet farkettim sizin ilişki anlayışınızla benimki çok zıt:)
Benim hayat görüşüm umursamazlık üzerine kurulu...başlangıçta sallamamk çok normal, tanımam etmem, sapık mıdır, hırlı mıdır hırsız mıdır... neden fazla önem verip çok ciddiye alıp sonradan bozulayım. Güven kazanır, kendini sevdirir sallanır, umursanır bence...

canım erkeklerin çoğu zaten başta takılmak için çıkar bence bunda bi sakınca yok.... biz de ilk çıktığımız gün evlenme niyetinde olmuyoruz ki:) ayrıca bi ilişkide canın yansa sen de aynısını derdin bence...

ben sana daha kötü bi örnek vereyim... ben de şuanki sevgilimin(2 yıldır birlikteyiz)face.ine 1.senelik çıkarken bi şekilde ilk girdiğimde mesajlarına bakmıştım..ve yazılanlara şok oldum... bi arkadaşına "bu seferki büyük balık oğlum..bunu tuttum mu daha da ölsem de gam yemem yazmış... (beni balık olarak görmüş yani,av):110:

sonra aradan 2-3 hafta geçtikten sonra aynı çocuk benimkine yine sormuş noldu diye.... "
""" oğlum...yemeğe çıkcaz birazdan... ama kızı görmen lazım.... iri göğüsler..sütun bacaklar...seksi bir kalça... ve belde saçlar.... bi verse var yaaaa.... yazmış:KK57: bu biz çıkmadan önceki tanışma aşaması ve bizimki o aralar öyle efendi ki..en ufak bişeyde utanıp kızarıyor...saf aşık rolleri çekiyor bana,ama çevirdiği iğrenç muhabbete bak:KK57::KK57::KK57:

ama daha sonra nolnmuş??? aradan 4-5 ay geçmiş...biz tabi artık çıkıyoruz... muhabbetin rengi değişmiş... yengeniz olur oğlum..seviyorum...ciddiyiz... evlenmek istiyorum...aileler tanıştı vs.. la ...dan başkasını gözüm görmüo, dünyada bi o var gibi gelio....

daha da ilerleyen muhabbetlerde de artık çocuk,naber kanka,yenge napıo.... benim ki de iyiyiz dostum ya, iskeleye gitcez şimdi balık yemeye vs....

yani ilk gördüğümde başımdan aşağı kaynar sular döküldü...ayrılmaya kalktım falan ama sonra(3gün sürdü:p) şöyle bi mantıklı düşündüm.... bunlar her erkeğin yaklaşım tarzıdır hemen hemen... kafasından geçenleri bizimki yazıya dökmüş bi de salak gibi yakalandı hepsi bu... yoksa kaç erkek var bi kızla ilk günden çıkayım diye niyetlenen ki???

yani bence kafana takma....hatta hiç söyleyip tatsızlık da çıkarma face.de başka canını sıkacak bişey bulmadıysan.
böyle bi durumla karşılaşsam asla susamazdım herhalde helal olsun sana arkadaşım ben acaba o kızı aratmışmı diye girmiştim öyle bişey görmedim henüz diger mesajlarıda düzgün bitek o arkadaşıyla konuşması canımı sıktı baya yüklendim sen beni başkasını unutmak içinmi seçtin vs biçok soru sordum içine atma sor lütfen aklında ne varsa dedi ama üzüldüm işte

canım erkeklerin çoğu zaten başta takılmak için çıkar bence bunda bi sakınca yok.... biz de ilk çıktığımız gün evlenme niyetinde olmuyoruz ki:) ayrıca bi ilişkide canın yansa sen de aynısını derdin bence...

ben sana daha kötü bi örnek vereyim... ben de şuanki sevgilimin(2 yıldır birlikteyiz)face.ine 1.senelik çıkarken bi şekilde ilk girdiğimde mesajlarına bakmıştım..ve yazılanlara şok oldum... bi arkadaşına "bu seferki büyük balık oğlum..bunu tuttum mu daha da ölsem de gam yemem yazmış... (beni balık olarak görmüş yani,av):110:

sonra aradan 2-3 hafta geçtikten sonra aynı çocuk benimkine yine sormuş noldu diye.... "
""" oğlum...yemeğe çıkcaz birazdan... ama kızı görmen lazım.... iri göğüsler..sütun bacaklar...seksi bir kalça... ve belde saçlar.... bi verse var yaaaa.... yazmış:KK57: bu biz çıkmadan önceki tanışma aşaması ve bizimki o aralar öyle efendi ki..en ufak bişeyde utanıp kızarıyor...saf aşık rolleri çekiyor bana,ama çevirdiği iğrenç muhabbete bak:KK57::KK57::KK57:

ama daha sonra nolnmuş??? aradan 4-5 ay geçmiş...biz tabi artık çıkıyoruz... muhabbetin rengi değişmiş... yengeniz olur oğlum..seviyorum...ciddiyiz... evlenmek istiyorum...aileler tanıştı vs.. la ...dan başkasını gözüm görmüo, dünyada bi o var gibi gelio....

