bir fikir verene çok dua edeceğim

Benimde reflüm vardı gebeliği öğrenince gastro doktoru tam sekiz şişe yazdı benden lıkır lıkır içerdim 14. Haftaya kadar sonra 30. Haft ada n sonra bir daha başladı doğurana kadar gebelik zor iş

Reflu, gastrit, ulser yasamis ve iyilesmis biri olarak hamileliginizden sonra ilac tedavisine baslayin derim. Önemli olan tedaviden sonraki surec 3 4 ay kahve, cay, asitli icecek, kizartma gibi agir yiyecekler minimum olacak ayda 1 belki 2 defa. Ayrica sütün icindeki laktoz midenizi rahatsiz edecegi icin laktozsuz süt tuketmelisiniz. Birde asitli meyvelerden kacinin portakal, mandalina ozellikle limondan

Siz ilaç tedavisi ile mi tamamen kurtuldunuz?

Evet tam olarak sizin ki gibi bir hamilelik geçiriyorum suan. Hamilelikten öncede on gündebir rulo pecetelerle geciriyor DF um. Peki siz gebelikten sonra iyileştiniz mi?

Evet tam olarak sizin ki gibi bir hamilelik geçiriyorum suan. Hamilelikten öncede on gündebir rulo pecetelerle geciriyor DF um. Peki siz gebelikten sonra iyileştiniz mi?
evet Allah a şükür midem telefmi oldu acaba diye düşünürken daha sonra düzeldim, ama asitli ve baharatlı yicekler, soğuk gıdalar, üşütme vs etkilerse yine olabiliyor ara ara

Siz ilaç tedavisi ile mi tamamen kurtuldunuz?

Evet cok agir bi ilacti. Gunde 3 kez içiyordum her ogunde 3er taneden 9 adet. 10 gun boyunca hic biseyin tadini alamamistim. Bazen kahveyi abartinca midem eksimeye basliyor bikac gün mide koruyucu iciyorum, kahveye ara veriyorum duzeliyor

Hsmileyken doktor gaviscon vermisti . bi seferde uc sise yazmisti. Doktoruna soyle sana yazar, kendiligindrn alma yine de. Cok rahatlatir seni bi de domatesi kabuksuz ye

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım benim size önerim ilaç kullanmaktan ziyade önce yeme alışkanlıklarınızı düzene sokmanız. mesela 3 öğün yeriz değil mi siz ögünleri çoğaltıp miktarları azaltarak midenizi tam doldurmadan tok durmanın yollarına bakın böylece mideniz tam dolmaz tok olursunuz cabuk acıkırsınız ama olsun en azından mide asidiniz yemek borunuza değmez ve ağrılarınız azalma eğilimine gidebilir.. zaten mideniz ağrıyarak size sinyal veriyor.. ayrıca ülserinizi azdıran bazı yiyeceklerden uzak durmanızı tavsiye ederim asitli,baharatlı vs yiyecekler sanırım.. bir iki gün bu şekilde deneyin fayda göremezseniz de ilacı doktorunuz tavsiyesinde kullanın hamileler için uygun olsa dahi en azından doktorunuza danışın.. Allah şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…