Evet sizin için en doğrusu kendinizi kapatmanız.Kizlar bu erkeklermi birseyden anlamiyor? Kendimi son zamanlarda iyice kapattim cunku artik uzulmek istemiyorum. Dogrumu yapiyorum sizcee.
Niye oyle dedin?Evet sizin için en doğrusu kendinizi kapatmanız.
Böyle devam edin.
Sebebinde yazin ama?Sen evlenceksin ama iyi biriyle değil bu gidişle bana öyle geliyor.
Çok odaklısın ve çok aşırı istiyorsun. Biraz daha bulamazsan hebele hübele birini kabul edicen gibi geliyor. Genelde öyle gördüm ben çevremdeSebebinde yazin ama?
Ben mi?Nato kafa nato mermer arkadaşım.
Yok ben.Ben mi?
Sen lohusalik doneminde falanmisin?Yok ben.
Yoo normal dönemimdeyim.Sen lohusalik doneminde falanmisin?
Evet ben erkekleri hic iyi gormuyorum zaten.. cogunlugu kullanma pesinde hepsi diyemem tabi.Benim bir arkadaşım ilişkiler konusunda çok saf düşünen biriydi. Bu zamana kadar toksik ilişkileri olmuştu üzülüyordum. Karşı tarafa bu kadar fedakar olma desem de pek aldırış etmiyordu. En son hayatına biri girdi, onunla çok iyi anlaştılar. Arkadaşımın iyi niyetini suistimal edecek bir şey olarak görmek yerine hoşuna gitti, yakın zamanda evlendiler. Şimdi çok iyi anlaşıyorlar. Ama herkes böyle şanslı değil. Birkaç konuşmadan sonra karşı taraf senin hakkında bir çıkarım yapıyor ve genelde ona göre davranıyor. Kendine nasıl davranılacağını, sınırlarını sen ve karşı tarafa sergilediğin duruş belirler. Hayatına da ona göre insanlar çekersin.
Yorumlarin pek oyle demiyor ama neysee. Kocasiz kalmadim ben.. evlilik merakimda yok zatenYoo normal dönemimdeyim.
Sen yine yeniden kocasız kaldım diye kafayı yediğin dönemde misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?