daha da ilerleyen muhabbetlerde de artık çocuk,naber kanka,yenge napıo.... benim ki de iyiyiz dostum ya, iskeleye gitcez şimdi balık yemeye vs....

yani ilk gördüğümde başımdan aşağı kaynar sular döküldü...ayrılmaya kalktım falan,dedim utanmadın mı o arkadaşınla ben yüzyüze bakıoruz... evlenecem diosun adama beni zamanında nasıl tarif etmişsin die.....:KK57: o da bundan kendisinin de sonradan çok pişman olduğunu, ama erkeklerin bu tarz muhabbetleri çok sık yapıp sonra da böyle kıza kapılıp evlendikleri çok görüldüğü için erkeklerin böyle şeyleri çok fazla hafızada tutmadığını söyledi.... (3gün falan şöyle bi mantıklı düşündüm....mantıklı geldi...dediği tazr örneklere ben de çok rastlamıştım çünkü... benim abartısız 3-4 erkek arkadaşım aman yaaa takılıom sadece dediği kızlarla evliler şuan:):KK45: oh olsun onlara... bizleri oyuncak sanıolar...En Büyük KK yani deme o ki..... bunlar her erkeğin yaklaşım tarzıdır hemen hemen... yoksa kaç erkek var bi kızla ilk günden çıkayım diye niyetlenen ki???

yani bence kafana takma....hatta hiç söyleyip tatsızlık da çıkarma face.de başka canını sıkacak bişey bulmadıysan.
sizinkide enteresanmış yani. iyi sabretmişsiniz. ben olsam o dakkika kıyameti koparıp yol verirdim. dilim durmaz yani hAddini bildirirdim! 1-ay 5 ay amann bekleyemem o msjları sessiz sessiz okuyarak. okuduktan 1 dk sonra kıyamet kopar

Kişinin adamlığı 1 aylık ilişkide artık kimseyi umursamadığını sallamadığını söyleyerek ölçülmez bence.
Ben de eşimle tanıştığımda en yakın arkadaşıma " gezip tozarım, günümü gün ederim olmadı tekmeyi basarım" ve daha neler demişimdir. Ne oldu karaktersiz mi oldum? Güvenim yoktu, ciddiye almam için uzun zaman ve emek gerekirdi ve öyle de oldu.

katılıyorum ve hep söylerim.... ben 18 yaşındayken bi çocukla tanıştım....arkadaşlarım çıkma onunla,serserinin teki, okumaz etmez,seni üzer dediler... aman bee çok yakışıklı çock, 2 hafta takılır ayrılırım dedim....10 SENE ÇIKTIM:KK57:

böyle bi durumla karşılaşsam asla susamazdım herhalde helal olsun sana arkadaşım ben acaba o kızı aratmışmı diye girmiştim öyle bişey görmedim henüz diger mesajlarıda düzgün bitek o arkadaşıyla konuşması canımı sıktı baya yüklendim sen beni başkasını unutmak içinmi seçtin vs biçok soru sordum içine atma sor lütfen aklında ne varsa dedi ama üzüldüm işte

üzülme üzülme....:) Bak aşağıda bi örnek daha yazdım... ben önceki ilişkimle 2 hafta çıkar ayrılırım,zihniyetiyle başladım....amam 10 yıl çıktım:) nasip olmadı yıprattık birbirimizi ayrıldık,ama çıkarken öl dese ölürdüm onun için... insanlar birbirlerini dış görünüşe göre seçerler genelde ama sevme işleri zamanla,karakteri tanıdıkça olur...ki seninki çok da çirkin bi laf etmemiş..bence kızma da üzülme de....normal

Evet farkettim sizin ilişki anlayışınızla benimki çok zıt:)
Benim hayat görüşüm umursamazlık üzerine kurulu...başlangıçta sallamamk çok normal, tanımam etmem, sapık mıdır, hırlı mıdır hırsız mıdır... neden fazla önem verip çok ciddiye alıp sonradan bozulayım. Güven kazanır, kendini sevdirir sallanır, umursanır bence...
Çok ciddiye alıp, hayatının merkezine koymak, tüm arkadaşlarını ekip bir tek onun etrafında dönmek, hesaplarını kapatmak bunlar farklı kavramlardır."ciddiye al, hayatının merkezine koy, ayrıltan sonra bunalım ol" demiyorum zaten.

