Bir fikir verin

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
7.103
4.195
173
Kizlar bu erkeklermi birseyden anlamiyor? Kendimi son zamanlarda iyice kapattim cunku artik uzulmek istemiyorum. Dogrumu yapiyorum sizcee.

Ben evlenmeyi düşünmüyorum ama sen düşünüyorsan tanış derim. Bende üzülmek istemediğim için istemiyorum aslında ama benim bir çok daha özel sebebim var. Hem ailevi hem manevi açıdan yani. Instagram'dan falan görüşme. Herkes kendini tanıtmak istediği gibi gösteriyor. Çevrendekilere söyle onlar sana uygun biri olursa söyler zaten. Görüşürsün olmazsa yok dersin zaten.

Günümüzde erkekler kurnaz olmuş. Gözü tamamen açık biri bile oltaya düşebilir. Kendini hazır hissetmeden bir ilişki yapma ve karşı tarafı iyice kafanda tart. Biriyle uzun süreli konuşuyorsan buraya danışıp hakkında fikir al. Yanlış yola sürüklen istemem

Benim bir arkadaşım ilişkiler konusunda çok saf düşünen biriydi. Bu zamana kadar toksik ilişkileri olmuştu üzülüyordum. Karşı tarafa bu kadar fedakar olma desem de pek aldırış etmiyordu. En son hayatına biri girdi, onunla çok iyi anlaştılar. Arkadaşımın iyi niyetini suistimal edecek bir şey olarak görmek yerine hoşuna gitti, yakın zamanda evlendiler. Şimdi çok iyi anlaşıyorlar. Ama herkes böyle şanslı değil. Birkaç konuşmadan sonra karşı taraf senin hakkında bir çıkarım yapıyor ve genelde ona göre davranıyor. Kendine nasıl davranılacağını, sınırlarını sen ve karşı tarafa sergilediğin duruş belirler. Hayatına da ona göre insanlar çekersin.

Evet ben erkekleri hic iyi gormuyorum zaten.. cogunlugu kullanma pesinde hepsi diyemem tabi.

Erkenden evlilik konusunu açıyorsan o da erkeğe itici gelir. Çoğu erkek "zaten evleneceğiz" diyerek kadınları manipüle ediyor. Çünkü biliyorlar ki çoğu kadın evlilik konusunu açıyor, artık ona göre manipüle etmeye başladılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…