bir fikir verene çok dua edeceğim

merallde

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
316
83
298
İstanbul
Merhaba hanimlar
ileri derecede reflü vardi bende. Şimdi hamileyim. Sorunum; gün içinde yemek yedikten sonra midem çok şiddetli köprüyor ve üç dakikaya bir ağız dolusu tükmuk atiyorum lavobaya. Tükürmekten yorgun düşüyorum. Disarida da agzimda biriktirip peceteye atiyorum. Üç dort saat suruyor. Artık dışarı cikamaz oldum. Nezaman başlayacağı belli olmuyor çünkü.
Çok zor durumdayım. Şu anda bile peceteler yanımda.
bana bir fikir verin lütfen. Ne yapmaliyim.

Gaviscon kullanın mideniz yandikca icersiniz.ben içtikten 1 dk sonra su iciyorum daha çabuk etki ediyor.

Ben de reflu var, yalniz ilaclarin bir faydasi olmuyor. I. Saracoglu her yanma hissettiginde bir kucuk fincan sut oneriyor. Verdigi belirli bir sure yok. Yalniz gecmeden birakinca tekrar baslaman gerekiyormus. Ben boyle hatirliyorum soyledigini daha denemedim. Sen daha fazla arastirabilirsin canim. Gecmis olsun.

Her yanma olduğunda birazcık süt iç böyle böyle olma süresi uzayacak ve inşallah zamanla bitecek ama ihmal etme. Duamı isterim işe yararsa ,:))

Arkadaşım hamileysen daha da dikkatli davranman gerekmiyor mu. Tabi ki doktora gidip danismalisin.
Başına boyle bir sey gelen var mi yi arastirmani anlarim ama verileb ilaclarla bu kadar ilgilenmeni anlamadim. Insallah tez vakit sikintin gider de rahat edersin

Doktora gidin ve verdiklerini dediklerini uygulayin surekli bir sekilde cok basit bir soruydu kolay yoldan dua alicam :)

Pazartesi gideceğim ama her tedavi de ise yyaramıyor ben benim gibi yasayanlarin neler yyaptığını çok onemli buluyorum

Ilk okula giderken serviste vardi boyle bir cocuk yazik inene kadar virc virc tukurugunu tutardi agzinda demek onun da boyle bir sorunu vardi biz pisligine yapiyor sanardik.

Allah sifasini versin zor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…