Valla ne yalan söyleyeyim kayınbabanızın yerinde ben de olsam ben de kızardım. Oğlunu evlendireceği kız facebook gibi herkesin bulunduğu bir ortama erkekler hep peşinde yazıyor. Bence biraz düşüncesizce davranmışsınız. Hatta ben nişanlınızın bu duruma bozulmamasına şaşırdım. Kayınpederinizin tepkisinde anlaşılmayacak birşey yok yani. Silin bence o yazdığınızı.
Öyle yazmasaydınız keşke
Kayınpederinin bu şarkıyı bilmiyor olabileceğini düşündün mü? Elbette yaşam tarzına bırak kayınpederinin eşlerin bile karışmasına karşıyım. Ama bu yaşam tarzıyla ilgili birşey değil. Sen iyi niyetle bir şarkı sözü yazmışsın ama bundan sonra içine gireceğin ailenin düşünce yapısını da hesaba katmak zorundasın. Sen buraya ben kolsuz giyinen bir kadınım ama kayınpederim uzun kollu giyinmemi istiyor yazsaydın sana derdim ki sakın baskı yapmalarına izin verme. Aradaki farkı anlatabildim mi? O yazıyı silmen senin sen olmana engel olmaz yani merak etme. Emin ol adamı engellemen daha büyük sorunlara yol açacaktır. Yine de sen bilirsin tabi.facebook gibi bir ortamda her önüne geleni ekleyen bir insan değilim ki bu yazdığımı art niyetli düşünen insan ne benim arkadaşımdır ne dostum zaten defolsun gitsin.ben biliyorum ki benim babam bu yazdığımı görse gülüp geçer bilir ki şarkı ya da öyle gelişine yazılmış bir şey.ben yazdığımı silmekten çok nişanlımın babasını engellemeyi düşündüm.çünkü silersem ben olmam ben böyle bir hayat yaşamak istemiyorum.insanlar ne der aman ayıp mı olur diye düşünerek bir hayat yaşayamam.
adamcağız ne bilsin nil'in şarkısını sinirlenmiş haliyle, telefon açıp şarkıyı dinletin
kızlar merhaba,tatilden döner dönmez yine burdayım canım çok sıkkın.nişanlımla 1 haftalığına yurtdışına tatile gittik.aynı zamanda benim doğum günümdü.doğum günümde nişanlımla olan güzel bir fotomuzun altına iyiki doğdum gördün mü 25 oldum erkekler hep peşimde ama aklım (nişanlımın adını yazdım buraya) falan böyle bir şey yazdım.nil in klasik şarkısı işte.neyse daha dün türkiyeye yeni ayak basmışız nişanlımın babası nişanlımla konuşurken böyle bi yüzü attı tamam falan dedi neşesinden yazmıştır falan dedi anlamadım sorduğumda babası şöyle demiş 'işte erkekler hep peşimde yazmışım hoş karşılamamış işte o değilde insanlar yanlış anlarmış falan' dün resmen sinir krizine girdim.ben kendi babamdan hiç böyle şeyler görmedim gayet rahat bir hayat yaşarken bu tarz müdahalelerde çıldırıyorum.sizce bu tip şeylerden rahatsız olduğumu nasıl söylemeliyim.(
Kayınpederinin bu şarkıyı bilmiyor olabileceğini düşündün mü? Elbette yaşam tarzına bırak kayınpederinin eşlerin bile karışmasına karşıyım. Ama bu yaşam tarzıyla ilgili birşey değil. Sen iyi niyetle bir şarkı sözü yazmışsın ama bundan sonra içine gireceğin ailenin düşünce yapısını da hesaba katmak zorundasın. Sen buraya ben kolsuz giyinen bir kadınım ama kayınpederim uzun kollu giyinmemi istiyor yazsaydın sana derdim ki sakın baskı yapmalarına izin verme. Aradaki farkı anlatabildim mi? O yazıyı silmen senin sen olmana engel olmaz yani merak etme. Emin ol adamı engellemen daha büyük sorunlara yol açacaktır. Yine de sen bilirsin tabi.
Kayınpederinin bu şarkıyı bilmiyor olabileceğini düşündün mü? Elbette yaşam tarzına bırak kayınpederinin eşlerin bile karışmasına karşıyım. Ama bu yaşam tarzıyla ilgili birşey değil. Sen iyi niyetle bir şarkı sözü yazmışsın ama bundan sonra içine gireceğin ailenin düşünce yapısını da hesaba katmak zorundasın. Sen buraya ben kolsuz giyinen bir kadınım ama kayınpederim uzun kollu giyinmemi istiyor yazsaydın sana derdim ki sakın baskı yapmalarına izin verme. Aradaki farkı anlatabildim mi? O yazıyı silmen senin sen olmana engel olmaz yani merak etme. Emin ol adamı engellemen daha büyük sorunlara yol açacaktır. Yine de sen bilirsin tabi.
Bende hoş olmamış diyen arkadaşlar gibi düşünüyorum.
zaten şuan yazan herkes öyle düşündüğünü belirtmiş.ben inatla bunun normal bir şey olduğunu düşünüyorum.yani şarkıyı bilmiyor olsa bile eğlenme amaçlı yazdığım bir şeyi kim ciddiye alacak ki?
Kp niz almış..zaten şuan yazan herkes öyle düşündüğünü belirtmiş.ben inatla bunun normal bir şey olduğunu düşünüyorum.yani şarkıyı bilmiyor olsa bile eğlenme amaçlı yazdığım bir şeyi kim ciddiye alacak ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?