Çok sağol tatlım onu da bir olçeyim ben :)ben koltuklarını ve halını çok beğendim. konsoldaki aynanı da paşabahçede çok beğenmiştim. almaya gittiğimde malzemesini beğenmedim kendim çini alıp sıfırdan ayna yaptım. senin evinde görünce hoşuma gitti. :)
konsolun olduğu yere masayı sıkıştırsan masanın olduğu duvara da konsolu koysan sığar mı? nerjerleri geriye itebilirsin.
nerdeymiş bakim senin aynan?ben koltuklarını ve halını çok beğendim. konsoldaki aynanı da paşabahçede çok beğenmiştim. almaya gittiğimde malzemesini beğenmedim kendim çini alıp sıfırdan ayna yaptım. senin evinde görünce hoşuma gitti. :)
konsolun olduğu yere masayı sıkıştırsan masanın olduğu duvara da konsolu koysan sığar mı? nerjerleri geriye itebilirsin.
Çok sağol tatlım her alandan öyle yapıyor insanlar cidden evimde bile ozgur olamıyorumKoltuklarınıza bayıldım. Çok güzeller. Bu evde siz yaşıyorsunuz. Siz nasıl rahat ederseniz öyle yapın bence. Masasız ev neden olmasın anlamadım. Sonuçta mutfağınızda da masa vardır. Ev küçük, eşya çoksa beni boğuyor.
Yani.Misafir ayda yılda bir gelecek diye yaşam alanınızı sınırlandırmayın.Misafirlerde koloni halinde gelmiyordur herhalde. Mutfaktaki masa yeter.Çok sağol tatlım her alandan öyle yapıyor insanlar cidden evimde bile ozgur olamıyorummutfağımdaki masa sus değil gelen misafirde o u kullansın değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?