Bir fikir alabilir miyim? Lütfen.. :(

Aslında öyle değil. Çok nadir giderim onun istediğinin onda biri kadar. Yani özel günler harici birkaç kez dışarda buluştuk sadece.. Vicdanım hiç rahat değil ama içinde bulunduğum durum da zor. Aradaki iletişim ne kadar iyi olursa olsun baskı olduğu anda bir şeyleri gizleme yoluna gidiyor insan...

Erkek arkadaşın haksız. Annen gelsin istesin demiyor kızımın erkek arkadaşı kimmiş ben de bileyim istiyor.
Annenin erkek arkadaşınla tanışma isteğine hayır diyebiliyorsun ama erkek arkadaşının annemle görüşeceksin isteğine hayır diyemiyorsun.
Dengeyi kuramamışsın.. Annene haksızlık ediyorsun...

O zaman erkek arkadaşınızın annesi oğlunu size yamamaya çalısıyor mu oluyor? Böyle düşünmek ne kadar doğru lütfen bu düşünceyi bir tartın.
Siz nasıl erkek arkadaşınızı kırmayıp bol bol annesiyle görüşüyorsanız o da sizin için tutumlarında fedakarlık göstermeli.
Eğer annenizden gizli şekilde sevgilinizin annesiyle görüşürseniz, bir de anneniz o kadar ısrarcı olduğu halde sevgiliniz hürmet edip annenizle tanışmaya tenezzül etmezse annenize haksızlık etmiş olmaz mısınız?

O zaman sizde annesiyle gorusmeyin. Yani bu durumda kendimi dusundum ve cok uzuldum. bir yil kisa bir zaman degil eger ciddi degilse annesiyle niye tanistirdi.Bir terslik yokmu burada.
Yani sen tanışmazsan ben de görüşmem demek istedim ama bu sefer annesine de saygısızlık. O da bana değer veriyor kırmak istemiyorum.. Büyük terslik var ama kendisine ne kadar anlatsam da dinletemedim..

annene haksızlık yapıyosun. adam sana baskı kuruyo görmüyo musun? annem de annem demeye başlamış bile senin anneni hiçe sayıyo resmen kızmıyo musun bu duruma?

Aklı başında hiç kimse anneniz haksız demez.tabiki annen tanışmak isteyecek nasıl biri ile görüştüğünü bilmeye içinin az da olsa rahat etmeye hakkı var.senin anlatmanla annenin görmesindeki edindiği izlenimler bir değil.sen sevdiğin için göremediğin şeyler olabilir annen ise yılların tecrübesi ile daha iyi analiz edebilir.
Annen sonuna kadar haklı.

Yani sen tanışmazsan ben de görüşmem demek istedim ama bu sefer annesine de saygısızlık. O da bana değer veriyor kırmak istemiyorum.. Büyük terslik var ama kendisine ne kadar anlatsam da dinletemedim..
ben bi türk kadınının oğlunun partnerine karısına neyineyse değer verdiğine inanmıyorum, iyi davranmakla değer vermek aynı şey değil sen onun gelini bile değilsin şu an ne değeri? hele bi evlen o zaman görürsün değer veriyo mu vermiyo mu

Karşı taraf bu ısrar ne deyip kestirip atınca insan ister istemez zorla tutuyormuş gibi hissediyor kendini. Yamamak kelimesini o yüzden kullandım. O sevgilimin bana hissettirdiği duygu açıkcası.
Annesi de bir süre tanışmak istemedi, tesadüfen karşılaşıp tanıştık. Bunlarda bu işler böyle demekki dedim bende kendi kendime. Ama tanıştıktan sonra da görüşmek görev gibi bir şey oldu

sen de 'bu neyin ısrarı' de geç o zaman ona

İnanın bu cümlelerin hepsini kullanarak ikna etmeye çalıştım. Ama konu bu olunca öyle bi tavır sergiliyor ki sanki canını istiyorum .. Denge kuramıyorum o yüzden. Anneme daha çok nazım geçiyor sevgilimdense..

Annesi iyi bir insan olabilir ama sevgiliniz daha simdiden uzerinizde baski olusturmus. Ayrica ne munasebet yamamaya calisiyor kizinin iyiligini dusunen hic bir anne kizini kimseye yamamaya calismaz. Ozellikle belirtirsiniz bir beklenti icinde degilim ama annem kimlerle arkadaslik yaptigimi merak ediyor seklinde ben onun icin cok degerliyim dersiniz.

İlerde kızımın tanımadıgım biriyle görüşmesine izin verecegimi zannetmiyorum..Erkek arkadasın madem annenle tanısmayı gerek görmüyor sende onun annesiyle mesafe koyacaksın.Simdiden her sozune evet deme.Yarın ufak bir mevzuda bile hayır desen kötü olursun..Zamanında önce esim benim annemle tanısmıstı sonra ben onun annesiyle tanısmıstım.Sevgilinin düsüncesi ne kadar bencilce..Ve sacma.

Ilk başlarda tanışmaya yanaşmaması belki biraz haklı olabilir. çekinir falan çekingen biridir tamam da hala annenizin tanışmak istemesine rağmen tanışmıyorsa sıkıntılı bir durum. annem istediği halde sen tanışmıyorsun o da sana baştan önyargılı olacak bence dikkat et deyin sevgilinize.bu sözünüzü takmazsa anlayın ki sizinle zaten ciddi düşünmüyor.erkek anneleri oğullarının tüm sevgilileri ile de tanışabilir .erkekler lişkileri ciddi olmasa da tanıştırabiliyor anneleri ile.ama sizin annenizle tanışmaktan kaçan adam ileriyi düşünse zaten karşı taraf baştan bana tavırlı olmasın diye tanışırdı.
Sen benimle ciddi düşünsen beni zorda bırakmazdın deyin.annesiyle de görüşmeyin sizin annenizle görüşmedikçe.

Onun annesiyle de mesafe koyarak arayı soğutmak istemiyorum. O da beni tanımaya çalışıyor ve oğlunun bu tavrından habersiz. Ama sanırım böyle devam ederse kendi annemle aram açılacak..

Değer derken iyi davranmak da bunun içine giriyor tabi. Evet işler ciddileşince herkes çok değişir aynı tavrı bulamam belkide. Ama şuan için hakkını yiyemem sonuçta..

Onun annesiyle de mesafe koyarak arayı soğutmak istemiyorum. O da beni tanımaya çalışıyor ve oğlunun bu tavrından habersiz. Ama sanırım böyle devam ederse kendi annemle aram açılacak..

Ana gibi yar olmaz canım..Anneni kırmaya degmez..Rest cek sevgilin sana gercekten deger veriyorsa istegini yerini getirir.Sanki cok sey istiyorsun..

erkek arkadaşınızın kendi annesiyle ısrarla görüşmeni isteyip senin annenden kaçması düşündürücü... İlerde oldu ki evlendiniz bu şekilde yapa yapa annenizi sizden uzaklaştıracak. Annenizi bu kadar ezmesine izin vermeyin resmen yok sayıyor kadını... Hem demekki çekindiği bir şey var ki tanışmak istemiyor.

keşke sevgiliniz ciddi bişey olmadan tanısmam dedıgınde sız de tanısmam deseydınız. ben de eşimin ailesiyle tanıstım nişandan önce pişman oldum . sonrasında söz sahibi oluyolar ve sen bazı seyelri yutmak zorunda kalıyosun . eşim de ailemle tanıstı ama erkek ailesi genelde farklı bakıyo . annenle tanıstır en azından şartlar eşit olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…