bir fikir verene çok dua edeceğim

Amon teşekkür aTE="MinikPiranha, post: 45157790, member: 554694"]Ilk okula giderken serviste vardi boyle bir cocuk yazik inene kadar virc virc tukurugunu tutardi agzinda demek onun da boyle bir sorunu vardi biz pisligine yapiyor sanardik.

Allah sifasini versin zor gercekten[/QUOTE]
Amin. Çok teşekkür ederim

Yatarken başınızın altına yastık koyarak yükseltin ve hafif sola doğru dönerek yatın .. Geceleri yatmadan 4 saat içinde hiç bir şey yemeyin ve içmeyin. Akşamları geç saatlerde özellikle ağır ve asitli yiyecekler ve içecekler tüketmeyin. Papatya çayı gibi bitki çayları iyi gelebilir ama bu gibi doğal besinler ve ilaçlaı kullanmadan önce doktora mutlaka danışın.. Çok geçmiş olsun..

Herkese katiliyorum hamilelikte gavisconu guvenle ac karnina kullanabilirsin birde ben ikinci cocugumda 8.aya kadar hep mide bulantusi cektim arabaya binince direkt cikariyodum doktor onun icinde ilac vermisti bi gorus doktorunla..

Doktor daha iyi bilir tabi ama sana önerim
Leblebi bildiğimiz sari leblebi midedeki asidi emdigi icin rahtlattigi belirtiliyor anneminde mide rahatsizligi var leblebi yedigi zaman daha rahat geciriyor gununu hemde hicbir zarari yok :)

Benim arkadaşım pet bardak elinde yanımizda tükürüp duruyordu bende anlamıyordum çok kusuyordu ama o bardaga kimseden utanmadan tukuruyordu ne yapsın 7. Ayinda hala küsüyor kadın bir ara rahatlamisti kanser tedavisi gören hastaların kullandığı ilacı kullanıyorum demişti ama adını bilmiyorum ilaç Adida vermem zaten.tukur boşver mazereti n var nede olsa

Herkese katiliyorum hamilelikte gavisconu guvenle ac karnina kullanabilirsin birde ben ikinci cocugumda 8.aya kadar hep mide bulantusi cektim arabaya binince direkt cikariyodum doktor onun icinde ilac vermisti bi gorus doktorunla..

Çok teşekkür ederim ben hamilelikte mide ilaçlar kullanılmaz diye biliyor dum biraz rahatladim

Çok teşekkür ederim ben hamilelikte mide ilaçlar kullanılmaz diye biliyor dum biraz rahatladim

Kırmızı elma öneririm,iyi geliyor,yanmayı alıyor.Akşam yemekten bir saat kadar sonra kırmızı elma yiyin ve yatana kadar başka bir şey yemeyin.

1 yudum süt için ama soğuk olacak..1 dk.sonra bir yudum daha..bayağı etkili oldu bende..bende gaviscon şurup kullandım.. Fena günlerdi..

gaviscon.mideye tek iyi gelen hamilelikte güvenli olan en iyi şurup.yoğurt gibi bişe :))

Iste tam olarak böyleyim bende acaba hangi ilaçla çözüm buldu. Şimdi geçtimi hepsi?

ayyy yazık.Ablam da aynı.çokz zor.Allah şifa versin.Ablam naneli sakız çiğneyince iyi hissediyor kendini.Deneyin isterseniz

Sütü deniyorum ama fayda etmedi ne yazikki. Birde yanma olmuyor ağız dolusu
Tükruk doluyor ağzıma yutamiyorum da. Sürekli tukuruyorum

Bende ileri derecede reflü hastasıyım, bir yıldan fazladır tedavi görüyorum
Arkadaşların dediği gibi Gaviscon çok etkili ancak sadece onunla olmaz
Yediklerine dikkat etmen lazım, az ve sık beslenmen lazım, yemekten sonra uzanmak, yatıp şekerleme yapmak gibi şeylerden kaçınman lazım, akşam 8 den sonra bir şey yememelisin. Ben ilave ilaçlarda kullandım bir yıl boyunca şimdi yavaş yavaş kesiyor doktorum ilaçları, hamile olduğun için azami dikkat etmen lazım, doktoruna danışarak ilaç kullan

