bir fikir?

bana günde 4-5 tane reklam mesajı gelir.

turkcell, konut projeleri, mağazalar...vs.

gelen giden mesaj sayısı oranından analiz yapıp şüphelenmek de bambaşkaymış

gelen 10 giden 1 diyorsunuz bunun nesinden şüphelendiniz ki? biriyle mesajlasıyo olabilmesi için onunda cevap yazması gerekmez mi:28: öyle yerlerden reklam mesajları geliyor ki bana şaşar kalırsınız, numaraları büyük firmalara operatörlerin verdiği söyleniyor, illa bi yerlere abone olmasıda gerekmez yani . boşa evham yapmışsınız

gelen 10 giden 1 diyorsunuz bunun nesinden şüphelendiniz ki? biriyle mesajlasıyo olabilmesi için onunda cevap yazması gerekmez mi:28: öyle yerlerden reklam mesajları geliyor ki bana şaşar kalırsınız, numaraları büyük firmalara operatörlerin verdiği söyleniyor, illa bi yerlere abone olmasıda gerekmez yani . boşa evham yapmışsınız

nasıl düşündüm ve kurdum kafamda biliyomusun

biri buna mesaj atıyo bununda arama tarifesi varya bu arıyo

size saçma geldi biliyorum ama kusura bakmayın kurdum işte

Pek alakası olmycak ama merak ettim. Akrep burcu musunuz ?
Akrep burçları genelde böyle çok şüpheli ve kurgucu oluyorlar da :)
Annemden ve sevgilimden biliyorum :)

bu sağlam delil olmaz.
bana gelenleri yazayım sana.

kurumumda geliyor
üyesi olduğum meslek odasından geliyor
bankadan geliyor
aveadan geliyor
migrostan geliyor
ttnetten geliyor.
mağaza kuyumcu vs den geliyor.
geliyor oğlu geliyor :D

kızlar şu anda işteyim evdede net yok saat beşe kadar burdayım ve sabah gelirimforuma ancak.(öncesöyleyeyim dedim)

nasıl anlatmam gerektiğini yada neler anlatmam gerektiğini bilemiyorum

direk beni kemiren olaya gireyim

eşimin cep telefonunda hani mesajlar kısmında mesaj sayacı diye bişey var ya orda gelen ve giden mesaj sayısına bakarım arada.

eşim mesajlaşmayı sevmez.zaten tarifeside konuşma üzerine.mesaj hakkı ücretsiz yok yani.

neyse mesaj sayacında giden mesaj sayısı 1 ama gelen mesaj sayısı mutlaka 10 un üzerinde oluyor.

şimdi ben bunu kafamda büyütüyormuyum yoksa takılmakta haklımıyım.

o giden mesajı biliyorum.kalan paket falan soruyor.ama gelen taraftaki mesajların hepsi olmuyor telefonunda.bazen benim attığım bazı mesajlarıda siler.bazen saklar.

daha önce bu konuyu bir iki kere açtığımda turcell deyip durdu.saçmalama dedim.o atsa atsa 1-2 tane atar.sanamı çalışıyolar dedim.ama üstünde durmadı.tekrar konuyu açsam.biliyorumkıyamet kopacak.çok sinirli.oturupta şundan falan geldi demez yani

Bankalar, türk telekom,üye olduğum alışveriş sitelerinden de mesaj gelir gün içinde. Böyle bişey olamaz mı?

cnmm özellikle buaralar ise banada günde neredeyse 10 msj geliyor sadece gsm olarak değil yok belediye yok kampanya duyurusu falan bence bunun için keyfinizi kaçırma

turkcelden filandir canim ya bol bol reklam geliyor artik bi kontur yukleyince bile 4 5 mesaj atiyorlar yani gidende sorun yoksa geleni takma:12:

bana her gun ordan burdan en az 10 tane gelıyordur mesaj....:16: esınızı sıkmayın bence hem kendınızıde sıkıntıya sokmayın oyle dusundugunuz gıbı bır sey olsa o ortaya cıkar elbet askınızı yasayın...

Tas mi canim bu adam, insana 10 mejaj gelse birinden herhale birine de cevap yaziverir.

Merak etme hicbir kadin bu sekilde cevap alamadigi bir adama gunde 10 msj yollamaz.

Ama sen dersin ki simdi; kadin msj atiyodur bu da ariyordur hemen .

Komplo teorilerinin sonu gelmez. Yorma kendini.

Bana da en az 20 tane gereksiz msj geliyor gunde. Onume gelen her yere uye olmusum:)))))))) aidiyetle ilgili bir sorunum mu var ki acep ? Cocukluguma inmeliyim sanki.

Son düzenleme:
Tas mi canim bu adam, insana 10 mejaj gelse birinden herhale birine de cevap yaziverir.

