Herkese katiliyorum hamilelikte gavisconu guvenle ac karnina kullanabilirsin birde ben ikinci cocugumda 8.aya kadar hep mide bulantusi cektim arabaya binince direkt cikariyodum doktor onun icinde ilac vermisti bi gorus doktorunla..
Çok teşekkür ederim ben hamilelikte mide ilaçlar kullanılmaz diye biliyor dum biraz rahatladim
Benim arkadaşım pet bardak elinde yanımizda tükürüp duruyordu bende anlamıyordum çok kusuyordu ama o bardaga kimseden utanmadan tukuruyordu ne yapsın 7. Ayinda hala küsüyor kadın bir ara rahatlamisti kanser tedavisi gören hastaların kullandığı ilacı kullanıyorum demişti ama adını bilmiyorum ilaç Adida vermem zaten.tukur boşver mazereti n var nede olsa
Benim arkadaşım pet bardak elinde yanımizda tükürüp duruyordu bende anlamıyordum çok kusuyordu ama o bardaga kimseden utanmadan tukuruyordu ne yapsın 7. Ayinda hala küsüyor kadın bir ara rahatlamisti kanser tedavisi gören hastaların kullandığı ilacı kullanıyorum demişti ama adını bilmiyorum ilaç Adida vermem zaten.tukur boşver mazereti n var nede olsa
Merhaba hanimlar
ileri derecede reflü vardi bende. Şimdi hamileyim. Sorunum; gün içinde yemek yedikten sonra midem çok şiddetli köprüyor ve üç dakikaya bir ağız dolusu tükmuk atiyorum lavobaya. Tükürmekten yorgun düşüyorum. Disarida da agzimda biriktirip peceteye atiyorum. Üç dort saat suruyor. Artık dışarı cikamaz oldum. Nezaman başlayacağı belli olmuyor çünkü.
Çok zor durumdayım. Şu anda bile peceteler yanımda.
bana bir fikir verin lütfen. Ne yapmaliyim.
Sütü deniyorum ama fayda etmedi ne yazikki. Birde yanma olmuyor ağız dolusu
Tükruk doluyor ağzıma yutamiyorum da. Sürekli tukuruyorum
Merhaba hanimlar
ileri derecede reflü vardi bende. Şimdi hamileyim. Sorunum; gün içinde yemek yedikten sonra midem çok şiddetli köprüyor ve üç dakikaya bir ağız dolusu tükmuk atiyorum lavobaya. Tükürmekten yorgun düşüyorum. Disarida da agzimda biriktirip peceteye atiyorum. Üç dort saat suruyor. Artık dışarı cikamaz oldum. Nezaman başlayacağı belli olmuyor çünkü.
Çok zor durumdayım. Şu anda bile peceteler yanımda.
bana bir fikir verin lütfen. Ne yapmaliyim.
Al eline siseyiy yudum yudum ic..Peki nasıl kullanmaliyim hergün mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?