Bir Fikir Verin Lütfen

özel okuldu, telefon götürmek yasak değildi.sadece ders saatleri içinde idareye teslim edin diyorlardı.

Eger dogruyu soylemiyorsa bile hapis korkusu ona yeter..Allah bile ne gunahkarlari affediyorken biz mi affetmicez..affedin gitsin allaha havale edin

evet burada oğlumun hatası var.

evet maalesef..
ama işte insan bahtsız olursa sokaktan aldığı telefon kendi okulun da kaybolan telefon olabilir.. yani doğru söyleme ihtimali de çok zayıf değil insan şansız olmaya görsün.. zor bir durum

Eger dogruyu soylemiyorsa bile hapis korkusu ona yeter..Allah bile ne gunahkarlari affediyorken biz mi affetmicez..affedin gitsin allaha havale edin

eşim sonuçlansın gerekirse şikayetimi geri çekerim diyor .inanın alan kişi gelip ben aldım özür dilerim deseydi affederdik ama bazen de göz yummak teşvik etmek gibi diye düşünüyorum

eşim sonuçlansın gerekirse şikayetimi geri çekerim diyor .inanın alan kişi gelip ben aldım özür dilerim deseydi affederdik ama bazen de göz yummak teşvik etmek gibi diye düşünüyorum

Kesinlikle haklisiniz bisey diyemem ama o adam hapise girerse o 4 cocuk icin yine vicdan azabi cekicek olan sizsiniz biliyorum cok mantiksiz geliyor ama belki o adamin sucu yoktur ona mudur falan bir baskasi vermistir isimi kaybederim korkusuyla soyleyemiyodur gariban?

evet maalesef..
ama işte insan bahtsız olursa sokaktan aldığı telefon kendi okulun da kaybolan telefon olabilir.. yani doğru söyleme ihtimali de çok zayıf değil insan şansız olmaya görsün.. zor bir durum

eğer doğruyu söylüyorsa gerçekten çok bahtsızmış
işte o zayıf ihtimal beni düşündüren:26:

evet haklısınız , gerçekten suçlu bile olsa o 4 çocuk için eşimi ikna edip vazgeçireceğim galiba:26:

Cok ilginc dogrusu ...

Varsayalim ki , oglunuz yalan soyluyo telefonu gercekten baska yerde unuttu.
Ama okulun ahsicisina nasil geldi bu telefon ?
Belkide okul gorevlisi sati ahciya.. hersey olabilir yani...

Bence icinden ne geciyosa.onu yap...

eğer doğruyu söylüyorsa gerçekten çok bahtsızmış
işte o zayıf ihtimal beni düşündüren:26:

dünya küçük herşey olabiliyor..
çoluğunuz çocuğunuz varmış adam doğruyu söylüyorsa Allah korusun beddua felan eder.. Allah a havale edin gitsin..

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.100 de 1 bile olsa doğruyu söyleme ihtimali varken ben o vebale girmek istemem.Şimdi o 4 çocuğun hissedeceklerini düşündüm de en iyisi vazgeçmek

Ben hiç inanmadım valla dünya okadar da küçük değil yahu.

Gözünle görmeden inanma demişler ama insanoğluna güvencim kum tanesi kadar çalmış da olabilir ki büyük ihtimal de bence böyle.
Çalınması bile okulun kabahati. Adam kanıtlayamıyor da ee kimden almış hiç olmazsa yerini söylesin, isim versin bi'şey yapsın.

bide okulda kamera yok mu?
artık devlet okullarının bile hemen hemen hepsinde var..

aşçı tlfu şahıstan mı almış yoksa tlfcudan fln mı?eğer tlfcudan aldıysa mutlaka onlar fatura tutarlar eğer şahıs üzerinden satın almışsa kimden aldığı öğrenilmeli.eğer kıvırıyorsa zaten suçun onda olduğu anlaşılır.yok eğer kimden aldığını açık açık söylüyorsa doğru söylüyordur.eğer suçu yoksa gerçekten yazık olur.mahkeme de elinde hiç bi delil olmadan onu suçlu bulacağını pek sanmıyorum.mutlaka mahkemede sorarlar zaten nasıl aldın eline nasıl geçti fln diye.

aldığı yer daha önce küçük dükkanların bulunduğu bir telefoncuymuş .orası şu anda belediye tarafından yıkılıp yerine otopark veya alış-veriş merkezi mi tam olarak bilemiyorum da birşeyler yapılmak üzere kapatılmış.

telefoncudan aldığını söylüyor ama elinde bir belge yok.belirtiği yerdeki tüm dükkanlar kapatıldı şu an.yanyana bir sürü telefoncu varmış birinden girdim aldım diyor.hatrlamıyormuş bir isim.Artık Allah'a havale edeceğim.

Valla dükkandan aldıysa belge vs veriyolar çünkü adam vergi vs veriyo fiş falan vermesi lazım illaki.
Ya son raddeye kadar mahkeme deyip tırstıracaksınız ya da en son koskoca adam üç kuruşluk telefon için haram yemeyeceğinize inanmak istiyoruz eğer siz aldıysanız zaten haram lokma illa ki çıkar sizden deyip onu vicdanıyla başbaşa bırakacaksınız.

ben de yalan söylediğini düşünüyorum. hem telefonu içindeki hatla birlikte mi satın alacak, bi de milleti taciz etmiş. herşeyin bir bedeli var cezasını çekmeli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…