bir fikir?

cansuyum83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
513
1
46
Manisa
kızlar şu anda işteyim evdede net yok saat beşe kadar burdayım ve sabah gelirimforuma ancak.(öncesöyleyeyim dedim)

nasıl anlatmam gerektiğini yada neler anlatmam gerektiğini bilemiyorum

direk beni kemiren olaya gireyim

eşimin cep telefonunda hani mesajlar kısmında mesaj sayacı diye bişey var ya orda gelen ve giden mesaj sayısına bakarım arada.

eşim mesajlaşmayı sevmez.zaten tarifeside konuşma üzerine.mesaj hakkı ücretsiz yok yani.

neyse mesaj sayacında giden mesaj sayısı 1 ama gelen mesaj sayısı mutlaka 10 un üzerinde oluyor.

şimdi ben bunu kafamda büyütüyormuyum yoksa takılmakta haklımıyım.

o giden mesajı biliyorum.kalan paket falan soruyor.ama gelen taraftaki mesajların hepsi olmuyor telefonunda.bazen benim attığım bazı mesajlarıda siler.bazen saklar.

daha önce bu konuyu bir iki kere açtığımda turcell deyip durdu.saçmalama dedim.o atsa atsa 1-2 tane atar.sanamı çalışıyolar dedim.ama üstünde durmadı.tekrar konuyu açsam.biliyorumkıyamet kopacak.çok sinirli.oturupta şundan falan geldi demez yani

kızlar şu anda işteyim evdede net yok saat beşe kadar burdayım ve sabah gelirimforuma ancak.(öncesöyleyeyim dedim)

eşimin cep telefonunda hani mesajlar kısmında mesaj sayacı diye bişey var ya orda gelen ve giden mesaj sayısına bakarım arada.

eşim mesajlaşmayı sevmez.zaten tarifeside konuşma üzerine.mesaj hakkı ücretsiz yok yani.

neyse mesaj sayacında giden mesaj sayısı 1 ama gelen mesaj sayısı mutlaka 10 un üzerinde oluyor.

o giden mesajı biliyorum.kalan paket falan soruyor.ama gelen taraftaki mesajların hepsi olmuyor telefonunda.bazen benim attığım bazı mesajlarıda siler.bazen saklar.

daha önce bu konuyu bir iki kere açtığımda turcell deyip durdu.saçmalama dedim.o atsa atsa 1-2 tane atar.sanamı çalışıyolar dedim.ama üstünde durmadı.tekrar konuyu açsam.biliyorumkıyamet kopacak.çok sinirli.oturupta şundan falan geldi demez yani

canım bana hergün turkc den 3-4 mesaj geliyo,bence sorun çıkarılacak bişey yok,sonuçta mesaj falan yakalamamışsın

mesaj yazmak gibi bir alışkanlığım yok fakat mesaj kutumu sık sık boşaltırım...cep tel. operatörleri, bankalar, mağazalar, belediye daha sayamadığım ıvır zıvır yerlerden bir sürü mesaj.....adamı rahat bırakın daha somut bişeyler varsa kemirin kendinizi de...

Takıldığın şey gerçekten çok komik:) Gsm şirketleri, tanıtımlar, alışveriş yaptığınız yerlerden gelen mesajlar...Kendine dert arama ve telefonu karıştırmayı da bırak:) Erkek isterse daha doğrusu kadın veya erkek aldatmak isterse karşı tarafın ruhu duymaz; derler ya inareyi çalan kılıfını hazırlar diye...O hesap...Ben 6 yıldır flört ediyorum bir kez bile telefonunu karıştırmadım. Buna gerek duymadım ve merakta etmedim. Yaparsa kendi kaybeder; ona güveniyorum ve gerisini önemsemiyorum.