Hırlı mı hırsız mı, sapık mı bilmeden ilişkiye başlanıyorsa zar atıp ne geleceğini bilmemek gibi bir şeydir. Ya da her an tecavüze uğrayabilirim olasılığını göz önüne almaktır. Ben alamam bu riski..

Şifreler bilinince mi güven sağlanıyor? Bilmeseydiniz aranızdaki güvene ne olacaktı? Bu gerçek anlamda güvenmek midir?

Onun özel hayatı benim benimki de o doğru bir yaklaşım değil bence. Siz ailenizle, arkadaşlarınızla eşinizin bilmesini istemeyeceğiniz özel şeyler paylaşmaz mısınız? Ya da eşiniz arkadaşıyla herhangi bir konuda sizden ayrı olarak konuşamaz mı? Özel hayat dediğiniz budur. Ve eğer buna müdahale ediliyorsa evet bence saygısızlıktır.
çok önceleri sosyal paylaşım sitelerine birlikte üye olduğumuzda şifrelerimizi birlikte yapmıştık. güvenmediğimizden değil yani. 10 yıl öncesi. ogün bugündür farklı şifre kullanmak." Onun özel hayatı benim benimki de o" ben orda espiri yapmak istedim. ikimizde 10 yıldır özel hayatımıza asla müdahale etmedik arkadaşlarımızla konuşurken sadece kimle konuştuğumuzu sorduk içeriğini hiç merak etmedik.

Bir iki ay sonra senle baslamis yani civi civiyi soker demis. Ben bukadar kisa surede yeni bi'iliskiye baslayan insanlari anlayamiyorum sanki asktan ote yara bandi ariyolar. İki aylik iliski icin tavizler ve donen muhabbetler fazla bence.

çok önceleri sosyal paylaşım sitelerine birlikte üye olduğumuzda şifrelerimizi birlikte yapmıştık. güvenmediğimizden değil yani. 10 yıl öncesi. ogün bugündür farklı şifre kullanmak." Onun özel hayatı benim benimki de o" ben orda espiri yapmak istedim. ikimizde 10 yıldır özel hayatımıza asla müdahale etmedik arkadaşlarımızla konuşurken sadece kimle konuştuğumuzu sorduk içeriğini hiç merak etmedik.

O zaman ya siz yanlış anlattınız ya ben yanlış anladım. Bu söylediklerinizde bence de problem yok.

konuştum kendisiyle o kızı unutmak içinmi geldin bana yaralarını sarmamımı istedin dedim ben kimseyi hatırlamıyorumki bu nerden çıktı yok öyle bişey ben sensizkende mutluydum seninle daha mutluyum hayal kurabiliyorum seninle aklına ne takılıyosa sor lütfen içine atma dedi

ne diyip ayrılayım peki girdigimimi söylemeliyim sence canım

yani söylemek okadar kolay degil facene girdim diyemessin ama nerden ögrendigini söylemeden sanki biri anlatmis gibi herseyi biliyorum eski sevgilini seni terketmesini .. felan anlat ama facene girdim deme duydum biyerden de

bunu
yani söylemek okadar kolay degil facene girdim diyemessin ama nerden ögrendigini söylemeden sanki biri anlatmis gibi herseyi biliyorum eski sevgilini seni terketmesini .. felan anlat ama facene girdim deme duydum biyerden de
bunu söylememe gerek yok canım kendisi bana başta herşeyi anlattı zaten baya zor bi dönem geçirmiş ama şimdi benimle yeni bi sayfa açmış falan filan işte..

o ayrıldıktan sonra sizinle ilişkiniz ne kadar süre sonra başladı anlayamadım. 1-2 ay sonraysa
mümkün değil yani unutmaması, aklına eski sevgilisi illa ki geliyordur. o nedenle sizinle ilişkiye başlarken çok bağlanmaması hemen normal.

Back
X