Merak etme hicbir kadin bu sekilde cevap alamadigi bir adama gunde 10 msj yollamaz.

Ama sen dersin ki simdi; kadin msj atiyodur bu da ariyordur hemen .

Komplo teorilerinin sonu gelmez. Yorma kendini.

Bana da en az 20 tane gereksiz msj geliyor gunde. Onume gelen her yere uye olmusum:)))))))) aidiyetle ilgili bir sorunum mu var ki acep ? Cocukluguma inmeliyim sanki.

hay allah iyiliğini versin güldürdün sabah sabah :9:

yalnız kafamdaki komplo teorilerini çok iyi çözmüşsün :42:

ya aslında işin özü ne biliyomusun

dediğin gibi öyle olmuyosa böyle oluyodur falan filan düşün dur :45:

zaten bazen yoruluyorum bu düşüncelerden bırak diyorum varsa bigün çıkar zaten fire verir bi yerden :35:

eşimin normalde çok soğuk bir yapısı olduğu için sanırım üzülüyorum ve kurcalıyorum.belki bana daha yakın olsa ne mesaj bakcam ne bişe.ama yok sizlerin yorumlarınıda okuduktan sonra sık sık bakmamaya karar verdim.

yalnız o banka reklamları falan v.s varya size yemin ederim bana bir tane bile gelmiyor.eşim gibi bir tek mağaza veya bankaya bile girmemiş adama hiç gelmez.ama kalbimi bozmak istemiyorum.

zamana bırakıyorum.elbet bu soğukluğun bu uzaklığın sonu bi yere varacak :47:

NOT: yalnız bu ara alkolü bırakmak için antidepresan kullanıyor.belki bu hallerinide etkiliyor haplar :44:

bu durumda benimki güven olmuyo değilmi :5:

ama bak mesela tam güveniyorum.artık bırakıyorum telefon karıştırmayı falan.(zaten hissettirmemeye çalışıyorumters tepmesin diye)
neyse geçenlerde kurtlar vadisinin eski bölümlerini izliyoruz.orda çakır bir kadınla sevişiyor ama birlikte olmuyor.sonra evine dönüyor.benimkide dediki işte bak ihanet etmedi karısına.

hadi be dedim tamamlasaydı işini keşke.okadarını yaptı ya.
o aldatma sayılmaz kafasını dağıtıyor dedi.

şimdi ben bu cümleyi alır çok yerlere götürürüm ama boşver diyorum ama yeri geldiğinde diyor bana.
ben karı kıza doymuşum

işimolmaz

aldatmam kafana koy v.s

bide bazen böyle dandik laflar eder sonrada düşünmeden konuşuyorum düz adamım ben işte diyor.

sorunum şu.

bu durumlarda önemsemelimiyim yoksa rahat mı davranmalıyım karar veremiyorum

:1::1: çok güldüm buna
kafa dağıtmak öyle olmaz böyle olur diye bir şaplak atsaydın keşke :1::1:
bencede kendini yıpratma canım ortada bişey yok kendini hasta edersin böyle
sanada yazık rahat olur yapan kendine yapıyor inan buna
eşin seni aldatsa 3 gün saklasa 4.de yakalanır allah ayağına dolandırır hiçbişey gizli kalmaz
butarz söylemlerede çok takılma her erkek de birazcık odunluk mevcut
bu da ozamanlardan birine denk gelmiş :)))

siz telefon kullanmıyor musunuz...
size gelmiyor mu mesaj...
benim telefonuma çok fazla reklam gelir çünkü...
böyle şeyler için kendinizi üzmeyin... evliliğinizin tadını çıkarın...

bu konuyu okuyunca telefonumdaki mesajlar geldi aklıma,sil sil bitiremedim o kadar çokmuştu:1:

:1::1: çok güldüm buna
kafa dağıtmak öyle olmaz böyle olur diye bir şaplak atsaydın keşke :1::1:
bencede kendini yıpratma canım ortada bişey yok kendini hasta edersin böyle
sanada yazık rahat olur yapan kendine yapıyor inan buna
eşin seni aldatsa 3 gün saklasa 4.de yakalanır allah ayağına dolandırır hiçbişey gizli kalmaz
butarz söylemlerede çok takılma her erkek de birazcık odunluk mevcut
bu da ozamanlardan birine denk gelmiş :)))

evet yaa o gün bende bu lafa çok sinirlendim ama baktım üstünde durdukça bana zarar,bıraktım.çünkü şimdi sorsam bana ''dedim işte öyle ne biliyim ben '' dicek.ciddiye almıcak zaten.

yorumların için sağol canım.Sırtımı rabbimin nuruna dayadım.:16:

Back
X