Ben OTE="Meleknaz, post: 45157989, member: 373745"]Kırmızı elma öneririm,iyi geliyor,yanmayı alıyor.Akşam yemekten bir saat kadar sonra kırmızı elma yiyin ve yatana kadar başka bir şey yemeyin.[/QUOTE]
Bunu deneyecegim ins

Yok geçmedi canim doğum iznine erken çıktı evde yatıyor yediğini Tutamıyor ama o ilacı zararı olur diye bırakmış olabilir hafta başı çok kötüydü sanada Allah kolaylıklar versin dok söyle sana uygun bir ilaç versin hayırlı dogumlar

Dilimde tuy bitti yahu yapin su nefes olayini ..evet evet cirkinlesiyorum ama hep soyluyorumda dinlenmiyorum ondan refru falan kalmaz Allahin cellecelaluhu izniyle ...simdi yapilacak sey su oncelikle diaframdan nefes almayi ogreneceksiniz yani dogru nefes google yazin cikiyor ogrenin en az 30 kez yapin ki zamanla surekli dogru nefes aldiginiz icin birsey kalmaz....nefes alirken gogsunuz sisiyor bu yanlis dogrusu karninizin sismesi...bunu yapan arkadastan Allah azzevecelle razi olsun sebep oldu
Siskinlige yanmaya siddetli agriya karsi yapin gorun..bebeginiz oldugunda dikkat edin o gobegi sisiyor nefes alinca dogru nefes yani ...sizde yapin ki Allah cellecelaluhu kolay dogum nasip etsin hayirli saglikli evlat olsun

DOGRU NEFES ALIN REFLU GASTRIT KALMAZ ILAC VS GECICI COZUMLEEER

Diger mesajimi uzun yazdim kisa kes k
Diyenlere olsun buda belki bunu gorurler

[QUOTduyması. riarastiracagimi176, member: 685423"]Dilimde tuy bitti yahu yapin su nefes olayini ..evet evet cirkinlesiyorum ama hep soyluyorumda dinlenmiyorum ondan refru falan kalmaz Allahin cellecelaluhu izniyle ...simdi yapilacak sey su oncelikle diaframdan nefes almayi ogreneceksiniz yani dogru nefes google yazin cikiyor ogrenin en az 30 kez yapin ki zamanla surekli dogru nefes aldiginiz icin birsey kalmaz....nefes alirken gogsunuz sisiyor bu yanlis dogrusu karninizin sismesi...bunu yapan arkadastan Allah azzevecelle razi olsun sebep oldu
Siskinlige yanmaya siddetli agriya karsi yapin gorun..bebeginiz oldugunda dikkat edin o gobegi sisiyor nefes alinca dogru nefes yani ...sizde yapin ki Allah cellecelaluhu kolay dogum nasip etsin hayirli saglikli evlat olsun[/QUOTE]
Bunu duymamisti arastirayim merak ettim

Gaviscon şurup iyi geliyor kesiyor anında ama bitirmiyor. Bende bundan on sene önce olmuştu reflü ve cidden fena oluyordum. Boğazıma kadar yanıyordu midemde ateş resmen. Gaviscon şurup içtim iyi geldi ama kesin çözümü ben dört beş ay perhiz uygulayarak buldum. Bu süreçte çikolata asitli içecekler hazır gıdalar tüketmedim mayalı şeylerden uzak durdum poğaça simit gibi. Ev yapımı yemekler tükettim hem diyette yapmış oldum. On sene oldu reflüm hiç tekrar etmedi. Hem hamilesin sağlıklı beslenmen gerek bence hazır gıdalar mayalı ürünler asitli içecekler tüketme bu süreçte geçer umarım. Bir de hamilelerde zaten reflü çoğunlukla görülür hamilelikten sonra geçer diye biliyorum.

Hamile bir insanın sağlığıyla ilgili bir konuyu burda bize sormasını hiç doğru bulmadım.Lütfen doktora gidin,danışın..burada kaynanam bana 3 eltime 5 bilezik taktı 3 yıldır unutamıyorum diye dert eden insanlara tıp bilgisi soruyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…