Kesinlikle arkadaşa katılıyorum sana vaktimizi ayırıp yorum yapıyoruz sana yardım etmekten başka bir amacı yok buraya yazanların..sana fikirleri ters gelsede herkes kendi fikrini sunuyor..Ayrıca konuya herşeyi yazmışsın resmen istemedigin ortada kaç kişi aynı şeyi gördüyse boş degil madem öyle eminsin sadece sözlümün ailesi dügün istemiyor gibi birşey yazabilirdin bizde bu şekilde düşünmezdik..Yazdıkların hiç hoş degil..
Bi kere olan şeyler bunlar
Durumuna göre bi yer tut kına geceni yap, bence bi kız için çok önemli birşey kına..
Düğünü de sadece onların istediği gibi yapmak zorunda değilsin
Nişanlınla konuş, ben böyle böyle istiyorum.. Bizim kemençe çalar, sonra da sizin havalardan çalınır vs. diye isteklerini söyle..
Orta yolu bulursunuz inşallah..
Kendi başına karar veremezler hatta kız tarafının isteklerini bi sormaları lazım önce..
niye söyleyemeyeyim açık yüreklilikle söylerim ama böyle şeyler hassastır benim ailemde istemiyor sonucta istemiyor değil öyle düşünüyorlar mesela düğünde harcanılacak parayla tatile gidersiniz diyorlar yada üstüne biraz koyar araba alırsınız diyorlar yada evinize harcarsınız diyorlar hemen öyle yok söyleyemediğiniz cart ettiğiniz curt ettiğiniz yada edemediğiniz şeklinde yorumlar yapmayın.
nasıl yapalım
iyide ben kararımı vermişim isteyerek evet demişim istemiyosun diye tutturmanız garibime gidiyor.. zaten dün ailemle oturdum burdaki insanların fikirlerine değer vererek dikkate alarak ve beni cesaretlendirmelerinden dolayı konustum yoksa hayatta konusmazdım.. herneyse dün moralim burda çok bozulmustu arkadasta kusura bakmasın eğer okuyorsa bazı seyleri ters algılamıs olabilirm.. ama bana yazılan şeylerde hoş değil.
Tamam canım inşallah herşey gönlündeki gibi olur mutluluklar diyerek noktalıyorum
sen nıye cekınıyorsun
hayatında bır defa olcak bırsey bu
hem hayat arkadasın olacak o adam
herseyı paylaşabılecegın tek ınsan o..
hem isteklerını sımdıden solemezsen
sonradan cok ezılırsın..
düğün gelinlik olmadan olurmu ya..
daha once bosanmıs yada dul bırı degılsın kı sen
alınla duvagınla dugun yerıne gıtmen lazım..
hıc cekınme sole..
cekıncek bırsey yok ztn.
senın ve nişanlının isteklerı onemlı..
konusun duzgunce bır orta yol bulun
:))) çok tesekkür ederm ne güzel vermişsin ağızlarının payını.. ben onunla doğubeyazıta gidicem zor olcak ama o adamla gecer bir ömür
sen ne güzel evlenmişsin ve sonuna kadarda arkasındasın.. Rabbim banada bunu nasip etsin..
Hiçbir şey bilmeyen insanlar böyle konuşur işte..Kafana takma sakın..
Canım,doğuda ilk başta alışman zor olabilir, lojman çıkarsa sıcacık evinizde oturursunuz. ne kaynana derdi olur ne dedikodu olur.. Birbirinizi daha iyi tanırsınız,tartışsanız bile kimse kaçıp gidemeyeceğiz için orta yolu bulmayı, birbirinizi kabul etmeyi öğrenirsiniz. eşinle herkesten uzak olmak en güzelidir emin ol. yeni yerler görür,mutluluğu da zorluğu da paylaşmayı öğrenirsiniz.