Benim eşim de hiç msj tutmaz hemen siler ve operatorlerden
gerçekten çok msj geliyor bend ebazen derim sanamı çalışıyorlar diye
ortada şüphe duyacak bir durum yok bence msj yakalama falanda yok
bence kuruntu etmeyin haa yok şüpheleniyosanız takip edin tetikte olun

yok somut bişeyler yok.ve zaten bu düşüncemle onu rahatsız etmiyorum.kendimi ediyorum.

hatta bugün türkselden mesaj yönlendirme oluyo mu falan diye baktım ama bulamadım.bulsam daha rahat edecektim.

cep telefonlarına sadece kişilerden değil artık heyerden msj geliyor, gsm şirketleri hergün gönderir zaten, eşinin günahını alma bence

Benim eşim de hiç msj tutmaz hemen siler ve operatorlerden
gerçekten çok msj geliyor bend ebazen derim sanamı çalışıyorlar diye
ortada şüphe duyacak bir durum yok bence msj yakalama falanda yok
bence kuruntu etmeyin haa yok şüpheleniyosanız takip edin tetikte olun

aslında benimkihemşüphe hem güven şu 3 senede çok yıprandım.hiçaldatma ve benzeri yaşamadım.şükürler olsun.

bide bi yandan düşünüyorum.kendini niye hırpalıyosun diyorum.varsa bişey zaten elbet birgün çıkar.çünkü hiç bişey sonsuza kadar gizlikalmıyo.sadece sohbet falan ediyomu diye yoruyorum kendimi.ama bi yandan da daha seninle bile sohbet etmeyi sevmeyen düz bir adam bu bırak diyorum

Takıldığın şey gerçekten çok komik:) Gsm şirketleri, tanıtımlar, alışveriş yaptığınız yerlerden gelen mesajlar...Kendine dert arama ve telefonu karıştırmayı da bırak:) Erkek isterse daha doğrusu kadın veya erkek aldatmak isterse karşı tarafın ruhu duymaz; derler ya inareyi çalan kılıfını hazırlar diye...O hesap...Ben 6 yıldır flört ediyorum bir kez bile telefonunu karıştırmadım. Buna gerek duymadım ve merakta etmedim. Yaparsa kendi kaybeder; ona güveniyorum ve gerisini önemsemiyorum.

bu durumda benimki güven olmuyo değilmi :5:

ama bak mesela tam güveniyorum.artık bırakıyorum telefon karıştırmayı falan.(zaten hissettirmemeye çalışıyorumters tepmesin diye)
neyse geçenlerde kurtlar vadisinin eski bölümlerini izliyoruz.orda çakır bir kadınla sevişiyor ama birlikte olmuyor.sonra evine dönüyor.benimkide dediki işte bak ihanet etmedi karısına.

hadi be dedim tamamlasaydı işini keşke.okadarını yaptı ya.
o aldatma sayılmaz kafasını dağıtıyor dedi.

şimdi ben bu cümleyi alır çok yerlere götürürüm ama boşver diyorum ama yeri geldiğinde diyor bana.
ben karı kıza doymuşum

işimolmaz

aldatmam kafana koy v.s

bide bazen böyle dandik laflar eder sonrada düşünmeden konuşuyorum düz adamım ben işte diyor.

sorunum şu.

bu durumlarda önemsemelimiyim yoksa rahat mı davranmalıyım karar veremiyorum

Mesaj yönlendirme mi?
Abartmayın.
Hem böyle bir şeye hakkınız mı var?

tamam saygısızlık olduğu için böyle diyorsun biliyorum.

ama ben hakkımmı değil mi diye düşünmedim.

ayrıca onun her konudaki saygısızları yüzünden bazen böyleşeyleri düşünmüyorum :26:

ama genel anlamda haklısınız:42:

aslında benimkihemşüphe hem güven şu 3 senede çok yıprandım.hiçaldatma ve benzeri yaşamadım.şükürler olsun.

