Bir fikir verin...

angaradankatiliyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
6
0
6
Herkese merhaba. Bu yıl okula giderken eski bir arkadaşım da bizim okulumuza geçmiş. Onunla biraz yakınlaştık tekrardan(kendisi de kız). Bana 2 ay sonra arkadaşlarından birinin beni oldukça beğendiğini ve bana ayarlamak istediğini söyledi. Ben de başta olur desem de daha sonra yok olmaz dedim derslerime yoğunlaşmamı engeller diye düşündüm. Bana ne tür insanlardan hoşladığımı sordu. Dürüst beyefendi insanlar daha çok hoşuma gidiyor yakışıklı olması önemsediğim bir şey değil dedim. O sıralar eski sevgilimle tekrar konuşuyorduk ve beni çok üzdüğünü anlatmıştım kıza. Neyse daha sonra ilerleyen günlerde bu arkadaşım beni bir arkadaşıyla daha tanıştırdı. Daha sonra aynı ortamlarda olmaya başladık, yanıma geldi birkaç kez.Çocuk bana selam verir oldu, göz kırpıyordu dışarıda gördüğü zaman ben de gülümsüyordum veya merhaba diyordum. Artık bir zaman sonra beni uzaktan izlediğini hisseder oldum ama sürekli de yapmıyordu bunu. Daha sonra hocamız ve biz ikimiz arasında birkaç konuşmamız oldu 3ümüz yemek yemeye gittik vs. Beni birkaç kez yolu olmadığı halde gideceğim yere eşlik etti, ailesini anlattı. Beraber yemek yemeye çıkmak istedi ancak ben geçiştirdim o vakitler ders çalışmam gerekiyordu. Geçenlerde aynı ortamda bulunduk yine beni izlediğini fark ettim ama göz göze gelmek istemedim,Yanımda 6-7 kişilik erkek arkadaşlarım vardı. Beni sosyal Medya'dan ekledi bir de . Birkaç gün önce beraber yemek yemeye gittiğimiz hocam da bu çocuktan bahsetti ara yaz senden oldukça tatlı biri diye bahsetti hep seni sordu vs. Diye. Yazmalı mıyım yoksa Arkadaşça davrandı ben mi abartıyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…