bir fikir verin lütfen...

O zaman annenle konuş arkadaşım dügün olmasını çok istiyorsun madem içinde kalmasın sayılı gün çabuk geçer derler

tamam istiyorsunda
sen bu isteğini nişanlına ailesine söyledin mi?
benim bildiğim bu tip durumlarda ortak karar alınır

söylemedm yanlış anlaşılmaktan korkuyorum babama anlattım babam kızım düğün olsa ne olcak dedikleri daha mantıklı dedi.. masraftan kaçsalar ankaranın en lüks restoranında rezerve yaptırmayı düşünmezler.. ne olck bilmiyorum ayrıca yeni sözlendik çok yeni bu öyle bir konusuldu sadece.... öyle detaylara inilmedi

bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok
düğün istemen en doğal hakkın
sözlünle konuş, en azından bi kına gecesi olsun de
eğer ki bunu dile getirmez susarsan ömür boyu bunun pişmanlığını yaşarsın
ne zaman düğüne gitsen iç geçirerek bakarsın
bunları yaşamaktansa bi kına gecesi olması konusunda isteğini ilet
bunda ayıp birşey yok

Son düzenleme:

konusucam artık zaten söylesem yok dicek insanlar değil ben sadece sölemekten cekiniyorum.

Babalar zaten herşeyi gereksiz bulurlar ben senin yerinde olsam yemekli düğün yapardım madem öyle

şimdi sözlüme inceden bir bahsettim hayatım canlı müzikte olur hersey bizim istediğimiz gibi olacak diyor da anlatamıyorum benim abimde ablamda bir düğün yaptılar ki anlatamam insan ister istemez bende böyle yapcam diyor ne bilim

Sende sizinkilere bende abim ve ablam gibi istiyorum de annende konu açar kv ye der ablası abisine özeniyor gönlü olsun falan onları çok beğenmişti oda öyle istiyor diye

Sende sizinkilere bende abim ve ablam gibi istiyorum de annende konu açar kv ye der ablası abisine özeniyor gönlü olsun falan onları çok beğenmişti oda öyle istiyor diye

ışılay adetler farklı olunca isteyemiyorsun ki benim abimde bizim memleketli birini aldı yengemde hersey ortaktı herkes ne yapılacağını biliyordu bunlar bana çorap getirdiler istemeye gelirken örgü çok sık çok güzel taşlı brsey süslemeli anlamadık biz.. meğerse onlarda öyleymiş çorap getirilirmiş bilmiyoruz mesela.. o yüzden farklı bizde kemençe vardır tulum vardır horon vardır onlarda yok bilmezler anlamazlar.. o yüzden tutturmak istemiyorum hakta veriyorum ha kına gecem olursa hepside olcak ama..

çok sinirlendim çok gerildim ya ağlamak geliyor suan içimden mesleği insan öldürmek denilmişti çok kötü oldum böyle bir düşünce nasıl olabilir söyleyin ya

çok sinirlendim çok gerildim ya ağlamak geliyor suan içimden mesleği insan öldürmek denilmişti çok kötü oldum böyle bir düşünce nasıl olabilir söyleyin ya

Arkadaşım kendini yıpratma boşver polislerimizi ,askerlerimizi bütün vatan evlatlarımızı rabbim korusun inşallah askerlerimiz ,polislerimiz sayesinde evlerimizde rahatız onlar olmazsa halimiz ne olurdu ağlayıpta kendini üzme arkadaşım

onun işi insan öldürmek değil sarıldığım zaman belindeki silah benmde hoşuma gitmiyo ama insan falan öldürmüyo.

