Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kusura bakma da,bırak kayınpederini,nişanlın bile bozulmalı.Şarkı sözü olabilir ama,yine de herşey her yerde söylenmemeli.kızlar merhaba,tatilden döner dönmez yine burdayım canım çok sıkkın.nişanlımla 1 haftalığına yurtdışına tatile gittik.aynı zamanda benim doğum günümdü.doğum günümde nişanlımla olan güzel bir fotomuzun altına iyiki doğdum gördün mü 25 oldum erkekler hep peşimde ama aklım (nişanlımın adını yazdım buraya) falan böyle bir şey yazdım.nil in klasik şarkısı işte.neyse daha dün türkiyeye yeni ayak basmışız nişanlımın babası nişanlımla konuşurken böyle bi yüzü attı tamam falan dedi neşesinden yazmıştır falan dedi anlamadım sorduğumda babası şöyle demiş 'işte erkekler hep peşimde yazmışım hoş karşılamamış işte o değilde insanlar yanlış anlarmış falan' dün resmen sinir krizine girdim.ben kendi babamdan hiç böyle şeyler görmedim gayet rahat bir hayat yaşarken bu tarz müdahalelerde çıldırıyorum.sizce bu tip şeylerden rahatsız olduğumu nasıl söylemeliyim.(
Merhaba canım evlilik dediğin kurum maalesef sen iste ve ya isteme bir şekilde aileleri de kapsıyor gerçek bu ve herkesin kendine göre örf,adet ve ananeleri varki alsalar da banane insanların ne düşündüğünden.ben o an mutlu olmuşum yazmışım.kötü düşünen insan normal bir şeyi de kötü düşünür zaten buna gelene kadar :/
kızlar merhaba,tatilden döner dönmez yine burdayım canım çok sıkkın.nişanlımla 1 haftalığına yurtdışına tatile gittik.aynı zamanda benim doğum günümdü.doğum günümde nişanlımla olan güzel bir fotomuzun altına iyiki doğdum gördün mü 25 oldum erkekler hep peşimde ama aklım (nişanlımın adını yazdım buraya) falan böyle bir şey yazdım.nil in klasik şarkısı işte.neyse daha dün türkiyeye yeni ayak basmışız nişanlımın babası nişanlımla konuşurken böyle bi yüzü attı tamam falan dedi neşesinden yazmıştır falan dedi anlamadım sorduğumda babası şöyle demiş 'işte erkekler hep peşimde yazmışım hoş karşılamamış işte o değilde insanlar yanlış anlarmış falan' dün resmen sinir krizine girdim.ben kendi babamdan hiç böyle şeyler görmedim gayet rahat bir hayat yaşarken bu tarz müdahalelerde çıldırıyorum.sizce bu tip şeylerden rahatsız olduğumu nasıl söylemeliyim.(
Aranızda aile arasında resmi bir nişan varsa adam haklı.kızlar merhaba,tatilden döner dönmez yine burdayım canım çok sıkkın.nişanlımla 1 haftalığına yurtdışına tatile gittik.aynı zamanda benim doğum günümdü.doğum günümde nişanlımla olan güzel bir fotomuzun altına iyiki doğdum gördün mü 25 oldum erkekler hep peşimde ama aklım (nişanlımın adını yazdım buraya) falan böyle bir şey yazdım.nil in klasik şarkısı işte.neyse daha dün türkiyeye yeni ayak basmışız nişanlımın babası nişanlımla konuşurken böyle bi yüzü attı tamam falan dedi neşesinden yazmıştır falan dedi anlamadım sorduğumda babası şöyle demiş 'işte erkekler hep peşimde yazmışım hoş karşılamamış işte o değilde insanlar yanlış anlarmış falan' dün resmen sinir krizine girdim.ben kendi babamdan hiç böyle şeyler görmedim gayet rahat bir hayat yaşarken bu tarz müdahalelerde çıldırıyorum.sizce bu tip şeylerden rahatsız olduğumu nasıl söylemeliyim.(
7 yıllık bir geçmişimiz varken böyle şeyler yaşamayıp şimdi bir nişandan sonra böyle şeyler duyunca yadırgıyorum.ki facebookta insanlar yanlış anlar yazmış.mesela kız kardeşine bakıyorum nişanlımın daha sevgiliyken sevgilisinin soyadını yaptı facebookunda.ya da böyle garip garip fotolar paylaşıo.işte ben de diyorum ki bu ne perhiz ne lahana turşusu.ay bilemedim kafam karıştı sinirleniyorum hala hak veremedim ben.yorumun için çok teşekkürler bu arada :)
Ay çok güldüm ya. Bi de ilk başta "güzel bir foto" kısmını "özel bir foto" olarak okudum, dumur oldum. Özel fotoyu kayınpeder nasıl gördü diye.
Benzer bir olay ilk nişanlandığımda ben de yaşamıştım. Suavi konserinden bir foto paylaştım, nişanlım altına Yaban inciri yalı çapkınım örtpas etme aşkını yazmış. Ben de ona Çoban aldatan çit sarmaşığım sar bana kollarını yazdım. Amcam ailede savaş çıkardı, mesajlarla sevişiyor bunlar, sakallı bir adamla da fotoğraf koymuşlar ne olduğu belli değil diye. Şarkı olduğunu anlatana kadar canım çıktı. Silmedim tabi ki.
Sen de böyle mutluysan silme, ama kayınpederine açıklamanı yap bence. Gönlü olsun onun da. Muhtemelen şarkı olduğunu bile bilmiyordur.
Sorma adam toptan enteresan. Nikahta eşimle öpüştük diye nikah salonunu terk etmişti evlerine kadar bekleyemiyorlar bunlar diye.ay buna çok güldüm ama ben :))))mesajlarla sevişio bunlar hahahahaah![]()