İpods, ne kadar da kolay söylemişsin "onların mesleği insan öldürmek, onlarla kuva kurulmaz". Yuva kurmayı hak görmediğin insanlar olmasa sen ne evinde rahat rahat oturursun, ne rahat yer içersin, ne de sokakta dolaşırsın. Sen ülkende rahat yaşa, hatta evlen yuva kur diye binbir tehlikenin ortasında görevlerini yapmaya çalışıyor o insanlar. Yoksa sokaktan geçeni tipini beğenmedikleri için öldürmüyorlar. Öldürmek kadar ölmek de var mesleklerinde.
ben hiç böyle şeyler düşünmedim o insan öldürüyo demedim aklımın ucundan gecmedi tek düşündüren şey şark hizmetiydi onun dısında ufacık bir tereddütüm yoktu ama o tereddütlerimden de kurtuldum düğün düşünüyordum ama oda bir heves olmasa da olur napıym..
çok sinirlendim çok gerildim ya ağlamak geliyor suan içimden mesleği insan öldürmek denilmişti çok kötü oldum böyle bir düşünce nasıl olabilir söyleyin ya
Bende karadenizliyim ama düğün olayı saçma geliyor banada gereksiz yani artık az var düğün yaptıran. Ama isteseydim açık açık söylerdim. Bu senin en güzel günün senin istediğin gibi olmalı. Ayrıca kına gecesine ne karışıyorlar onu anlayamadım. Yalnız bana sen bu evliliği istekli yapmıyor muşsun gibi geldi sırf ailen istiyor diye bişey hissetmeden evlenmen doğrumu bilemicem
nerden geldin bu kanıya..?? napıyım sana nasıl hissettirebilirim sevdiğimi düğün tarihi bile belirleniyor ben ailemden ayrılıp doğu beyazıta gidicem ama sevmiyorum evet evet. benim ailem yobaz değil beni zorla evlendirecekte değil gördüm hoşuma gitti sevebilceğimi düşündüm saygı duydum sevdim evleniyorum.. napıym ayy kızlar çok aşığım çok seviyorum moduna mı giriyim kusura bakmayın ama.
Daha düğün istediğini söyleyemediğin biriyle nasıl evleneceksin
Ozaman biraz birbirinizi tanımak için uzatacaksın tatlım evlendikten sonra tanımak istiyorsun birçok kötü yönünü görünce iş işten geçecek
Bir karadenizli olarak bende tulumu kemeceyi çok severim.Şöyle yapabilirsin bence;Kına yap çalgılı çengili..Kınanda istediğin kadar oyna dağıt..Sonrasında ki günde nikah ve yemek olur.Hem senin içinde kalmamış olur bazı şeyler hemde onların istediğide olur..Gönlünden geçen her istediği yapmaya çalış canım.Sonrasında içinde kalıyor bazı şeyler ve kafana vuruyorsun niye ben kendi istediğimi yapmadım diye.
Bende nevsehirliyim ama öyle sacma adetler yok canim bence ucuza kapatmak istiyorlar.
Dügün olmadan olur mu. Yani kesinlikle yalan adetlerinde dügün yokmus vs
sen tavrini koy ben bir kere evlencem hayallerim var de madem istiyolar parayada kiyacaklar
ailende desin dügün yoksa kizimizi vermiyoruz vs :)
çok acelye gelmiş birşey degil mi bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?