yok dindar değiller memleketler adetler farklı biz ankaradayız bizimkiler tabzondan gelecekler.. onlar nevsehirde nevsehirden gelecekler.. diyorlarki herkes çağırmak istediğini çağırsın bir yerde yemek yenilsin nikah kıyılsın falan diye konusuldu bizimkilerde öyle istiyor ama ben düğün istedim sadece ne bilim bilmiyorum artık ne olcaksa kına gecesi yapılsın dicem ama bide düğün meraklısı oynama meraklısı diye düşünsünlerde istemiyorum açıkcası..
tamam istiyorsunda
sen bu isteğini nişanlına ailesine söyledin mi?
benim bildiğim bu tip durumlarda ortak karar alınır
söylemedm yanlış anlaşılmaktan korkuyorum babama anlattım babam kızım düğün olsa ne olcak dedikleri daha mantıklı dedi.. masraftan kaçsalar ankaranın en lüks restoranında rezerve yaptırmayı düşünmezler.. ne olck bilmiyorum ayrıca yeni sözlendik çok yeni bu öyle bir konusuldu sadece.... öyle detaylara inilmedi
bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok
düğün istemen en doğal hakkın
sözlünle konuş, en azından bi kına gecesi olsun de
eğer ki bunu dile getirmez susarsan ömür boyu bunun pişmanlığını yaşarsın
ne zaman düğüne gitsen iç geçirerek bakarsın
bunları yaşamaktansa bi kına gecesi olması konusunda isteğini iler
bunda ayıp birşey yok
Babalar zaten herşeyi gereksiz bulurlar ben senin yerinde olsam yemekli düğün yapardım madem öyle
Sende sizinkilere bende abim ve ablam gibi istiyorum de annende konu açar kv ye der ablası abisine özeniyor gönlü olsun falan onları çok beğenmişti oda öyle istiyor diye
çok sinirlendim çok gerildim ya ağlamak geliyor suan içimden mesleği insan öldürmek denilmişti çok kötü oldum böyle bir düşünce nasıl olabilir söyleyin ya
Arkadaşım kendini yıpratma boşver polislerimizi ,askerlerimizi bütün vatan evlatlarımızı rabbim korusun inşallah askerlerimiz ,polislerimiz sayesinde evlerimizde rahatız onlar olmazsa halimiz ne olurdu ağlayıpta kendini üzme arkadaşım
yok dindar değiller memleketler adetler farklı biz ankaradayız bizimkiler tabzondan gelecekler.. onlar nevsehirde nevsehirden gelecekler.. diyorlarki herkes çağırmak istediğini çağırsın bir yerde yemek yenilsin nikah kıyılsın falan diye konusuldu bizimkilerde öyle istiyor ama ben düğün istedim sadece ne bilim bilmiyorum artık ne olcaksa kına gecesi yapılsın dicem ama bide düğün meraklısı oynama meraklısı diye düşünsünlerde istemiyorum açıkcası..
Düğünsüz evlilikmi olur amerikadan afrikaya kadar dünyanın her yerinde her kültüründe düğün var trabzonda mı yokmuş, işlerine öyle geliyordur masraf olmasın diyedir. Diretin düğün istediğinizi belirtin. Akrabalarınız dostlarınız çevreniz var dul kadın mı alıyorlar . yok çok dindar çok kapalı bir aile yapıları varsa düğün yerine mevlit yapıyorlarsa o ayrı.
Özel harekatçı olmasına gelince gerçekçi olmak lazım her ne kadar kahraman olsalarda onlarla aile kurulmaz.
çok sinirlendim çok gerildim ya ağlamak geliyor suan içimden mesleği insan öldürmek denilmişti çok kötü oldum böyle bir düşünce nasıl olabilir söyleyin ya
Silmişsin yorumun bazı kısımlarını ama cevap veremeden geçemeyeceğim benim eşimde vatan evladı insan öldürmek falan demişsiniz siz ne zamandan beri dağdaki teröristi insan yaptınız insan olsalardı bebek katili olmazlardı insan olsalardı vatan bekçilerinin arkasından kurşun sıkmazlardı.Evlilik kurulmaz demişsiniz eşimi Rabbim iyiki bana göndermiş iyiki öyle değerli bir mesleği var ve iyiki onunla evliyim. 6 yıl oldu çook şükür yüce Rabbime.Bazen yaşadığım şu sıkıntılı memlekette sizin gibi düşünenler içinmi vatan bekliyoruz diye üzülüyorum amaa buna değer binlerce insan var.Fazla bişey yazmayada gerek yok sanırımmmm
çok tesekkür ederim nasıl moralim bozuldu anlatamam tüm şevkim kaçtı soğudum resmen istemiyorum hiç bişey böyle nasıl düşünebilirler şok oldum lanet olsun o adam gece hiç uyumadı şubedeyim nöbet tutuyorum dedi daha bu gece neyin nöbetini tutuyo bunların mı yazıklar olsun.
ne denmek istediği ortada zaten sen neden kafaya takıp üzülüyorsun ki!
polislerimiz olmasa biz evlerimizde nasıl huzurlu uyuyalım
senin sözlün bu ülkenin en şerefli en kudretli mesleğini yapıyor
ülkemizi topraklarımızı hainlerden koruyor
belliki çok hassas yapıya sahipsin
sen boşver üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?