Dugun meraklısı oynama meraklısı olmak ayıp bise mı sanki. Bi genc kız icin düğünü cok önemlidir henüz ortada bi aday yokken bile hayalini kurar düğününün. Bence evleneceginiz adama su cok normal cok haklı isteginizi bile söyleyebilmeniz lazım

Silmişsin yorumun bazı kısımlarını ama cevap veremeden geçemeyeceğim benim eşimde vatan evladı insan öldürmek falan demişsiniz siz ne zamandan beri dağdaki teröristi insan yaptınız insan olsalardı bebek katili olmazlardı insan olsalardı vatan bekçilerinin arkasından kurşun sıkmazlardı.Evlilik kurulmaz demişsiniz eşimi Rabbim iyiki bana göndermiş iyiki öyle değerli bir mesleği var ve iyiki onunla evliyim.6 yıl oldu çook şükür yüce Rabbime.Bazen yaşadığım şu sıkıntılı memlekette sizin gibi düşünenler içinmi vatan bekliyoruz diye üzülüyorum amaa buna değer binlerce insan var.Fazla bişey yazmayada gerek yok sanırımmmm

Canım bak ben de nikahla ve sade bir davetle evlenmek isterim, ama karadenizliyim ben de öyle tulumlu kemençeli düğüne gidince çok eğlenirim. Bizim oranın insanı çok sever, sırf bunlar için düğün yapar. Eğer içinde varsa ve imkanınız da varsa sakın içine atma, sonra sen üzülürsün belki söylenip eşini de üzersin. Açıkla "ben böyle bir düğün istiyorum, hayalimde bu var" de , bunun neresi anormal? Yani ikiniz evleniyorsunuz, onların düğün istemiyoruz deme hakkına sahip olmaları gibi senin de düğün istiyorum deme hakkına sahip olman lazım. Konuşun, anlaşın. Bırak oynama meraklısı bilsinler, ne var yani? Lütfen bu kadar pipirikli olma, çok basit bir mesele. Kendi evliliğin hakkında fikrini söyleyip, isteklerini ortaya koyacaksın. Duyan kilolarca altın istiyor sanır.

ne denmek istediği ortada zaten sen neden kafaya takıp üzülüyorsun ki!
polislerimiz olmasa biz evlerimizde nasıl huzurlu uyuyalım
senin sözlün bu ülkenin en şerefli en kudretli mesleğini yapıyor
ülkemizi topraklarımızı hainlerden koruyor
belliki çok hassas yapıya sahipsin
sen boşver üzme kendini

çok tesekkür ederim nasıl moralim bozuldu anlatamam tüm şevkim kaçtı soğudum resmen istemiyorum hiç bişey böyle nasıl düşünebilirler şok oldum lanet olsun o adam gece hiç uyumadı şubedeyim nöbet tutuyorum dedi daha bu gece neyin nöbetini tutuyo bunların mı yazıklar olsun.

Canımm hiç takılma böyle şeylere boşver böyle düşünenler istisna diyorum sadecee.Öyle değerli meslekleri varki bunu bilen bilir anlayan anlar anlamayanda kendi çapında takılır diyorum sadecee

Böyle farklı şehirlerden evlenenlerde gördüğüm kadarıyla erkek tarafı kendi memleketinde düğün yapıyor kız tarafı da kendi memleketinde düğün yapıyor o düğün yerine yemek vermeyi istiyor demek bunu herhalde kendi memleketinde yapacaktır. Sen de ailenden sizin orada bir düğün isteyebilirsin tabi masraflar senden olur.

evet aynen öyle ben bir sürü kişiyle birlikte oldum yalan söyleyemem ama ilk defa saygı duydum birine tepeden tırnağa saygı duydum mesleğine karakterine düşüncelerine herseyine saygı duydum önemli olan bu değil mi lanet olsun öyle diyen insanlara.

İpods, ne kadar da kolay söylemişsin "onların mesleği insan öldürmek, onlarla kuva kurulmaz". Yuva kurmayı hak görmediğin insanlar olmasa sen ne evinde rahat rahat oturursun, ne rahat yer içersin, ne de sokakta dolaşırsın. Sen ülkende rahat yaşa, hatta evlen yuva kur diye binbir tehlikenin ortasında görevlerini yapmaya çalışıyor o insanlar. Yoksa sokaktan geçeni tipini beğenmedikleri için öldürmüyorlar. Öldürmek kadar ölmek de var mesleklerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…