bide bi yandan düşünüyorum.kendini niye hırpalıyosun diyorum.varsa bişey zaten elbet birgün çıkar.çünkü hiç bişey sonsuza kadar gizlikalmıyo.sadece sohbet falan ediyomu diye yoruyorum kendimi.ama bi yandan da daha seninle bile sohbet etmeyi sevmeyen düz bir adam bu bırak diyorum

Kendi kendinize sıkıntı yaratmayınn
ben hep şuna inanırım aldatan erkek bir yerde mutlaka açık verir o vermezse rabbim
kadına hissettirir diye düşünüyorum kaldıki eşinizde başka bir şüphe yokk
bu şüphe uyandıracak bir olay değil bencekesinlikle allahım bu güzel günde hiç bir kadın
aldatılmasın inşş

Kendi kendinize sıkıntı yaratmayınn
ben hep şuna inanırım aldatan erkek bir yerde mutlaka açık verir o vermezse rabbim
kadına hissettirir diye düşünüyorum kaldıki eşinizde başka bir şüphe yokk
bu şüphe uyandıracak bir olay değil bencekesinlikle allahım bu güzel günde hiç bir kadın
aldatılmasın inşş

amin canım inş. Allah önce sağlık ve huzur versin bizlere ve evlatlarımıza inş.

bazen kendimiz kurup büyütebiliyoruz tabi.sözlerinizi dinleyeceğim.bundan hiç şüpheniz olmasın.

sizler önemsemeseniz burda benim için vakit harcamazsınız.:16:

derdin yok dert arıyorsun resmen , alısveris merkezlerinden bile mesaj geliyor şu şu fiyata düştü diye, ooo daha neler neler.. :)

Eşiniz daha önce güvenizi sarsacak bir davranıştamı bulundu.Neden ona güvenmiyorsunuz.Eğer hiçbir yokken bunları düşünyorsanız evliliğinizi yıpratırsınız bu şekilde.Bana eşim böyle birşey yapsa çok kızardım.

Turkcell bankalar, mağazalar, püf noktalar bana eşimden bile cok mesaj atıyor. Kıyamet koparacak bir durum yok ortada.

Eşiniz daha önce güvenizi sarsacak bir davranıştamı bulundu.Neden ona güvenmiyorsunuz.Eğer hiçbir yokken bunları düşünyorsanız evliliğinizi yıpratırsınız bu şekilde.Bana eşim böyle birşey yapsa çok kızardım.

zaten bende kızmasın diye belli etmemeye çalışıyorum.ve gereksiz yere soru sormuyorum.biliyorumki bu tipşeyler eğer yersizse yıpratıyor.
bu anlamda güvenimi sarsacak bişey yapmadı.
ya benim eşim taksici.anlamışsındır heralde.ben güvenmek zorundayım.yoksa başedemem.her türlü insan arabasında ve bu onun işi.
acaba takılan biri fakan mı var diyorum sadece.
ama sizleri okuyunca boşveriyorum biraz sağolun

ortada sorun yok,dert mi arıyorsunuz:44:

zaten bende kızmasın diye belli etmemeye çalışıyorum.ve gereksiz yere soru sormuyorum.biliyorumki bu tipşeyler eğer yersizse yıpratıyor.
bu anlamda güvenimi sarsacak bişey yapmadı.
ya benim eşim taksici.anlamışsındır heralde.ben güvenmek zorundayım.yoksa başedemem.her türlü insan arabasında ve bu onun işi.
acaba takılan biri fakan mı var diyorum sadece.
ama sizleri okuyunca boşveriyorum biraz sağolun

İşi ne olrsa olsun güven olmadan bir evlilik yürümez.Güvenmek zorundayım diyorsun ama aslında telefonunu karıştırman ve bu şüpheye düşmen ona güvenmediğini gösteriyor.Ya eşin bu güveni veremedi yada senin yapın gereği güvenmiyorsun.Ama bence yapma inşallah herşey oluna girer.Mululuğunuz daim olsun.

Son düzenleme:
Back
X