Eşine destek olursun,yaşadığı sorunları seninle paylaşır,bir birinize sırdaş olursunuz. Bir çok çift aileler yüzünden baş başa kalamazken,siz her anın tadını çıkartırsınız
Diğer polis eşleriyle güzel bir çevren olur. Oturur,sohbet edersiniz.gelenin gidenin olur :)) bazen sıkılmaya bile zamanın olmaz :))
Düğün konusunda bir şey diyemem,istiyorsan hakkın kime ne! de en önemlisi sonrasında mutlu olmak.. Allah gönlünüze göre versin :)
Özelden msj atmaya çalıstım size ama atamadım... aslında korkuyorum ailemden uzak olucam sadece o olcak aslında bide doğuya gidicem aklımda bir sürü soru işareti vardı...
oda senin dediklerini dedi ben tek basıma napcam orda dediğimde burdaki abilerin eşleri var dedi hem ben varım dedi :)) anlamsız bir huzur var kulağa kötü gelse de gidicem onunla..
galiba 2 şark hizmeti varmıs bak seni hakkariye tunceliye götürürüm diyor e gelirim napyım diyorum yılbasında gelecek aslında sana sormak istediğim bir sürü şey var :))
Aklında ne varsa sor.. Sonuçta bu kişi senin eşin olacak,aranızda gizli saklı olmayacak.En baştan ne kadar açık olursanız o kadar iyi.. Hem belki yersizdir endişelerin :)
özelden istediği sor canım,biliyorsam cevap veririm :)
doğu konusunda endişelerini anlıyorum bizde doğudayız
olumsuz yönleri olsada insan bir şekilde görmezden gelip hayatına devam ediyor
yukarıda arkadaşın dediği gibi en büyük avantaj, en büyük nimet başbaşa olmak
aileler yakınında değil insan yokluğunu arıyor o bambaşka bir duygu tabi ama
insan yalnız sadece eşiyle olunca gerçekten evliliğin tadına varıyor
bişey yaşasanız bile bu sadece ikiniz arasında kalıyor
üçüncü kişiler olmadığından olay sizin etrafınızda sonuçlanıyor
bu da ilişkinizde yara almadan evam etmenizi sağlıyor
daha bir çok güzellikleri var, sende yaşadıkça anlarsın
heleki burda düğünsüz olmaz(trabzon).canım sözlünle konuşacaksın, düğünsüz olmaz ben bunu bili, bunu söylerim.
5 yıllık bir ilişkim vardı ailem istemediği onay vermedği ve ailemi haklı cıkarttığı için noktalamıstım aradan belli bir süre bile gecmeden lisedeki erkek arkadasımla çıkmaya baslamstm onlada bazı anlasmazlıklar oldu ve ayrıldık.. annem biriyle tanısmamı istedi önce yok dedim ama çocuk benm için ağrıdan ankaraya geldi kendisi polis özel harekatcı önceden beri istiyolardı ben istemiyodm annem bir kere olsun beni dinle kendi dediklerine gidiyosun üzülen sen oluyosun dedi neyse... fazla uzatmadan söz kesildi açıkcası benimde çocuğun efendiliği çok hoşuma gitti ailemde çok seviyor ama çocuk nevsehirli biz trabzonlu düğün yapılmıcakmıs ben düğünm olsun istiyorum nikah kıyılcakmıs aksamındada yemeğe gidilir bir yerle anlaşılır diyolar ama ben böyle hayaller kurmamıstm düğünüm olsun istiyorum kemençesiyle tulumuyla ama onlar da bunlardan habersiz onlarnda kendilerine göre adetleri var nasıl bir ortak yol bulunacak söyleyemiyorum da istediğimi napcam bilmiyorum.. düğünüm olmuycakmı şimdi??
:))) söyledim canım söyledim bu şekilde söylemedm de pazar günü gelecekler konusmaya :))) çookk mutluyum yanlıs da anlasılmadım gercekten de en doğal hakkım
inşallah zaten aynı sizin dediklerinizi diyor.. burda yanlış anlaşıldım yanlış anlayan ve önyargıyla yaklaşan insanlar oldu.. çok tesekkür ederim size ve danceofdeath arkadasıma hep destek oldunuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?